LAJMI I FUNDIT:

Kosmonte Foods

90 Artikuj

Cilat janë benefitet shëndetësore që duhet t’i dini nga konsumimi i qumështit dhe jogurtit të dhisë nga Olympus?

Cilat janë benefitet shëndetësore që duhet t’i dini nga konsumimi i qumështit dhe jogurtit të dhisë nga Olympus?

Kosmonte Foods
Bëhuni më të fortë me pijen Zott Protein plus – ndërroje lojën tani me më shumë BCAA dhe proteina!

Bëhuni më të fortë me pijen Zott Protein plus – ndërroje lojën tani me më shumë BCAA dhe proteina!

Kosmonte Foods
Festo ditën e pavarësisë, me pulën e freskët dhe më të shëndetshme në treg

Festo ditën e pavarësisë, me pulën e freskët dhe më të shëndetshme në treg

Kosmonte Foods
Për ty që ushtron fitnes, disa arsye pse duhet të konsumoni Zott Protein Pudding dhe Yoghurt

Për ty që ushtron fitnes, disa arsye pse duhet të konsumoni Zott Protein Pudding dhe Yoghurt

Kosmonte Foods
Disa arsye pse duhet t’i konsumoni virshllet dhe sallamën EXTRA nga Perutnina Ptuj

Disa arsye pse duhet t’i konsumoni virshllet dhe sallamën EXTRA nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Parashihet të hapen së paku 300 vende pune, ministrja Hajdari nënshkruan marrëveshje për projektin strategjik

Parashihet të hapen së paku 300 vende pune, ministrja Hajdari nënshkruan marrëveshje për projektin strategjik

Të Tjera
Kosmonte Foods ju uron festat e fundvitit

Kosmonte Foods ju uron festat e fundvitit

Marketing
Festo shëndetshëm me pulë të freskët pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj

Festo shëndetshëm me pulë të freskët pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Kompania italiane Ferrero shpall Kosmonte Foods si ‘Distributor Lider’ për 2021-2022

Kompania italiane Ferrero shpall Kosmonte Foods si ‘Distributor Lider’ për 2021-2022

Biznes
Pa antibiotik, me ndërgjegje të pastër – pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës nga Perutnina Ptuj?

Pa antibiotik, me ndërgjegje të pastër – pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës nga Perutnina Ptuj?

Kosmonte Foods
Jogobella pa laktozë – thesar për shpirtin me ekstra copëza frutash, tani edhe në Kosovë

Jogobella pa laktozë – thesar për shpirtin me ekstra copëza frutash, tani edhe në Kosovë

Kosmonte Foods
Kosmonte Foods – pjesëmarrëse në Samitin e Ballkanit Perëndimor që organizohet nga The Economist

Kosmonte Foods – pjesëmarrëse në Samitin e Ballkanit Perëndimor që organizohet nga The Economist

Kosmonte Foods
E pabesueshme, por e vërtetë – 15% Zbritje për 1 muaj në mishin e freskët të Perutnina Ptuj

E pabesueshme, por e vërtetë – 15% Zbritje për 1 muaj në mishin e freskët të Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Sërish në bankat shkollore me Monte – shija e kënaqësisë dedikuar nxënësve në gjithë Kosovën për vitin e ri shkollor

Sërish në bankat shkollore me Monte – shija e kënaqësisë dedikuar nxënësve në gjithë Kosovën për vitin e ri shkollor

Kosmonte Foods
Budweiser Budvar: Sekreti si prodhohet birra unike çeke, nga parajsa e përbërësve më të mirë

Budweiser Budvar: Sekreti si prodhohet birra unike çeke, nga parajsa e përbërësve më të mirë

Marketing
Më e freskët, më e sigurtë, më e shijshme – Pula e linjës Natur nga Perutnina Ptuj me paketim të ri

Më e freskët, më e sigurtë, më e shijshme – Pula e linjës Natur nga Perutnina Ptuj me paketim të ri

Kosmonte Foods
Burek me mish pule

Burek me mish pule

Kosmonte Foods
Budweiser Budvar: Eksplorimi i kulturës së birrës dhe tregimi i padëgjuar për pubet e Republikës Çeke

Budweiser Budvar: Eksplorimi i kulturës së birrës dhe tregimi i padëgjuar për pubet e Republikës Çeke

Kosmonte Foods
Freski e zgjatur dhe më shumë mbrojtje – mbështjellësi i ri për pulën e freskët nga Perutnina Ptuj

Freski e zgjatur dhe më shumë mbrojtje – mbështjellësi i ri për pulën e freskët nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Kape 4-shen magjike me të cilën mund të fitoni 50 shpërblime të ndryshme!

Kape 4-shen magjike me të cilën mund të fitoni 50 shpërblime të ndryshme!

Kosmonte Foods
Përfaqësuesit e kompanisë “Perutnina Ptuj Group” nga Sllovenia interesohen për investime në Kosovë

Përfaqësuesit e kompanisë “Perutnina Ptuj Group” nga Sllovenia interesohen për investime në Kosovë

Biznes
Inspirim për disponim – flladite shpirtin me Budweiser

Inspirim për disponim – flladite shpirtin me Budweiser

Kosmonte Foods
NOA Hummus vjen me pamje të re të rifreskuar, por me shije të njëjta të bekuara nga natyra

NOA Hummus vjen me pamje të re të rifreskuar, por me shije të njëjta të bekuara nga natyra

Kosmonte Foods
Mbështjellës i ri për qëndrueshmëri më të lartë të pulës së freskët nga Perutnina Ptuj

Mbështjellës i ri për qëndrueshmëri më të lartë të pulës së freskët nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods