LAJMI I FUNDIT:

Kontraceptivët

13 Artikuj

Ju dhembin sisët apo thimthat? Shkaktarë të dhembjes mund të jenë…

Ju dhembin sisët apo thimthat? Shkaktarë të dhembjes mund të jenë…

Këshilla dhe arsye
Më ndihmoni, po shtoj peshë për shkak të barnave!

Më ndihmoni, po shtoj peshë për shkak të barnave!

Këshilla mjekësore
Antibiotikët do të mund të zvogëlonin efektivitetin e pilulave kontraceptive?

Antibiotikët do të mund të zvogëlonin efektivitetin e pilulave kontraceptive?

Këshilla dhe arsye
A duhet të heqim dorë nga kontraceptivët gjatë kohës së karantinës?

A duhet të heqim dorë nga kontraceptivët gjatë kohës së karantinës?

Shëndetësi Lajme
Nga tabletat për kontracepsion nuk do të shtoni peshë, mirëpo mund t’u jeni më pak joshëse meshkujve

Nga tabletat për kontracepsion nuk do të shtoni peshë, mirëpo mund t’u jeni më pak joshëse meshkujve

Këshilla dhe arsye
Çfarë i ndodh trupit tuaj kur ndërprisni pilulat kontraceptive?

Çfarë i ndodh trupit tuaj kur ndërprisni pilulat kontraceptive?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Pilula kontraceptive mashkullore testohet suksesshëm në njerëz

Pilula kontraceptive mashkullore testohet suksesshëm në njerëz

Shëndetësi Lajme
Ç’duhet të dinë femrat për efektet e kontraceptivëve

Ç’duhet të dinë femrat për efektet e kontraceptivëve

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Bandazhi kontraceptiv që vihet për pak sekonda dhe e parandalon shtatzëninë për 6 muaj

Bandazhi kontraceptiv që vihet për pak sekonda dhe e parandalon shtatzëninë për 6 muaj

Shtatzëna
Pilulë kontraceptive për meshkuj që e bllokon spermën dhe e rritë libidonë

Pilulë kontraceptive për meshkuj që e bllokon spermën dhe e rritë libidonë

Shëndetësi Lajme
Çfarë do ndodhë me trupin tim kur të ndërpres kontraceptivët?

Çfarë do ndodhë me trupin tim kur të ndërpres kontraceptivët?

Shëndetësi Lajme
Femrat dinë pak për terapinë hormonale

Femrat dinë pak për terapinë hormonale

Femra
Mjekësia moderne thotë se femrat nuk kanë nevojë për menstruacione

Mjekësia moderne thotë se femrat nuk kanë nevojë për menstruacione

Këshilla dhe arsye