LAJMI I FUNDIT:

Kongresi i Lushnjës

14 Artikuj

Pesë ditët e Kongresit të Lushnjës (1920) dhe vendimet e tij

Pesë ditët e Kongresit të Lushnjës (1920) dhe vendimet e tij

Histori
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1920: Shqipëria indipendente

Viti 1920: Shqipëria indipendente

Agron Shala
Kongresi që e bëri Tiranën kryeqytet

Kongresi që e bëri Tiranën kryeqytet

Cult+
Albin Kurti përkujton Kongresin e Lushnjës: Mësimet që mund të nxjerrim nga historia jonë janë shumë

Albin Kurti përkujton Kongresin e Lushnjës: Mësimet që mund të nxjerrim nga historia jonë janë shumë

Kosovë
Meta: Të ecim në rrugën që hapi Kongresi i Lushnjës

Meta: Të ecim në rrugën që hapi Kongresi i Lushnjës

Shqipëri
95 vite më parë Shqipëria u shpall Republikë

95 vite më parë Shqipëria u shpall Republikë

Shqipëri
Haradinaj: Kongresi i Lushnjës me të drejtë vlerësohet si ngjarja më e rëndësishme për shqiptarët pas shpalljes së pavarësisë

Haradinaj: Kongresi i Lushnjës me të drejtë vlerësohet si ngjarja më e rëndësishme për shqiptarët pas shpalljes së pavarësisë

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Restaurohet flamuri i Kongresit të Lushnjës

Restaurohet flamuri i Kongresit të Lushnjës

Cult+
Viti 1919: Konferenca e padrejtësive

Viti 1919: Konferenca e padrejtësive

Agron Shala
Nafta e shpëtoi Shqipërinë nga Traktati i fshehtë i Londrës

Nafta e shpëtoi Shqipërinë nga Traktati i fshehtë i Londrës

Histori
94 viteve më parë Shqipëria është shpallur Republikë

94 viteve më parë Shqipëria është shpallur Republikë

Shqipëri
“Gjurmë shqiptare” për Kongresin e Lushnjës: Përplasje, tradhti, vrasje dhe presione në Shqipëri! (Video)

“Gjurmë shqiptare” për Kongresin e Lushnjës: Përplasje, tradhti, vrasje dhe presione në Shqipëri! (Video)

Shqipëri