LAJMI I FUNDIT:

Konfiskimi i Pasurisë

57 Artikuj

Haxhiu: Pasuritë e sekuestruara dhe të konfiskuara po humbin vlerën

Haxhiu: Pasuritë e sekuestruara dhe të konfiskuara po humbin vlerën

Drejtësi
Ligji për Byronë në Kushtetuese? Kusari-Lila: PDK po mundohet ta shlyejë barrën e së kaluarës

Ligji për Byronë në Kushtetuese? Kusari-Lila: PDK po mundohet ta shlyejë barrën e së kaluarës

Drejtësi
Pranimi i planit franko-gjerman, përplasjet në Kuvend për dialogun dhe biseda telefonike mes Kurtit dhe këshilltarit Chollet – top lajmet e javës

Pranimi i planit franko-gjerman, përplasjet në Kuvend për dialogun dhe biseda telefonike mes Kurtit dhe këshilltarit Chollet – top lajmet e javës

Besnike Salihu
“Konfiskimi i pasurisë që nuk justifikohet është drejtësi”, “Deri në fund të vitit duhet të shihen rezultatet e para” – deklaratat pas miratimit të Ligjit për Byronë Shtetërore

“Konfiskimi i pasurisë që nuk justifikohet është drejtësi”, “Deri në fund të vitit duhet të shihen rezultatet e para” – deklaratat pas miratimit të Ligjit për Byronë Shtetërore

Besnike Salihu
Kurti për Byronë Shtetërore: Konfiskimi i pasurisë që nuk justifikohet, është drejtësi

Kurti për Byronë Shtetërore: Konfiskimi i pasurisë që nuk justifikohet, është drejtësi

Drejtësi
Haxhiu falënderon deputetët për miratimin e Byrosë Shtetërore për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Haxhiu falënderon deputetët për miratimin e Byrosë Shtetërore për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Drejtësi
Miratimi i Byrosë, Miftaraj: Oligarkët që kanë mbi 25 mijë euro dhe nuk munden me i arsyetua, pasuria ju konfiskohet – veproni

Miratimi i Byrosë, Miftaraj: Oligarkët që kanë mbi 25 mijë euro dhe nuk munden me i arsyetua, pasuria ju konfiskohet – veproni

Drejtësi
Miratohet Projektligji për Byronë Shtetërore për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Miratohet Projektligji për Byronë Shtetërore për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Kosovë
Byroja për konfiskimin e pasurisë mund të përfundojë sërish në “Venecia”, opozita: Të kthehet në pikën zero

Byroja për konfiskimin e pasurisë mund të përfundojë sërish në “Venecia”, opozita: Të kthehet në pikën zero

Drejtësi
Formohet grupi punues për Projektligjin për Byronë Shtetërore pa përfshirjen e opozitës, Haxhiu e mirëpret

Formohet grupi punues për Projektligjin për Byronë Shtetërore pa përfshirjen e opozitës, Haxhiu e mirëpret

Drejtësi
Molliqaj për Byronë e Konfiskimit të Pasurisë: Qëllimi është shantazhi, jo drejtësia

Molliqaj për Byronë e Konfiskimit të Pasurisë: Qëllimi është shantazhi, jo drejtësia

Politikë
Kica-Xhelili flet për votën ndryshe nga LVV për Byronë Shtetërore: Nuk jam dakord me mënyrën si erdhi në Kuvend Projektligji

Kica-Xhelili flet për votën ndryshe nga LVV për Byronë Shtetërore: Nuk jam dakord me mënyrën si erdhi në Kuvend Projektligji

Kosovë
Arben Gashi: Propozimi i parë për themelimin e Byrosë Shtetërore të Hetimit është i LDK-së

Arben Gashi: Propozimi i parë për themelimin e Byrosë Shtetërore të Hetimit është i LDK-së

Drejtësi
Deputeti i LVV-së: Duket të ekzistojë frika nga Byroja Shtetërore, për 20 vite janë bërë keqpërdorime të mëdha

Deputeti i LVV-së: Duket të ekzistojë frika nga Byroja Shtetërore, për 20 vite janë bërë keqpërdorime të mëdha

Politikë
Krasniqi pasi u votua Byroja për Konfiskimin e Pasurisë: Kuvendi sot ka bërë një gabim të madh

Krasniqi pasi u votua Byroja për Konfiskimin e Pasurisë: Kuvendi sot ka bërë një gabim të madh

Kosovë
Votohet në lexim të parë Projektligji për Byronë Shtetërore, opozita nuk mori pjesë në votim

Votohet në lexim të parë Projektligji për Byronë Shtetërore, opozita nuk mori pjesë në votim

Kosovë
Tërheqja e kursimeve nga Trusti, konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme dhe dialogu me Serbinë – gjithçka nga intervista me deputetin Armend Muja

Tërheqja e kursimeve nga Trusti, konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme dhe dialogu me Serbinë – gjithçka nga intervista me deputetin Armend Muja

Kosovë
Opozita nuk ka pse të frikësohet, Muja i bindur që Projektligji për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme do të kalojë

Opozita nuk ka pse të frikësohet, Muja i bindur që Projektligji për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme do të kalojë

Kosovë
Haxhiu: Byronë nuk e tërheqim nga Kuvendi, i paprecedentë reagimi i KPK-së

Haxhiu: Byronë nuk e tërheqim nga Kuvendi, i paprecedentë reagimi i KPK-së

Drejtësi
Vettingu në drejtësi dhe konfiskimi i pasurisë së paligjshme, BE: Të jetë në përputhje me standardet evropiane dhe rekomandimet e Komisionit të Venecias

Vettingu në drejtësi dhe konfiskimi i pasurisë së paligjshme, BE: Të jetë në përputhje me standardet evropiane dhe rekomandimet e Komisionit të Venecias

Drejtësi
Bashkimi Evropian dhe Këshilli i Evropës mbështesin konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme në Kosovë

Bashkimi Evropian dhe Këshilli i Evropës mbështesin konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme në Kosovë

Drejtësi
Cili do të jetë mandati i Byrosë kosovare për Konfiskimin e Pasurisë?

Cili do të jetë mandati i Byrosë kosovare për Konfiskimin e Pasurisë?

Financa
Pezullohet votimi i Projektligjit për Byronë Shtetërore, Konjufca do t’i drejtohet Komisionit të Venecias

Pezullohet votimi i Projektligjit për Byronë Shtetërore, Konjufca do t’i drejtohet Komisionit të Venecias

Kosovë
Tahiri: Projektligji për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme bie ndesh me Kushtetutën

Tahiri: Projektligji për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme bie ndesh me Kushtetutën

Kosovë