LAJMI I FUNDIT:

Komunat

34 Artikuj

MSH nënshkruan kontratë në vlerë të 780 mijë eurove ku përtifojnë 22 komuna

MSH nënshkruan kontratë në vlerë të 780 mijë eurove ku përtifojnë 22 komuna

Kosovë
Ndreqe.com dhe Telegrafi me marrëveshje bashkëpunimi për mbulimin e lajmeve lokale

Ndreqe.com dhe Telegrafi me marrëveshje bashkëpunimi për mbulimin e lajmeve lokale

Komunat
Rritja e tatimit në pronë, reagojnë komunat: Ministria e Financave përgjegjëse

Rritja e tatimit në pronë, reagojnë komunat: Ministria e Financave përgjegjëse

Financa
AKP heq dorë nga disa prona, ua kthen komunave pas miratimit nga Supremja

AKP heq dorë nga disa prona, ua kthen komunave pas miratimit nga Supremja

Ekonomi
GAP: Kamenica, Vitia e Podujeva – komunat që do të përfitojnë më së shumti nga projektet e reja të ministrive

GAP: Kamenica, Vitia e Podujeva – komunat që do të përfitojnë më së shumti nga projektet e reja të ministrive

Të Tjera
Kategorizimi i ri i komunave: 4 në zonën e kuqe, 9 në të verdhën dhe 25 në të gjelbërtën

Kategorizimi i ri i komunave: 4 në zonën e kuqe, 9 në të verdhën dhe 25 në të gjelbërtën

Kosovë
Në çfarë kushtesh dhe si punohet në spitalin rajonal të Pejës gjatë pandemisë, flasin mjekët   

Në çfarë kushtesh dhe si punohet në spitalin rajonal të Pejës gjatë pandemisë, flasin mjekët   

Erza Elezaj
Hoti kërkon mobilizimin e komunave për luftimin e pandemisë COVID 19

Hoti kërkon mobilizimin e komunave për luftimin e pandemisë COVID 19

Kosovë
Afër 42 milionë euro kanë paguar Komunat si pasojë e vendimeve gjyqësore gjatë tri viteve të fundit

Afër 42 milionë euro kanë paguar Komunat si pasojë e vendimeve gjyqësore gjatë tri viteve të fundit

Kosovë
Sot diskutohet për gjendjen e komunave të Kosovës me pandeminë COVID-19

Sot diskutohet për gjendjen e komunave të Kosovës me pandeminë COVID-19

Kosovë
Hoti, drejtorëve komunalë të arsimit: Ju jeni meritor për suksesin e garave

Hoti, drejtorëve komunalë të arsimit: Ju jeni meritor për suksesin e garave

Arsim
Komunat që kanë fituar partitë, pas numërimit të 93 për qind të votave

Komunat që kanë fituar partitë, pas numërimit të 93 për qind të votave

Zgjedhjet 2019
Zgjedhjet e jashtëzakonshme, hapen qendrat e votimit në veri të Mitrovicës

Zgjedhjet e jashtëzakonshme, hapen qendrat e votimit në veri të Mitrovicës

Kosovë
Problemet me certifikata, MPB premton zgjidhje të shpejtë (Video)

Problemet me certifikata, MPB premton zgjidhje të shpejtë (Video)

Valdete Berisha
Qeveria dhe komunat planifikojnë buxhet më shumë sesa që mund të shpenzojnë

Qeveria dhe komunat planifikojnë buxhet më shumë sesa që mund të shpenzojnë

Lulzim Ahmeti
GAP: Shtohet transparenca buxhetore në komuna

GAP: Shtohet transparenca buxhetore në komuna

Financa
Sot mbahet takimi i MPB-së me kryetarët e komunave

Sot mbahet takimi i MPB-së me kryetarët e komunave

Kosovë
Hamza: Me buxhetin e vitit 2019, 770 milionë euro investime kapitale (Video)

Hamza: Me buxhetin e vitit 2019, 770 milionë euro investime kapitale (Video)

Financa
Komunave të Kosovës, u mungon transparenca për shpenzimet buxhetore (Video)

Komunave të Kosovës, u mungon transparenca për shpenzimet buxhetore (Video)

Komunat
Komunat ‘injorojnë’ Auditorin

Komunat ‘injorojnë’ Auditorin

Të Tjera
Kërkohet që komunat që kanë operime minerare të marrin 20% të tantiemës

Kërkohet që komunat që kanë operime minerare të marrin 20% të tantiemës

Të Tjera
GAP: Komunat me nivel mesatar të transparencës buxhetore

GAP: Komunat me nivel mesatar të transparencës buxhetore

Financa
Partitë politike të kujdesshme me kandidatët për kryetar komunash

Partitë politike të kujdesshme me kandidatët për kryetar komunash

Politikë
Partitë politike tregojnë kur do t’i zyrtarizojnë kandidatët për kryetar të komunave

Partitë politike tregojnë kur do t’i zyrtarizojnë kandidatët për kryetar të komunave

Politikë