LAJMI I FUNDIT:

Komuna e Zhelinës

53 Artikuj

Ishte kamarier në Zhelinë të Tetovës e tash është refer profesionist në Itali

Ishte kamarier në Zhelinë të Tetovës e tash është refer profesionist në Itali

Venhar Ramadani
Fatmir Izairi uron banorët e Zhelinës për kryetarin e ri, hedh dyshime për vendimin e Gjykatës Administrative

Fatmir Izairi uron banorët e Zhelinës për kryetarin e ri, hedh dyshime për vendimin e Gjykatës Administrative

Politikë
Sejdiu: Nuk do të ketë rivotim në Zhelinë, Gjykata Administrative e pranon ankesën e Lëvizjes Besa

Sejdiu: Nuk do të ketë rivotim në Zhelinë, Gjykata Administrative e pranon ankesën e Lëvizjes Besa

Komunat
Rivotim në një vendvotim në Zhelinë, ende nuk dihet fituesi

Rivotim në një vendvotim në Zhelinë, ende nuk dihet fituesi

Maqedonia e Veriut
Rezultati në Komunën e Zhelinës ashpërson retorikën ndërmjet dy kandidatëve

Rezultati në Komunën e Zhelinës ashpërson retorikën ndërmjet dy kandidatëve

Maqedonia e Veriut
Rezultatet në Komunën e Zhelinës me 30% të votave të numëruara

Rezultatet në Komunën e Zhelinës me 30% të votave të numëruara

Komunat
Rezultatet në Komunën e Zhelinës me 6,2% vota të numëruara

Rezultatet në Komunën e Zhelinës me 6,2% vota të numëruara

Komunat
Rezultatet e para për Komunën e Zhelinës me 25% vota të numëruara

Rezultatet e para për Komunën e Zhelinës me 25% vota të numëruara

Komunat
Rezultatet e para për Komunën e Zhelinës

Rezultatet e para për Komunën e Zhelinës

Komunat
Dalja në zgjedhje në Komunën e Zhelinës

Dalja në zgjedhje në Komunën e Zhelinës

Komunat
Sela: Është koha të përgjigjen për të bërat ndaj shqiptarëve

Sela: Është koha të përgjigjen për të bërat ndaj shqiptarëve

Politikë
Rikandidon Blerim Sejdiu për në Zhelinë

Rikandidon Blerim Sejdiu për në Zhelinë

Maqedonia e Veriut
Sondazh: A e meriton edhe një mandat kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu?

Sondazh: A e meriton edhe një mandat kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu?

Komunat
Komuna e Zhelinës: Ne e ndërtuam urën e këmbësorëve në Strimnicë

Komuna e Zhelinës: Ne e ndërtuam urën e këmbësorëve në Strimnicë

Komunat
Vendoset ura e këmbësorëve në fshatin Strimnicë, ndryshon tërësisht nga projekti

Vendoset ura e këmbësorëve në fshatin Strimnicë, ndryshon tërësisht nga projekti

Komunat
Fatmir Izairi thotë se do të rikandidojë për kryetar në Komunën e Zhelinës

Fatmir Izairi thotë se do të rikandidojë për kryetar në Komunën e Zhelinës

Komunat
Fillojnë punimet në rrugën e vjetër Karpallëk – Zhelinë

Fillojnë punimet në rrugën e vjetër Karpallëk – Zhelinë

Maqedonia e Veriut
Tetova e para ndër komunat në njësinë zgjedhore numër gjashtë, e fundit Zhelina

Tetova e para ndër komunat në njësinë zgjedhore numër gjashtë, e fundit Zhelina

Rexhep Azizi
Sejdiu: Sfida jonë prej fillimit ka qenë të kthehet besimi i qytetarit në komunën e tyre

Sejdiu: Sfida jonë prej fillimit ka qenë të kthehet besimi i qytetarit në komunën e tyre

Komunat
Komunat e Pollogut në gjendje të rëndë financiare

Komunat e Pollogut në gjendje të rëndë financiare

Komunat
Linjë e re e autobusëve për në Tetovë nga fshati Zhelinë dhe Leshnicë

Linjë e re e autobusëve për në Tetovë nga fshati Zhelinë dhe Leshnicë

Maqedonia e Veriut
Evenimente për mirëseardhje të mërgimtarëve në Tetovë

Evenimente për mirëseardhje të mërgimtarëve në Tetovë

Komunat
Ndizet një pjesë e malit në fshatin Sallarevë të Zhelinës

Ndizet një pjesë e malit në fshatin Sallarevë të Zhelinës

Komunat
Arrestohen 12 shtetase të huaja në një lokal nate në rrugën Tetovë-Shkup

Arrestohen 12 shtetase të huaja në një lokal nate në rrugën Tetovë-Shkup

Maqedonia e Veriut