LAJMI I FUNDIT:

Komuna e Kavadarit

44 Artikuj

Jançev: Nga shtatori, shujtë falas për nxënësit nga klasa e parë deri në klasën e pestë

Jançev: Nga shtatori, shujtë falas për nxënësit nga klasa e parë deri në klasën e pestë

Maqedonia e Veriut
Binjakëzohen Kavadari i Maqedonisë së Veriut me Buçan e Ukrainës

Binjakëzohen Kavadari i Maqedonisë së Veriut me Buçan e Ukrainës

Komunat
Pesëdhjetë raportime për pasoja nga moti i lig mbrëmë në Kavadar

Pesëdhjetë raportime për pasoja nga moti i lig mbrëmë në Kavadar

Maqedonia e Veriut
Bie vinçi, vdesin dy persona në Kavadar

Bie vinçi, vdesin dy persona në Kavadar

Maqedonia e Veriut
IDSCS ka realizuar ushtrim simulues për përmbytjet në Komunën e Kavadarit

IDSCS ka realizuar ushtrim simulues për përmbytjet në Komunën e Kavadarit

Komunat
Më shumë se 115 zjarre në rajonin e Kavadarit, policia thirri mbledhje

Më shumë se 115 zjarre në rajonin e Kavadarit, policia thirri mbledhje

Komunat
Padi penale kundër Mitko Jançev dhe tre të tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Padi penale kundër Mitko Jançev dhe tre të tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Rexhep Azizi
Kavadar, rastet sociale lirohen nga faturat komunale për një vit

Kavadar, rastet sociale lirohen nga faturat komunale për një vit

Maqedonia e Veriut
Matthew Palmer dhe Jess Baily u takuan me Kryetarin e Komunës së Kavadarit Mitko Jançev

Matthew Palmer dhe Jess Baily u takuan me Kryetarin e Komunës së Kavadarit Mitko Jançev

Rexhep Azizi
Shfuqizohet gjykimi i ish-kryetarit të Kavadarit, lënda kthehet për shqyrtim

Shfuqizohet gjykimi i ish-kryetarit të Kavadarit, lënda kthehet për shqyrtim

Lirim Shabani
Nxënës dhe arsimtarë nga Spanja, Truqia e Bullgaria vizituan qytetin e Kavadarit, për një punëtori

Nxënës dhe arsimtarë nga Spanja, Truqia e Bullgaria vizituan qytetin e Kavadarit, për një punëtori

Lirim Shabani
Padi penale për shtatë persona, mashtruan me projektin e ujësjellësit në Kavadar

Padi penale për shtatë persona, mashtruan me projektin e ujësjellësit në Kavadar

Lirim Shabani
Gostivari, Kavadari, Kumanova, Resnja dhe Strumica përfitojnë grante nga UNDP-ja

Gostivari, Kavadari, Kumanova, Resnja dhe Strumica përfitojnë grante nga UNDP-ja

Lirim Shabani
Pengesa plastike për siguri më të lartë në komunikacion në komunën e Kavadarit

Pengesa plastike për siguri më të lartë në komunikacion në komunën e Kavadarit

Lirim Shabani
Kallëzohen penalisht, ish-kryetari dhe ish-sekretari i komunës së Kavadarit

Kallëzohen penalisht, ish-kryetari dhe ish-sekretari i komunës së Kavadarit

Lirim Shabani
200 bujq nga Kavadari dhe Rosomani siguruan traktorë për bujqësi

200 bujq nga Kavadari dhe Rosomani siguruan traktorë për bujqësi

Lirim Shabani
Fëmija i parë i Kavadarit i lindur në Vitin e Ri është mashkull

Fëmija i parë i Kavadarit i lindur në Vitin e Ri është mashkull

Lirim Shabani
Kavadari votoi kundër koncesioneve për kërkime gjeologjike për lëndë të para

Kavadari votoi kundër koncesioneve për kërkime gjeologjike për lëndë të para

Lirim Shabani
“Kandidatit tonë për kryetar komune, i është drejtuar pistoleta”

“Kandidatit tonë për kryetar komune, i është drejtuar pistoleta”

Bashkim Iljazi
Kryetari i Komunës së Kavadarit dënohet me dy muaj burg për blerje votash

Kryetari i Komunës së Kavadarit dënohet me dy muaj burg për blerje votash

Bashkim Iljazi
Seancë gjyqësore kundër kryetarit të Kavadarit, akuzohet për blerje votash për OBRM-PDUKM-në

Seancë gjyqësore kundër kryetarit të Kavadarit, akuzohet për blerje votash për OBRM-PDUKM-në

Bashkim Iljazi
Zjarr në një banesë kolektive të Kavadarit, nuk ka të lënduar

Zjarr në një banesë kolektive të Kavadarit, nuk ka të lënduar

Emir Hamzai
Zjarr te lokaliteti Vasov Grad

Zjarr te lokaliteti Vasov Grad

Maqedonia e Veriut
Komuna e Kavadarit do t’i ndihmojë familjet e prekura nga të reshurat e shiut

Komuna e Kavadarit do t’i ndihmojë familjet e prekura nga të reshurat e shiut

Lirim Shabani