LAJMI I FUNDIT:

Kompleksi Linda

57 Artikuj

Vendi ku në stinën e ftohtë krijohen kujtime të ngrohta – Kompleksi Linda

Vendi ku në stinën e ftohtë krijohen kujtime të ngrohta – Kompleksi Linda

Al Trade Center
Një vendbanim ku përmbushen kërkesat tuaja familjare – kompleksi Linda

Një vendbanim ku përmbushen kërkesat tuaja familjare – kompleksi Linda

Al Trade Center
Stina e vjeshtës përjetohet më ndryshe në kompleksin Linda

Stina e vjeshtës përjetohet më ndryshe në kompleksin Linda

Al Trade Center
Linda – kompleksi që definon kualitetin e jetesës

Linda – kompleksi që definon kualitetin e jetesës

Al Trade Center
Kompleksi Linda – ku detajet e rëndësishme krijojnë diferencën

Kompleksi Linda – ku detajet e rëndësishme krijojnë diferencën

Al Trade Center
Cilësi dhe komoditet në kompleksin Linda

Cilësi dhe komoditet në kompleksin Linda

Al Trade Center
Linda – një hapësirë e përsosur për jetesën me familjen 

Linda – një hapësirë e përsosur për jetesën me familjen 

Al Trade Center
Për ty që po kërkon venbanimin e jetës – kjo është zgjidhja e duhur

Për ty që po kërkon venbanimin e jetës – kjo është zgjidhja e duhur

Al Trade Center
Rehati për familjen tënde – a e dini cili është vendi ideal për të jetuar?

Rehati për familjen tënde – a e dini cili është vendi ideal për të jetuar?

Al Trade Center
Blije tipin e banesës që të përshtatet – investo një herë që të kalosh pushime të paharrueshme në Kosovë përherë

Blije tipin e banesës që të përshtatet – investo një herë që të kalosh pushime të paharrueshme në Kosovë përherë

Al Trade Center
Investo për të ardhmen e brezave te Linda në Fushë Kosovë

Investo për të ardhmen e brezave te Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Një tjetër përsosmëri arkitekturore drejt ndërtimit – vihet gurthemeli i objektit G në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Një tjetër përsosmëri arkitekturore drejt ndërtimit – vihet gurthemeli i objektit G në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Al Trade – kompania e njohur që tejkalon pritshmëritë në ndërtim në Kosovë

Al Trade – kompania e njohur që tejkalon pritshmëritë në ndërtim në Kosovë

Al Trade Center
Aty ku rehatia është sinonim i jetës – kompleksi Linda në Fushë Kosovë

Aty ku rehatia është sinonim i jetës – kompleksi Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Investimi në vendbanim është me rëndësi – blerja e banesës së re tek Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri

Investimi në vendbanim është me rëndësi – blerja e banesës së re tek Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri

Al Trade Center
Aty ku qetësia dhe rehatia marrin të njejtin emër – Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjedhja e duhur për banim

Aty ku qetësia dhe rehatia marrin të njejtin emër – Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjedhja e duhur për banim

Al Trade Center
Ndjenja e rehatisë përjetohet çdo herë në ambientet e Kompleksit Linda në Fushë Kosovë

Ndjenja e rehatisë përjetohet çdo herë në ambientet e Kompleksit Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Linda Premium Residence – standardi i ri i jetesës në Prishtinë nga Al Trade

Linda Premium Residence – standardi i ri i jetesës në Prishtinë nga Al Trade

Al Trade Center
Përmirësoni cilësinë e jetesës tuaj duke zgjedhur Al Trade për banesën tuaj të re

Përmirësoni cilësinë e jetesës tuaj duke zgjedhur Al Trade për banesën tuaj të re

Al Trade Center
Ndërtuar me dashuri dhe përkushtim në çdo metër katror, Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri për banim

Ndërtuar me dashuri dhe përkushtim në çdo metër katror, Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri për banim

Al Trade Center
Moderne, të sofistikuara dhe të kompletuara në çdo aspekt janë ndërtimet e Al Trade

Moderne, të sofistikuara dhe të kompletuara në çdo aspekt janë ndërtimet e Al Trade

Al Trade Center
Gjeni banesën tuaj perfekte në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Gjeni banesën tuaj perfekte në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Kompleksi Linda – zgjedhja perfekte për ata që vlerësojnë cilësinë mbi të gjitha në vendbanimin e tyre të ri

Kompleksi Linda – zgjedhja perfekte për ata që vlerësojnë cilësinë mbi të gjitha në vendbanimin e tyre të ri

Al Trade Center
Al Trade – partneri juaj i besueshëm për një vendbanim të ri të cilësisë së lartë në Kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade – partneri juaj i besueshëm për një vendbanim të ri të cilësisë së lartë në Kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center