LAJMI I FUNDIT:

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur

19 Artikuj

Komisioni Qeveritar për Personat e Zhdukur: Serbia pranoi të sigurojë qasje të plotë në informacione për gjetjen dhe identifikimin e personave të zhdukur

Komisioni Qeveritar për Personat e Zhdukur: Serbia pranoi të sigurojë qasje të plotë në informacione për gjetjen dhe identifikimin e personave të zhdukur

Kosovë
Ndërprerja e gërmimeve nga Serbia për personat e zhdukur, reagon Qeveria e Kosovës

Ndërprerja e gërmimeve nga Serbia për personat e zhdukur, reagon Qeveria e Kosovës

Kosovë
Kosova synon t’i adresojë çështjet e luftës në një strategji për drejtësi tranzicionale

Kosova synon t’i adresojë çështjet e luftës në një strategji për drejtësi tranzicionale

Drejtësi
Zvarriten gërmimet në lokacionet e dyshuara për varreza masive në Kosovë

Zvarriten gërmimet në lokacionet e dyshuara për varreza masive në Kosovë

Kosovë
Eshtrat e viktimave të Masakrës së Rezallës do të riatdhesohen në Kosovë më 30 shtator

Eshtrat e viktimave të Masakrës së Rezallës do të riatdhesohen në Kosovë më 30 shtator

Kosovë
Hoti pas marrjes së detyrës për udhëheqjen e Komisionit për Personat e Zhdukur: Serbia t’i hap arkivat e luftës në Kosovë

Hoti pas marrjes së detyrës për udhëheqjen e Komisionit për Personat e Zhdukur: Serbia t’i hap arkivat e luftës në Kosovë

Kosovë
KNKK dhe Komisioni për persona të zhdukur nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi

KNKK dhe Komisioni për persona të zhdukur nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi

Kosovë
​Gërmimet në Kizhevak pritet të nisin në fund të muajit mars

​Gërmimet në Kizhevak pritet të nisin në fund të muajit mars

Kosovë
Gërxhaliu: Gërmimet në Kizhevak të Serbisë do të vazhdojnë në pranverë

Gërxhaliu: Gërmimet në Kizhevak të Serbisë do të vazhdojnë në pranverë

Kosovë
Mungesa e rezultateve për të pagjeturit, pasojë e mosbashkëpunimit të Serbisë

Mungesa e rezultateve për të pagjeturit, pasojë e mosbashkëpunimit të Serbisë

Kosovë
Për shkak të coronavirusit anulohen aktivitetet për shënimin e Ditës së të Pagjeturve

Për shkak të coronavirusit anulohen aktivitetet për shënimin e Ditës së të Pagjeturve

Kosovë
Ambasadorit britanik vizitoi Komisionin Qeveritar për Persona të Zhdukur

Ambasadorit britanik vizitoi Komisionin Qeveritar për Persona të Zhdukur

Kosovë
​Sot përgatitja e terrenit, nesër gërmime në kampusin e UP-së

​Sot përgatitja e terrenit, nesër gërmime në kampusin e UP-së

Kosovë
20 vjet pritje, dhimbje e krenari

20 vjet pritje, dhimbje e krenari

Kosovë
Jahja Lluka: S’ka pajtim me Serbinë derisa kriminelët janë të lirë

Jahja Lluka: S’ka pajtim me Serbinë derisa kriminelët janë të lirë

Kosovë
Komisioni për të Pagjeturit i gatshëm t’i bashkohet delegacionit në bisedime me Serbinë

Komisioni për të Pagjeturit i gatshëm t’i bashkohet delegacionit në bisedime me Serbinë

Kosovë
Kërkohet intensifikim i punës për zbardhjen e fatit të të pagjeturve

Kërkohet intensifikim i punës për zbardhjen e fatit të të pagjeturve

Kosovë
EULEX-i do të vazhdojë të ofrojë mbështetjen për ndriçimin e fatit të personave të zhdukur

EULEX-i do të vazhdojë të ofrojë mbështetjen për ndriçimin e fatit të personave të zhdukur

Kosovë
Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur prezanton aktivitetet e vitit 2016

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur prezanton aktivitetet e vitit 2016

Kosovë