LAJMI I FUNDIT:

Komisioni për siguri dhe mbrojtje

38 Artikuj

Pozitë e opozitë pajtohen që të nisë puna në Projektligjin për sigurimet shëndetësore për Policinë dhe FSK-në

Pozitë e opozitë pajtohen që të nisë puna në Projektligjin për sigurimet shëndetësore për Policinë dhe FSK-në

Kosovë
Siguria në vend pas situatës në veri, ministri Mehaj raporton sot në komision

Siguria në vend pas situatës në veri, ministri Mehaj raporton sot në komision

Siguri
Nuk kalon Projektligji për Pensionet e Policisë, Berisha: Për keqardhje kjo qasje e Qeverisë ndaj shtetit

Nuk kalon Projektligji për Pensionet e Policisë, Berisha: Për keqardhje kjo qasje e Qeverisë ndaj shtetit

Kosovë
Kërkon veprim nga qeveria, deputeti Berisha: Të mos krijohet vakum institucional e as “pushtet paralel” në veri

Kërkon veprim nga qeveria, deputeti Berisha: Të mos krijohet vakum institucional e as “pushtet paralel” në veri

Donjeta Zeqiraj
Djegia e veturave të serbëve në veri, LVV-PDK thonë se këto janë veprime kriminale, prapa të cilave qëndron Serbia

Djegia e veturave të serbëve në veri, LVV-PDK thonë se këto janë veprime kriminale, prapa të cilave qëndron Serbia

Elfije Boletini
Sulmet kibernetike, Kosova është target për vendet që e luftojnë shtetësinë e saj

Sulmet kibernetike, Kosova është target për vendet që e luftojnë shtetësinë e saj

Elfije Boletini
Sulmet kibernetike në vend, Qalaj: Cak i tyre është zbulimi i sekreteve shtetërore

Sulmet kibernetike në vend, Qalaj: Cak i tyre është zbulimi i sekreteve shtetërore

Elfije Boletini
Berisha: Sulmet kibernetike të influencuara nga Rusia përmes Serbisë

Berisha: Sulmet kibernetike të influencuara nga Rusia përmes Serbisë

Elfije Boletini
Sulmet kibernetike, Quni: Kosova ka ngecje në këtë fushë, prandaj jemi cak i lehtë i tyre

Sulmet kibernetike, Quni: Kosova ka ngecje në këtë fushë, prandaj jemi cak i lehtë i tyre

Elfije Boletini
​Komisioni i Sigurisë diskuton rreth diplomacisë parlamentare në fushën e sigurisë

​Komisioni i Sigurisë diskuton rreth diplomacisë parlamentare në fushën e sigurisë

Siguri
Dugolli, Berishës: Debati është thirrur pas agresionit rus ndaj Ukrainës, jo për Trust e pagë minimale

Dugolli, Berishës: Debati është thirrur pas agresionit rus ndaj Ukrainës, jo për Trust e pagë minimale

Kosovë
Siguria në Kosovë, Berisha: Nuk është për t’u shqetësuar, policia në veri u sulmua nga grupet kriminale pasi iu mbyllën rrugët ilegale

Siguria në Kosovë, Berisha: Nuk është për t’u shqetësuar, policia në veri u sulmua nga grupet kriminale pasi iu mbyllën rrugët ilegale

Siguri
Mehmeti: Në testin për policë ishin pyetje të shkollës fillore ose të mesme – aplikuan mbi 11 mijë kandidatë, e kaluan vetëm njëmijë

Mehmeti: Në testin për policë ishin pyetje të shkollës fillore ose të mesme – aplikuan mbi 11 mijë kandidatë, e kaluan vetëm njëmijë

Siguri
Drejtori i Hetimeve të Policisë: Gjatë vitit të kaluar i kemi pasur 571 operacione policore

Drejtori i Hetimeve të Policisë: Gjatë vitit të kaluar i kemi pasur 571 operacione policore

Siguri
20 mijë armë me leje të UNMIK-ut në Kosovë nuk i janë nënshtruar procedurave sipas Ligjit të ri

20 mijë armë me leje të UNMIK-ut në Kosovë nuk i janë nënshtruar procedurave sipas Ligjit të ri

Siguri
Një polic aktualisht paguhet 392 euro, Sindikata e PK-së e quan të papranueshëm dhe diskriminues Projektligjin e Pagave

Një polic aktualisht paguhet 392 euro, Sindikata e PK-së e quan të papranueshëm dhe diskriminues Projektligjin e Pagave

Kosovë
Mblidhet sot Komisioni për Siguri

Mblidhet sot Komisioni për Siguri

Siguri
Shtyhet shqyrtimi i nismës legjislative për komisonerin për FSK-në

Shtyhet shqyrtimi i nismës legjislative për komisonerin për FSK-në

Kosovë
​Mehmeti: Jemi duke kërkuar përgjegjësi për nivelin e zbulueshmërisë së rasteve

​Mehmeti: Jemi duke kërkuar përgjegjësi për nivelin e zbulueshmërisë së rasteve

Siguri
Drejtori i Policisë raporton sot para Komisionit për Siguri

Drejtori i Policisë raporton sot para Komisionit për Siguri

Siguri
Miratohet Projektligji për dërgimin e FSK-së jashtë Kosovës

Miratohet Projektligji për dërgimin e FSK-së jashtë Kosovës

Kosovë
Drejtori i Policisë tregon si u mor vendimi që Njësia Speciale të vendosej në pikat kufitare në veri, pas vendosjes së reciprocitetit

Drejtori i Policisë tregon si u mor vendimi që Njësia Speciale të vendosej në pikat kufitare në veri, pas vendosjes së reciprocitetit

Kosovë
Sveçla: Kishim koordinim të shkëlqyer për operacionin në veri, deri sot janë lëshuar mbi 17 mijë stikersa

Sveçla: Kishim koordinim të shkëlqyer për operacionin në veri, deri sot janë lëshuar mbi 17 mijë stikersa

Kosovë
Sveçla kthehet të raportoj në komision pas përplasjeve me Berishën: Nuk jam i gatshëm të bëhem pjesë e lojërave

Sveçla kthehet të raportoj në komision pas përplasjeve me Berishën: Nuk jam i gatshëm të bëhem pjesë e lojërave

Kosovë