LAJMI I FUNDIT:

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

22 Artikuj

Me veshje ushtarake dhe me emblemë të UÇK-së, nxënësit nga Drenasi vizitojnë Komisionin për AKI-në

Me veshje ushtarake dhe me emblemë të UÇK-së, nxënësit nga Drenasi vizitojnë Komisionin për AKI-në

Elfije Boletini
​Inspektori i AKI-së pyetet për ftesën nga Specialja

​Inspektori i AKI-së pyetet për ftesën nga Specialja

Kosovë
Burim Ramadani i AKI-së raporton në Komisionin e Kuvendit të Kosovës

Burim Ramadani i AKI-së raporton në Komisionin e Kuvendit të Kosovës

Kosovë
Gjendja e sigurisë në vend është stabile, Musliu: Te qytetarët po vërehet panik, presidentja dhe kryeministri të dalin dhe të deklarohen

Gjendja e sigurisë në vend është stabile, Musliu: Te qytetarët po vërehet panik, presidentja dhe kryeministri të dalin dhe të deklarohen

Siguri
Sot mblidhen Komisioni për buxhet dhe ai për mbikëqyrjen e AKI-së

Sot mblidhen Komisioni për buxhet dhe ai për mbikëqyrjen e AKI-së

Kosovë
Siguria në Kosovë e Shqipëri, kryetarët e komisioneve zotohen për bashkëpunim mes shteteve

Siguria në Kosovë e Shqipëri, kryetarët e komisioneve zotohen për bashkëpunim mes shteteve

Siguri
Musliu pas raportimit të drejtorit të AKI-së: Qytetarët e Deçanit nuk duhet të kenë panik sa i përket sigurisë nacionale

Musliu pas raportimit të drejtorit të AKI-së: Qytetarët e Deçanit nuk duhet të kenë panik sa i përket sigurisë nacionale

Kosovë
Helmimi i banorëve të Deçanit, fillon raportimi i drejtorit të AKI-së para deputetëve

Helmimi i banorëve të Deçanit, fillon raportimi i drejtorit të AKI-së para deputetëve

Kosovë
Situata në Deçan, drejtori i AKI-së raporton para komisionit

Situata në Deçan, drejtori i AKI-së raporton para komisionit

Kosovë
Musliu: Nuk guxon më të ndodh që AKI-ja të mbetet gjatë pa drejtor, vakuumi institucional ka lënë pasoja

Musliu: Nuk guxon më të ndodh që AKI-ja të mbetet gjatë pa drejtor, vakuumi institucional ka lënë pasoja

Kosovë
​Musliu për emërimin e drejtorit të ri të AKI-së: Lajm i mirë për Kosovën, por u vonua mbi pesë muaj për inate politike e personale

​Musliu për emërimin e drejtorit të ri të AKI-së: Lajm i mirë për Kosovën, por u vonua mbi pesë muaj për inate politike e personale

Elfije Boletini
Shefi i AKI-së sërish raporton në Komision

Shefi i AKI-së sërish raporton në Komision

Kosovë
​Shefi i AKI-së raporton para deputetëve

​Shefi i AKI-së raporton para deputetëve

Kosovë
Drejtori i AKI-së raporton rreth hyrjes së xhandarmërisë serbe në Karaçevë

Drejtori i AKI-së raporton rreth hyrjes së xhandarmërisë serbe në Karaçevë

Kosovë
Gjendja e sigurisë, raporton drejtori i AKI-së

Gjendja e sigurisë, raporton drejtori i AKI-së

Kosovë
Sot mblidhen dy komisione parlamentare

Sot mblidhen dy komisione parlamentare

Kosovë
Drejtori i AKI-së, Kreshnik Gashi raporton para Komisionit për sigurinë gjatë pandemisë

Drejtori i AKI-së, Kreshnik Gashi raporton para Komisionit për sigurinë gjatë pandemisë

Kosovë
Shtyhet mbledhja e Komisionit për mbikëqyrjen e AKI-së

Shtyhet mbledhja e Komisionit për mbikëqyrjen e AKI-së

Kosovë
Edhe AKI do ta hetojë ish këshilltarin e presidentit

Edhe AKI do ta hetojë ish këshilltarin e presidentit

Kosovë
Shpend Maxhuni para Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së

Shpend Maxhuni para Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së

Kosovë
Gjendja e sigurisë në Kosovë është stabile, Serbia po tenton ta destabilizojë atë

Gjendja e sigurisë në Kosovë është stabile, Serbia po tenton ta destabilizojë atë

Kosovë
​Faton Topalli zgjidhet kryetar i Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së

​Faton Topalli zgjidhet kryetar i Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së

Politikë