LAJMI I FUNDIT:

Komisioni i Venecias

72 Artikuj

Haxhiu: Komisioni i Venecias ka konfirmuar që kemi adresuar të gjitha komentet për Byronë e Konfiskimit të Pasurisë

Haxhiu: Komisioni i Venecias ka konfirmuar që kemi adresuar të gjitha komentet për Byronë e Konfiskimit të Pasurisë

Kosovë
Haxhiu i reagon PDK-së: Byroja do të bëhet, drejtësia do të triumfojë

Haxhiu i reagon PDK-së: Byroja do të bëhet, drejtësia do të triumfojë

Kosovë
Ambasadori i BE-së për Vettingun: Çdo reformë në drejtësi të bëhet në përputhje me opinionin e Komisionit të Venecias

Ambasadori i BE-së për Vettingun: Çdo reformë në drejtësi të bëhet në përputhje me opinionin e Komisionit të Venecias

Kosovë
Konjufca i drejtohet sërish Komisionit të Venecias, pyet nëse janë adresuar rekomandimet e tyre në Projektligjin për Byronë

Konjufca i drejtohet sërish Komisionit të Venecias, pyet nëse janë adresuar rekomandimet e tyre në Projektligjin për Byronë

Kosovë
KPK deklarohet për Opinionin e Komisionit të Venecias për çështjen e vettingut

KPK deklarohet për Opinionin e Komisionit të Venecias për çështjen e vettingut

Drejtësi
Tërheqja e kursimeve nga Trusti, konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme dhe dialogu me Serbinë – gjithçka nga intervista me deputetin Armend Muja

Tërheqja e kursimeve nga Trusti, konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme dhe dialogu me Serbinë – gjithçka nga intervista me deputetin Armend Muja

Kosovë
Opozita nuk e përkrah Projektligjin për Byronë, Haxhiu i fton për diskutim

Opozita nuk e përkrah Projektligjin për Byronë, Haxhiu i fton për diskutim

Drejtësi
Haxhiu: Rekomandimet e Komisionit të Venecias nuk ishin 100 për qind ato që i kemi synuar

Haxhiu: Rekomandimet e Komisionit të Venecias nuk ishin 100 për qind ato që i kemi synuar

Kosovë
Haxhiu: Vettingu nuk ka të bëjë me emra të përveçëm, pres të kem takime edhe me opozitën

Haxhiu: Vettingu nuk ka të bëjë me emra të përveçëm, pres të kem takime edhe me opozitën

Drejtësi
Shoqëria civile kërkon konsensus politik për vettingun: I pjesshëm, por të fillojë

Shoqëria civile kërkon konsensus politik për vettingun: I pjesshëm, por të fillojë

Drejtësi
Haxhiu për Vettingun: Problemi është me nivelet e larta të drejtësisë

Haxhiu për Vettingun: Problemi është me nivelet e larta të drejtësisë

Drejtësi
Krasniqi: Qeveria ta tërheqë menjëherë Projektligjin për Byronë, ka të meta serioze

Krasniqi: Qeveria ta tërheqë menjëherë Projektligjin për Byronë, ka të meta serioze

Kosovë
Haxhiu për Vettingun: Do të fillojmë nga krerët e institucioneve të drejtësisë

Haxhiu për Vettingun: Do të fillojmë nga krerët e institucioneve të drejtësisë

Kosovë
Përfundon seanca e Komisionit të Venecias, votohen dy opinione të rëndësishme për Kosovën

Përfundon seanca e Komisionit të Venecias, votohen dy opinione të rëndësishme për Kosovën

Drejtësi
Osmani dhe Konjufca takohen me përfaqësues të Komisionit të Venecias, flasin për vettingun

Osmani dhe Konjufca takohen me përfaqësues të Komisionit të Venecias, flasin për vettingun

Kosovë
Bislimi dhe Haxhiu takojnë anëtarët e Komisionit të Venecias, flasin për Vettingun

Bislimi dhe Haxhiu takojnë anëtarët e Komisionit të Venecias, flasin për Vettingun

Drejtësi
Komisioni për Legjislacion miraton raportin me amendamente për Projektligjin për KPK-në, kritikohet nga opozita

Komisioni për Legjislacion miraton raportin me amendamente për Projektligjin për KPK-në, kritikohet nga opozita

Drejtësi
Shoqëria civile kërkon që MD-ja ta bind Komisionin e Venecias se vetëm vettingu e këndell sistemin e drejtësisë

Shoqëria civile kërkon që MD-ja ta bind Komisionin e Venecias se vetëm vettingu e këndell sistemin e drejtësisë

Drejtësi
Haxhiu priti në takim anëtarët e Komisionit të Venecias, diskutojnë për Projektligjin për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Haxhiu priti në takim anëtarët e Komisionit të Venecias, diskutojnë për Projektligjin për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Drejtësi
Komisioni i Venecias, Konjufca: Byroja për Konfiskimin e Pasurisë është prioritet në agjendën e Kuvendit

Komisioni i Venecias, Konjufca: Byroja për Konfiskimin e Pasurisë është prioritet në agjendën e Kuvendit

Kosovë
Projektligji për Këshillin Prokurorial, Komisioni i Venecias publikon opinionin për këtë çështje

Projektligji për Këshillin Prokurorial, Komisioni i Venecias publikon opinionin për këtë çështje

Drejtësi
KPK: MD-ja ka proceduar në Qeveri Projektligjin për KPK-në pa e marrë opinionin zyrtar të Komisionit të Venecias

KPK: MD-ja ka proceduar në Qeveri Projektligjin për KPK-në pa e marrë opinionin zyrtar të Komisionit të Venecias

Drejtësi
Pezullohet votimi i Projektligjit për Byronë Shtetërore, Konjufca do t’i drejtohet Komisionit të Venecias

Pezullohet votimi i Projektligjit për Byronë Shtetërore, Konjufca do t’i drejtohet Komisionit të Venecias

Kosovë
​Kryesuesi i KPK-së takohet me delegacionin e Komisionit të Venecias, diskutohet vetingu

​Kryesuesi i KPK-së takohet me delegacionin e Komisionit të Venecias, diskutohet vetingu

Drejtësi