LAJMI I FUNDIT:

Komedia

21 Artikuj

Viti që kurrë nuk mbaroi

Viti që kurrë nuk mbaroi

Filmi
AI Seinfeld: Është rikthyer shfaqja për asgjë – dhe tani shkruhet nga robotët

AI Seinfeld: Është rikthyer shfaqja për asgjë – dhe tani shkruhet nga robotët

Filmi
Komedia apo mënyra më e çuditshme e përballjes me ligjet e kozmosit

Komedia apo mënyra më e çuditshme e përballjes me ligjet e kozmosit

Cult+
Pezullimi i Sokratit: Si e vulosi filozofi i madh, fatin e vet me komedi?

Pezullimi i Sokratit: Si e vulosi filozofi i madh, fatin e vet me komedi?

Teatri
Ana e errët e komedisë së shekullit XXI

Ana e errët e komedisë së shekullit XXI

Filmi
Babai nevrik që frymëzoi Michael Palinin

Babai nevrik që frymëzoi Michael Palinin

Teatri
Bill Cosby mund t’i kthehet komedisë pas lirimit nga burgu

Bill Cosby mund t’i kthehet komedisë pas lirimit nga burgu

TV / Film
Aktorja e humorit vazhdon të rikrijojë në mënyrë qesharake fotografitë ikonike të njerëzve të famshëm

Aktorja e humorit vazhdon të rikrijojë në mënyrë qesharake fotografitë ikonike të njerëzve të famshëm

Trend
Vdes autori i të qeshurës që u bë virale në rrjetet sociale

Vdes autori i të qeshurës që u bë virale në rrjetet sociale

Fun Lajme
Rikthimi i komedisë së suksesshme

Rikthimi i komedisë së suksesshme

Teatri
JAGSHEMASH

JAGSHEMASH

Cult+
KATËR JORKSHAJRMENËT

KATËR JORKSHAJRMENËT

Teatri
Një pllakë përkujtimore për serinë “’Allo ‘Allo!”

Një pllakë përkujtimore për serinë “’Allo ‘Allo!”

Cult+
Komedia më e mirë romantike, e të gjitha kohëve!?

Komedia më e mirë romantike, e të gjitha kohëve!?

Filmi
Roli në komedi, po i bëhet realitet: Aktori qesharak, në garën për president të Ukrainës

Roli në komedi, po i bëhet realitet: Aktori qesharak, në garën për president të Ukrainës

Cult+
Karriera e shkurtër e Karl Marxit, si autor i një libri komik

Karriera e shkurtër e Karl Marxit, si autor i një libri komik

Fakte
Në natën e dytë të “Talias së Flakës”, u dha shfaqja “I vetëm në banesë”

Në natën e dytë të “Talias së Flakës”, u dha shfaqja “I vetëm në banesë”

Cult+
Ndahen çmimet e e KokoFestit

Ndahen çmimet e e KokoFestit

Cult+
“Koko Fest” në Korçë, nga 1-8 shtator

“Koko Fest” në Korçë, nga 1-8 shtator

Cult+
Tetëmbëdhjetë filma komedi që do ta bëjnë më të lumtur një mbrëmje tuajën verore

Tetëmbëdhjetë filma komedi që do ta bëjnë më të lumtur një mbrëmje tuajën verore

TV / Film
Në Shkup nis festivali i parë shqiptar për “Stand-Up Comedy”

Në Shkup nis festivali i parë shqiptar për “Stand-Up Comedy”

Cult+