LAJMI I FUNDIT:

Kolegji "Universum"

114 Artikuj

Pse gjuha angleze është lingua franca e botës?

Pse gjuha angleze është lingua franca e botës?

Kolegji Universum
Profesori me PhD nga MIT, shef i ri i Shkencave Kompjuterike në Kolegjin Universum

Profesori me PhD nga MIT, shef i ri i Shkencave Kompjuterike në Kolegjin Universum

Kolegji Universum
Akreditohet Programi “Teknik Dentar” në Kolegjin Universum me vlerësimet më të larta!

Akreditohet Programi “Teknik Dentar” në Kolegjin Universum me vlerësimet më të larta!

Marketing
Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Kolegji Universum
Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me University of Northern Iowa për studime të dyfishta “Fillo studimet në Universum, diplomohu në SHBA”

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me University of Northern Iowa për studime të dyfishta “Fillo studimet në Universum, diplomohu në SHBA”

Kolegji Universum
Higjiena dhe estetika dentare, profesioni që po garon me programerët për paga më të larta, mund të studioni edhe në Kosovë!

Higjiena dhe estetika dentare, profesioni që po garon me programerët për paga më të larta, mund të studioni edhe në Kosovë!

Kolegji Universum
Kolegji Universum ri-akreditohet në nivel institucional për 5 vite me vlerësimet më të larta!

Kolegji Universum ri-akreditohet në nivel institucional për 5 vite me vlerësimet më të larta!

Kolegji Universum
Organizim madhështor i Ceremonisë së Diplomimit në Kolegjin Universum

Organizim madhështor i Ceremonisë së Diplomimit në Kolegjin Universum

Kolegji Universum
Në kuadër të bashkëpunimit me universitetin prestigjoz francez, studentja e kolegjit Universum përfiton bursë studimi në “Science Po Rennes”

Në kuadër të bashkëpunimit me universitetin prestigjoz francez, studentja e kolegjit Universum përfiton bursë studimi në “Science Po Rennes”

Kolegji Universum
Konferenca më e madhe në fushën e teknologjisë u organizua në Kolegjin Universum

Konferenca më e madhe në fushën e teknologjisë u organizua në Kolegjin Universum

Kolegji Universum
A ka sporti kosovar mjaftueshëm fizioterapeut të kualifikuar?

A ka sporti kosovar mjaftueshëm fizioterapeut të kualifikuar?

Kolegji Universum
Konferenca më e madhe në fushën e Tekonologjisë vjen këtë të shtunë me 15 ekspertë nga Industria

Konferenca më e madhe në fushën e Tekonologjisë vjen këtë të shtunë me 15 ekspertë nga Industria

Kolegji Universum
Universum me panairin më të madh të organizuar ndonjëherë në Kosovë, me 60 përfaqësues të 30 universiteteve të Evropës

Universum me panairin më të madh të organizuar ndonjëherë në Kosovë, me 60 përfaqësues të 30 universiteteve të Evropës

Kolegji Universum
31 Universitete nga Evropa bashkohen në Kosovë në ditën e Evropës

31 Universitete nga Evropa bashkohen në Kosovë në ditën e Evropës

Kolegji Universum
Modeli “Industry of IT to University” po aplikohet edhe në Kosovë?

Modeli “Industry of IT to University” po aplikohet edhe në Kosovë?

Kolegji Universum
Në Kolegjin “Universum” ligjërojnë profesorë ndërkombëtar

Në Kolegjin “Universum” ligjërojnë profesorë ndërkombëtar

Kolegji Universum
Transfero studimet në Kolegjin Universum fito bursë 30% dhe diplomë të njohur ndërkombëtarisht

Transfero studimet në Kolegjin Universum fito bursë 30% dhe diplomë të njohur ndërkombëtarisht

Kolegji Universum
Shkolla Finlandeze aplikon teknologjinë në individualizimin e mësimit për nxënës

Shkolla Finlandeze aplikon teknologjinë në individualizimin e mësimit për nxënës

Kolegji Universum
Edhe studentët e Kolegjit Universum i bashkëngjiten protestës kundër ndotjes së ajrit

Edhe studentët e Kolegjit Universum i bashkëngjiten protestës kundër ndotjes së ajrit

Kolegji Universum
Autori i librit të dytë më të shitur në botë, vjen në Kosovë

Autori i librit të dytë më të shitur në botë, vjen në Kosovë

Kolegji Universum
Sa efektiv është Marketingu Dixhital për bizneset tuaja?

Sa efektiv është Marketingu Dixhital për bizneset tuaja?

Kolegji Universum
Cili është qyteti me ajrin më të ndotur, Prishtina apo Gjakova?

Cili është qyteti me ajrin më të ndotur, Prishtina apo Gjakova?

Kolegji Universum
Mësim i Gjuhës Angleze duke komunikuar me profesorë ndërkombëtarë!

Mësim i Gjuhës Angleze duke komunikuar me profesorë ndërkombëtarë!

Kolegji Universum
Kush janë studentët e huaj që studiojnë në Kosovë?

Kush janë studentët e huaj që studiojnë në Kosovë?

Kolegji Universum