LAJMI I FUNDIT:

Kolegji "Universum"

116 Artikuj

Abazoviq tri ditë në Kosovë, Shahini nga AKB: Është rritur komunikimi me Malin e Zi, vizita e tij ka karakter ekonomik e politik

Abazoviq tri ditë në Kosovë, Shahini nga AKB: Është rritur komunikimi me Malin e Zi, vizita e tij ka karakter ekonomik e politik

Biznes
Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

Kolegji Universum
Storje Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

Storje Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

Kolegji Universum
Krijoni koleksionin tuaj dhe prezantojeni atë në Prishtina Fashion Night!

Krijoni koleksionin tuaj dhe prezantojeni atë në Prishtina Fashion Night!

Kolegji Universum
Gazetaria Digjitale – profesioni i së ardhmes

Gazetaria Digjitale – profesioni i së ardhmes

Kolegji Universum
Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Kolegji Universum
Ja cili është universiteti më inovativ në ShBA – nuk është Stanford apo MIT

Ja cili është universiteti më inovativ në ShBA – nuk është Stanford apo MIT

Marketing
Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Kolegji Universum
Rëndësia e gjuhës angleze në aspektin profesional

Rëndësia e gjuhës angleze në aspektin profesional

Kolegji Universum
Programimi – profesioni i së ardhmes

Programimi – profesioni i së ardhmes

Kolegji Universum
Kush janë analistët e sigurisë së informacionit?

Kush janë analistët e sigurisë së informacionit?

Kolegji Universum
Shëndeti mendor gjatë afatit të provimeve

Shëndeti mendor gjatë afatit të provimeve

Kolegji Universum
Studio Fizioterapinë në Universum

Studio Fizioterapinë në Universum

Kolegji Universum
Studio njërin nga “top 20” profesionet më të mira në botë

Studio njërin nga “top 20” profesionet më të mira në botë

Kolegji Universum
Arbër Hajdari u nderua me çmimin për Lidership Humanitar

Arbër Hajdari u nderua me çmimin për Lidership Humanitar

Kolegji Universum
Paga e një dizajneri grafik, më premtuesja në treg?

Paga e një dizajneri grafik, më premtuesja në treg?

Kolegji Universum
Kërkesat e shtuara për infermierë në spitalet gjermane

Kërkesat e shtuara për infermierë në spitalet gjermane

Kolegji Universum
Cili është profesioni më i paguar në Kosovë?

Cili është profesioni më i paguar në Kosovë?

Kolegji Universum
Konjufca nuk pret marrëveshje në dialog: Serbia tashmë e ka dhënë mesazhin e qartë se cili është drejtimi i tyre

Konjufca nuk pret marrëveshje në dialog: Serbia tashmë e ka dhënë mesazhin e qartë se cili është drejtimi i tyre

Kosovë
Çka është Programi Northampton dhe si mund të përfitoni në Kosovë me të?

Çka është Programi Northampton dhe si mund të përfitoni në Kosovë me të?

Kolegji Universum
Fillo vitin e parë FALAS në MASTER në Zhvillimin e Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit

Fillo vitin e parë FALAS në MASTER në Zhvillimin e Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit

Kolegji Universum
Ofrohen BURSA të plota dhe PUNËSIM i garantuar në Gjermani për maturantët e Ferizajit

Ofrohen BURSA të plota dhe PUNËSIM i garantuar në Gjermani për maturantët e Ferizajit

Marketing
Çfarë mundësie e artë – studio në Kosovë, por je student i Universitetit Northampton

Çfarë mundësie e artë – studio në Kosovë, por je student i Universitetit Northampton

Kolegji Universum
Mundësi e jashtëzakonshme për maturantët e Ferizajit, 12 bursa të plota dhe punësim i garantuar në Gjermani!

Mundësi e jashtëzakonshme për maturantët e Ferizajit, 12 bursa të plota dhe punësim i garantuar në Gjermani!

Kolegji Universum