LAJMI I FUNDIT:

Kolegji UBT

53 Artikuj

Rektori Hajrizi ftohet si folës kryesor në Konferencën Ndërkombëtare – ICONSR 2023 në Budva

Rektori Hajrizi ftohet si folës kryesor në Konferencën Ndërkombëtare – ICONSR 2023 në Budva

UBT
Falë UBT-së, Kosova vendoset në rrjetin më të rëndësishëm të Organizatës Botërore të Laboratorëve dhe Shkencës së Ndërtimtarisë – RILEM

Falë UBT-së, Kosova vendoset në rrjetin më të rëndësishëm të Organizatës Botërore të Laboratorëve dhe Shkencës së Ndërtimtarisë – RILEM

UBT
UBT ofron programin master Planifikim Urban dhe Zhvillim i Qëndrueshëm, i vetmi në Kosovë dedikuar këtyre fushave

UBT ofron programin master Planifikim Urban dhe Zhvillim i Qëndrueshëm, i vetmi në Kosovë dedikuar këtyre fushave

UBT
Studimet master në UBT – garanci e suksesit dhe ngritjes akademike

Studimet master në UBT – garanci e suksesit dhe ngritjes akademike

UBT
UBT mbetet institucioni më i pavarur akademik në Kosovë

UBT mbetet institucioni më i pavarur akademik në Kosovë

UBT
Ekipi i Kosovës po bëhet gati për garën ndërkombëtare të robotikës në Singapor

Ekipi i Kosovës po bëhet gati për garën ndërkombëtare të robotikës në Singapor

UBT
Fakulteti i Inxhinierisë së Mekatronikës në UBT, vend i inovacioneve të fundit në fushën e Inteligjencës Artificiale dhe Robotikës në Kosovë dhe rajon

Fakulteti i Inxhinierisë së Mekatronikës në UBT, vend i inovacioneve të fundit në fushën e Inteligjencës Artificiale dhe Robotikës në Kosovë dhe rajon

UBT
Përmbyllet suksesshëm edicioni i dymbëdhjetë i “Global UBT Fest 2023”

Përmbyllet suksesshëm edicioni i dymbëdhjetë i “Global UBT Fest 2023”

UBT
Nis zyrtarisht edicioni i dymbëdhjetë i “Global UBT Fest 2023”

Nis zyrtarisht edicioni i dymbëdhjetë i “Global UBT Fest 2023”

UBT
UBT vlerësohet me çmimin “Europian Young Entepreneurial University of the Year”

UBT vlerësohet me çmimin “Europian Young Entepreneurial University of the Year”

UBT
UBT nënshkruan memorandum mirëkuptimi me “University of Seoul” nga Koreja e Jugut

UBT nënshkruan memorandum mirëkuptimi me “University of Seoul” nga Koreja e Jugut

UBT
Studentët e Fakultetit Media dhe Komunikim në UBT zhvilluan një punëtori në redaksinë e Telegrafit

Studentët e Fakultetit Media dhe Komunikim në UBT zhvilluan një punëtori në redaksinë e Telegrafit

Kosovë
Rektori Hajrizi nderohet me medaljen e artë për merita nga Federata Panshqiptare “VATRA”

Rektori Hajrizi nderohet me medaljen e artë për merita nga Federata Panshqiptare “VATRA”

Arsim
Objekti i kampusit të UBT-së emërohet me emrin e shqiptaro-amerikanit Jim Xhema

Objekti i kampusit të UBT-së emërohet me emrin e shqiptaro-amerikanit Jim Xhema

UBT
Organizohet konferenca “Kosova and New Urbanism: Resilience, Innovation, Technology, Sustainability and Investments”

Organizohet konferenca “Kosova and New Urbanism: Resilience, Innovation, Technology, Sustainability and Investments”

Kosovë
Transfero studimet në UBT

Transfero studimet në UBT

UBT
Në UBT nisi punimet Konferenca Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion

Në UBT nisi punimet Konferenca Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion

Arsim
Rektori Hajrizi nderohet me çmimin “BOOKS for PEACE 2022”

Rektori Hajrizi nderohet me çmimin “BOOKS for PEACE 2022”

UBT
Rektori Edmond Hajrizi mori pjesë në Kongresin Kombëtar të Arsimit në Shqipëri

Rektori Edmond Hajrizi mori pjesë në Kongresin Kombëtar të Arsimit në Shqipëri

UBT
UBT rangohet përsëri si institucioni i parë i arsimit të lartë privat në Kosovë, bazuar në performancën shkencore

UBT rangohet përsëri si institucioni i parë i arsimit të lartë privat në Kosovë, bazuar në performancën shkencore

Arsim
Në UBT bëhen bashkë gjashtë universitete vendore dhe evropiane për Konferencën e Akademikëve të Diasporës

Në UBT bëhen bashkë gjashtë universitete vendore dhe evropiane për Konferencën e Akademikëve të Diasporës

Arsim
UBT rangohet sërish në mesin e top 100 universiteteve më të mira në botë për Impakt Real

UBT rangohet sërish në mesin e top 100 universiteteve më të mira në botë për Impakt Real

Arsim
Interesim i madh i të rinjve për t’iu bashkuar institucionit lider të arsimit të lartë në vend – UBT

Interesim i madh i të rinjve për t’iu bashkuar institucionit lider të arsimit të lartë në vend – UBT

Marketing
UBT nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me “The University of Iowa” dhe “University of Northern Iowa”

UBT nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me “The University of Iowa” dhe “University of Northern Iowa”

Arsim