LAJMI I FUNDIT:

Kolegji "Mehmet Akif"

22 Artikuj

Berisha akuzon Erdoganin për përfshirje në punët e brendshme të Shqipërisë: Nuk kemi vëllazëri jashtë kombit

Berisha akuzon Erdoganin për përfshirje në punët e brendshme të Shqipërisë: Nuk kemi vëllazëri jashtë kombit

Shqipëri
Rrëzohet kërkesa e kolegjit turk për pezullim të urdhrit të mbylljes

Rrëzohet kërkesa e kolegjit turk për pezullim të urdhrit të mbylljes

Shqipëri
Protesta për mbylljen e kolegjit turk në Tiranë, reagon Rama

Protesta për mbylljen e kolegjit turk në Tiranë, reagon Rama

Shqipëri
A u imponua mbyllja e kolegjit turk? Pollo: Vihet në dyshim orientimi europian

A u imponua mbyllja e kolegjit turk? Pollo: Vihet në dyshim orientimi europian

Shqipëri
Mbyllja e kolegjit turk, reagon Rama: Zbatim i barabartë i ligjit

Mbyllja e kolegjit turk, reagon Rama: Zbatim i barabartë i ligjit

Shqipëri
Mbyllet kolegji turk në Tiranë, reagon ministrja Kushi: Bëri një sërë shkeljesh

Mbyllet kolegji turk në Tiranë, reagon ministrja Kushi: Bëri një sërë shkeljesh

Shqipëri
2000 nxënës tregojnë njohuritë e tyre në gjuhën angleze

2000 nxënës tregojnë njohuritë e tyre në gjuhën angleze

Arsim
Kolegji “Mehmet Akif” njofton për vazhdimin e rregullt të punës

Kolegji “Mehmet Akif” njofton për vazhdimin e rregullt të punës

Arsim
Gulistan: Do të përdorim të gjitha të drejtat për ta zbardhur rrëmbimin e mësimdhënësve tanë

Gulistan: Do të përdorim të gjitha të drejtat për ta zbardhur rrëmbimin e mësimdhënësve tanë

Politikë
Plot 36 orë pa informacion dhe pa dokument arresti – Flet avokati i njërit prej të arrestuarve (Video)

Plot 36 orë pa informacion dhe pa dokument arresti – Flet avokati i njërit prej të arrestuarve (Video)

Politikë
Kolegji “Mehmet Akif”: Të arrestuarit dje nuk janë deportuar në Turqi, ata ndodhen në Kosovë

Kolegji “Mehmet Akif”: Të arrestuarit dje nuk janë deportuar në Turqi, ata ndodhen në Kosovë

Politikë
Nxënësit e “Mehmet Akifit” protestojnë në Aeroportin Adem Jashari

Nxënësit e “Mehmet Akifit” protestojnë në Aeroportin Adem Jashari

Kosovë
Bordi i Aksionarëve të Gulistanit: Të arrestuarit janë ende në Aeroportin e Prishtinës – të lirohen menjëherë

Bordi i Aksionarëve të Gulistanit: Të arrestuarit janë ende në Aeroportin e Prishtinës – të lirohen menjëherë

Kosovë
Veseli dënon arrestimin dhe dëbimin e shtetasve turq

Veseli dënon arrestimin dhe dëbimin e shtetasve turq

Politikë
Karabina: Erdogani ka dhënë urdhër për arrestimin e burrit tim

Karabina: Erdogani ka dhënë urdhër për arrestimin e burrit tim

Kosovë
Zyrtarët e kolegjit “Mehmet Akif” deportohen në Turqi

Zyrtarët e kolegjit “Mehmet Akif” deportohen në Turqi

Politikë
Deda e quan shkelje flagrante të Kushtetutës arrestimin e shtetasve turq, paralajmëron pasoja

Deda e quan shkelje flagrante të Kushtetutës arrestimin e shtetasve turq, paralajmëron pasoja

Politikë
Haradinaj flet për arrestimin e drejtuesve të kolegjit “Mehmet Akif”

Haradinaj flet për arrestimin e drejtuesve të kolegjit “Mehmet Akif”

Politikë
KMDLNj: Të mos deportohen shtetasit turq, kundërshtarë politik të Erdoganit!

KMDLNj: Të mos deportohen shtetasit turq, kundërshtarë politik të Erdoganit!

Kosovë
Arrestohen zyrtarët e kolegjit “Mehmet Akif”

Arrestohen zyrtarët e kolegjit “Mehmet Akif”

Kronika e Zezë
Kolegji “Mehmet Akif” organizoi MACPRO GENIUS 2018 (Foto)

Kolegji “Mehmet Akif” organizoi MACPRO GENIUS 2018 (Foto)

Arsim
Dënohet kolegji ‘Mehmet Akif’ për shkelje të privatësisë, vendosi kamera në tualete

Dënohet kolegji ‘Mehmet Akif’ për shkelje të privatësisë, vendosi kamera në tualete

Kosovë