LAJMI I FUNDIT:

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

13 Artikuj

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës binjakëzohet me degën e Kolegjit Amerikan të Kirurgëve nga Dakota e Veriut

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës binjakëzohet me degën e Kolegjit Amerikan të Kirurgëve nga Dakota e Veriut

Shëndetësi
Mbahet Moduli 7 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Mbahet Moduli 7 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 6 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1: Shkathtësitë themelore kirurgjike

Mbahet Moduli 6 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1: Shkathtësitë themelore kirurgjike

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 5 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Mbahet Moduli 5 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë

Shëndetësi Lajme
Kolegji i Kirurgëve të Kosovës vazhdon me aktivitetet e Komiteteve Profesionale

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës vazhdon me aktivitetet e Komiteteve Profesionale

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 4 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve – Faza 1: Shkathtësitë themelore kirurgjike

Mbahet Moduli 4 i Kursit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës mbi Edukimin Bazik të Specializantëve – Faza 1: Shkathtësitë themelore kirurgjike

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 3 i Kursit mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1 / Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Mbahet Moduli 3 i Kursit mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1 / Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Shëndetësi Lajme
Fillojnë aktivitetin Komitetet Profesionale të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës

Fillojnë aktivitetin Komitetet Profesionale të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës

Shëndetësi Lajme
Mbahet Moduli 2 i Kursit mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1 / Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Mbahet Moduli 2 i Kursit mbi Edukimin Bazik të Specializantëve të Kirurgjisë – Faza 1 / Kolegji i Kirurgëve të Kosovës

Shëndetësi Lajme
Prof.Dr.Rifat Latifi: Kirurgjia e Kosovës- mbretëreshë e mjekësisë

Prof.Dr.Rifat Latifi: Kirurgjia e Kosovës- mbretëreshë e mjekësisë

Shëndetësi Lajme
Kolegji i Kirurgëve të Kosovës promovon nesër numrin e fundit të revistës shkencore

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës promovon nesër numrin e fundit të revistës shkencore

Shëndetësi Lajme
Kirurgët e QKUK-së i reagojnë Osmanit: Presidentja injoroi dhe nënçmoi institucionin tonë

Kirurgët e QKUK-së i reagojnë Osmanit: Presidentja injoroi dhe nënçmoi institucionin tonë

Kosovë
Zhuri: MSh të investojë më shumë në shërbime kirurgjike

Zhuri: MSh të investojë më shumë në shërbime kirurgjike

Shëndetësi