LAJMI I FUNDIT:

Kolë Idromeno

17 Artikuj

Shqipëria në zemrën e Helene Pittardit

Shqipëria në zemrën e Helene Pittardit

Histori
Kolë Idromeno, themeluesi i artit realist

Kolë Idromeno, themeluesi i artit realist

Piktura
Antonia e Idromenos

Antonia e Idromenos

Cult+
Fotografia e hershme, në trojet shqiptare

Fotografia e hershme, në trojet shqiptare

Fotografia
Idromeno edhe sot ruan misterin që pret të zbulohet

Idromeno edhe sot ruan misterin që pret të zbulohet

Cult+
Historia e “gradaçelës” së parë në Shqipëri!

Historia e “gradaçelës” së parë në Shqipëri!

Cult+
Një titull për një foto të Idromenos

Një titull për një foto të Idromenos

Fakte
Parajsa e humbur: Kolë Idromeno dhe koha e tij

Parajsa e humbur: Kolë Idromeno dhe koha e tij

Cult+
Kolë Idromeno në pasqyrën restauruese

Kolë Idromeno në pasqyrën restauruese

Cult+
Kol Idromeno, i përvetësuar për një copë buke internimi

Kol Idromeno, i përvetësuar për një copë buke internimi

Cult+
I madhi Idromeno…

I madhi Idromeno…

Cult+
Ekspozitë me piktura dhe fotografi të Kolë Idromenos

Ekspozitë me piktura dhe fotografi të Kolë Idromenos

Cult+
Piktorët që lanë gjurmë në artin shqiptar

Piktorët që lanë gjurmë në artin shqiptar

Cult+
Degradimi i shtëpisë së Kolë Idromenos

Degradimi i shtëpisë së Kolë Idromenos

Cult+
Botohet ditari i piktorit të madh

Botohet ditari i piktorit të madh

Cult+
“Motra Tone” fsheh ankthet e artistëve

“Motra Tone” fsheh ankthet e artistëve

Cult+
Reportazh nga Shkodra – dashnorja e shekujve (Foto/Video)

Reportazh nga Shkodra – dashnorja e shekujve (Foto/Video)

Agron Shala