LAJMI I FUNDIT:

KOK

281 Artikuj

Federata Ndërkombëtare e Skermës viziton Kosovën

Federata Ndërkombëtare e Skermës viziton Kosovën

Sporte tjera
KOK publikon promon e Lojërave Mesdhetare Prishtina 2030

KOK publikon promon e Lojërave Mesdhetare Prishtina 2030

Sport
Në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit Sportiv Prishtina 2023 do të shfaqen 14 filma sportivë vendorë dhe ndërkombëtarë

Në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit Sportiv Prishtina 2023 do të shfaqen 14 filma sportivë vendorë dhe ndërkombëtarë

Sport vendor
Ministri Çeku: Lojërat Mesdhetare në Kosovë të rëndësishme aq sa Lojërat Olimpike në Francë

Ministri Çeku: Lojërat Mesdhetare në Kosovë të rëndësishme aq sa Lojërat Olimpike në Francë

Sport
Prezantimi zyrtar i konceptit të Lojërave Mesdhetare Prishtina 2030

Prezantimi zyrtar i konceptit të Lojërave Mesdhetare Prishtina 2030

Sport vendor
Çfarë duhet të dini për Lojërat Mesdhetare dhe cilat shtete që nuk e njohin Kosovën do të marrin pjesë

Çfarë duhet të dini për Lojërat Mesdhetare dhe cilat shtete që nuk e njohin Kosovën do të marrin pjesë

Sporte tjera
Lojërat Mesdhetare “Prishtina 2030”, Osmani: Triumf i jashtëzakonshëm i sportit kosovar

Lojërat Mesdhetare “Prishtina 2030”, Osmani: Triumf i jashtëzakonshëm i sportit kosovar

Sport vendor
Arritje historike, Kosova organizon Lojërat Mesdhetare 2030

Arritje historike, Kosova organizon Lojërat Mesdhetare 2030

Sport vendor
Sot merret vendimi nëse Kosova do t’i organizojë Lojërat Mesdhetare 2030

Sot merret vendimi nëse Kosova do t’i organizojë Lojërat Mesdhetare 2030

Sport vendor
FFK nuk e zbatoi vendimin për Dinamon e Ferizajt, vjen reagimi i KAS-it

FFK nuk e zbatoi vendimin për Dinamon e Ferizajt, vjen reagimi i KAS-it

Liga e Parë
Kurti viziton KOK-un: Presim që rezultatet e sportistëve të mos ndalen

Kurti viziton KOK-un: Presim që rezultatet e sportistëve të mos ndalen

Sport vendor
Ministri i Sportit, Çeku: Kosova kandidate serioze për organizimin e Lojërave Mesdhetare 2030

Ministri i Sportit, Çeku: Kosova kandidate serioze për organizimin e Lojërave Mesdhetare 2030

Sport vendor
Kosova me 38 sportistë do të përfaqësohet në Lojërat Evropiane

Kosova me 38 sportistë do të përfaqësohet në Lojërat Evropiane

Sport
FC Prishtina thotë se është në pritje të gjyqit të CAS

FC Prishtina thotë se është në pritje të gjyqit të CAS

Superliga
Premtohet luftë e pa kompromis ndaj substancave të ndaluara në sport

Premtohet luftë e pa kompromis ndaj substancave të ndaluara në sport

Sport vendor
Hapet edicioni i 19-të i panairit ndërkombëtar të turizmit dhe sportit

Hapet edicioni i 19-të i panairit ndërkombëtar të turizmit dhe sportit

Sport
KOK nënshkroi kontratat me 32 bursistë “Shpresa Olimpike 2023”

KOK nënshkroi kontratat me 32 bursistë “Shpresa Olimpike 2023”

Sporte tjera
Kosova në mesin e shteteve kandidate për organizimin e ‘Lojërave Mesdhetare 2030’

Kosova në mesin e shteteve kandidate për organizimin e ‘Lojërave Mesdhetare 2030’

Sporte tjera
KOK-u i shqetësuar me diskriminimin e sportistëve të Kosovës

KOK-u i shqetësuar me diskriminimin e sportistëve të Kosovës

Karate
Pengesa e radhës për sportistët e Kosovës vjen nga Spanja, nuk lejon përfaqësimin me simbolet shtetërore në garat për kajakim

Pengesa e radhës për sportistët e Kosovës vjen nga Spanja, nuk lejon përfaqësimin me simbolet shtetërore në garat për kajakim

Sporte tjera
KOK rrit vlerën e bursave olimpike Paris 2024, për 2880 euro në muaj

KOK rrit vlerën e bursave olimpike Paris 2024, për 2880 euro në muaj

Sporte tjera
KOK shpall më të mirët: Distria Krasniqi dhe Shpejtim Bojku më të mirët

KOK shpall më të mirët: Distria Krasniqi dhe Shpejtim Bojku më të mirët

Sport vendor
KOK-u reagon për ndalimin e karateistëve që të luftojnë me simbole shtetërore: EKF-ja u dorëzua përballë autoriteteve të Qipros

KOK-u reagon për ndalimin e karateistëve që të luftojnë me simbole shtetërore: EKF-ja u dorëzua përballë autoriteteve të Qipros

Karate
Nënshkruhet kontrata, skitarja Sophie Sorschag, edhe zyrtarisht do ta përfaqësojë Kosovën

Nënshkruhet kontrata, skitarja Sophie Sorschag, edhe zyrtarisht do ta përfaqësojë Kosovën

Sporte tjera