LAJMI I FUNDIT:

Koço Tasi

12 Artikuj

Viti 1932: Fundi tragjik i qëndistares së flamurit të Pavarësisë

Viti 1932: Fundi tragjik i qëndistares së flamurit të Pavarësisë

Agron Shala
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Agron Shala
Viti 1961: Muri i Berlinit, gara hapësinore dhe BRSS-ja e turpëruar nga Shqipëria

Viti 1961: Muri i Berlinit, gara hapësinore dhe BRSS-ja e turpëruar nga Shqipëria

Agron Shala
Linçimi i Tefta Tasit

Linçimi i Tefta Tasit

Fakte
Kafe me një disident

Kafe me një disident

Cult+
Gjykimi i patriotëve dhe intelektualëve Koço dhe Akile Tasi, dhe turmat injorante që ulërinin: Dënim me vdekje!

Gjykimi i patriotëve dhe intelektualëve Koço dhe Akile Tasi, dhe turmat injorante që ulërinin: Dënim me vdekje!

Fakte
Njerëzit e mirë vriten për së gjalli: Lamtumirë, mikja ime!

Njerëzit e mirë vriten për së gjalli: Lamtumirë, mikja ime!

Agron Shala
Lekë Tasi rrëfen 90 vjet jetë

Lekë Tasi rrëfen 90 vjet jetë

Cult+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Viti 1948: Lindja e “dashurisë” Shqipëri-BRSS dhe “vëllezërit” jugosllavë

Viti 1948: Lindja e “dashurisë” Shqipëri-BRSS dhe “vëllezërit” jugosllavë

Agron Shala
REPORTAZH NGA BERGAMO, QOSHJA MË E BUKUR E ITALISË: ËNDRRA QË KTHEHET, E RIKTHEHET…! (FOTO)

REPORTAZH NGA BERGAMO, QOSHJA MË E BUKUR E ITALISË: ËNDRRA QË KTHEHET, E RIKTHEHET…! (FOTO)

Agron Shala
Reportazh nga Shkodra – dashnorja e shekujve (Foto/Video)

Reportazh nga Shkodra – dashnorja e shekujve (Foto/Video)

Agron Shala