LAJMI I FUNDIT:

Klinika Zhan Mitrev

101 Artikuj

Specialistët e Klinikës Zhan Mitrev kryen kontrolle kardiologjike falas për pensionistët nga qyteti i Vinicës dhe zonat përreth

Specialistët e Klinikës Zhan Mitrev kryen kontrolle kardiologjike falas për pensionistët nga qyteti i Vinicës dhe zonat përreth

Shëndetësi
Klinika Zhan Mitrev: Dy përfaqësime të rëndësishme nga ekipi ynë i fizioterapistëve

Klinika Zhan Mitrev: Dy përfaqësime të rëndësishme nga ekipi ynë i fizioterapistëve

Politikë
Zhan Mitrev i pritur me duartrokitje dhe brohoritje nga ish-pacientët para gjykimit

Zhan Mitrev i pritur me duartrokitje dhe brohoritje nga ish-pacientët para gjykimit

Shëndetësi
Klinika Zhan Mitrev me ankesa për procesin gjyqësor që zhvillohet ndaj tyre

Klinika Zhan Mitrev me ankesa për procesin gjyqësor që zhvillohet ndaj tyre

Maqedonia e Veriut
Përvojat e pacientëve, Sonja Petrovska me 5 operacione të kryera është një nga heroinat e Klinikës Zhan Mitrev

Përvojat e pacientëve, Sonja Petrovska me 5 operacione të kryera është një nga heroinat e Klinikës Zhan Mitrev

Shëndetësi
Klinika Zhan Mitrev: Klinika jonë mbetet një institucion shëndetësor me besim të madh te qytetarët

Klinika Zhan Mitrev: Klinika jonë mbetet një institucion shëndetësor me besim të madh te qytetarët

Shëndetësi
Dr. Simona Patçeva është kardiokirurgia e parë femër në Maqedoni, pjesë e ekipit të Klinikës Zhan Mitrev

Dr. Simona Patçeva është kardiokirurgia e parë femër në Maqedoni, pjesë e ekipit të Klinikës Zhan Mitrev

Shëndetësi
“Zhan Mitrev”: Refuzimi i ankesës për zhbllokimin e llogarive konfirmon procesin e udhëzuar qëllimisht dhe sulmin e organizuar ndaj klinikës

“Zhan Mitrev”: Refuzimi i ankesës për zhbllokimin e llogarive konfirmon procesin e udhëzuar qëllimisht dhe sulmin e organizuar ndaj klinikës

Shëndetësi
Takimi i Shoqatave Evropiane të Infermierëve të Kujdesit Intensiv në Klinikën Zhan Mitrev

Takimi i Shoqatave Evropiane të Infermierëve të Kujdesit Intensiv në Klinikën Zhan Mitrev

Shëndetësi
Sinusi pilonidal ose kisti i mbushur nga prania e qimeve të rrënjosura

Sinusi pilonidal ose kisti i mbushur nga prania e qimeve të rrënjosura

Shëndetësi Lajme
20 vjet nga autotransplantimi i parë në Klinikën Zhan Mitrev

20 vjet nga autotransplantimi i parë në Klinikën Zhan Mitrev

Maqedonia e Veriut
Klinika Zhan Mitrev: Proces dhe sulm i organizuar me thirrje për linçim për akuza të pabaza

Klinika Zhan Mitrev: Proces dhe sulm i organizuar me thirrje për linçim për akuza të pabaza

Shëndetësi
Zemra mekanike – një zgjidhje për dështimin kronik të zemrës

Zemra mekanike – një zgjidhje për dështimin kronik të zemrës

Shendetesi
Zhan Mitrev i drejtohet me letër publike kryetarit të SHGM-së, Çadikovski: Jam zhgënjyer

Zhan Mitrev i drejtohet me letër publike kryetarit të SHGM-së, Çadikovski: Jam zhgënjyer

Politikë
Klinika Zhan Mitrev: Korrigjimi i qepallave me blefaroplastikë

Klinika Zhan Mitrev: Korrigjimi i qepallave me blefaroplastikë

Shëndetësi Lajme
Çfarë janë noduset e gjëndrës tiroide?

Çfarë janë noduset e gjëndrës tiroide?

Shendetesi
Çrregullimi disociativ i identitetit, shkaqet dhe shërimi

Çrregullimi disociativ i identitetit, shkaqet dhe shërimi

Shëndetësi Lajme
Klinika Zhan Mitrev: Është lënë në pritje ndërtimi i qendrës radiologjike-onkologjike më moderne në rajon

Klinika Zhan Mitrev: Është lënë në pritje ndërtimi i qendrës radiologjike-onkologjike më moderne në rajon

Shëndetësi
Klinika Zhan Mitrev publikon arritjet për 23 vjetorin e themelimit

Klinika Zhan Mitrev publikon arritjet për 23 vjetorin e themelimit

Marketing
Klinika “Zhan Mitrev” kërkon zhbllokimin e xhirollogarive, do të ofrojë pronë si garanci

Klinika “Zhan Mitrev” kërkon zhbllokimin e xhirollogarive, do të ofrojë pronë si garanci

Shëndetësi
Gjykata Penale jep detaje për bllokimin e xhirollogarisë së Klinikës Zhan Mitrev

Gjykata Penale jep detaje për bllokimin e xhirollogarisë së Klinikës Zhan Mitrev

Gjyqësi
Klinika Zhan Mitrev: Gjykata Penale ka marrë vendim për bllokimin xhirollogarive të spitalit

Klinika Zhan Mitrev: Gjykata Penale ka marrë vendim për bllokimin xhirollogarive të spitalit

Shëndetësi
Zhan Mitrev me letër drejtuar Komitetit të Helsinkit: Ka një sulm të organizuar kundër meje

Zhan Mitrev me letër drejtuar Komitetit të Helsinkit: Ka një sulm të organizuar kundër meje

Maqedonia e Veriut
Ekipi i avokatëve të Klinikës Zhan Mitrev: Ngadalë prokuror Bubevski, t’ju kujtojmë “prezumimin e pafajësisë”

Ekipi i avokatëve të Klinikës Zhan Mitrev: Ngadalë prokuror Bubevski, t’ju kujtojmë “prezumimin e pafajësisë”

Maqedonia e Veriut