LAJMI I FUNDIT:

Kisha Ortodokse e Serbisë

32 Artikuj

“Parandalimi i fitores së Gjukanoviqit është interes strategjik” – publikohet dokumenti sekret i partisë së Vuçiqit që ndërhynë në zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi

“Parandalimi i fitores së Gjukanoviqit është interes strategjik” – publikohet dokumenti sekret i partisë së Vuçiqit që ndërhynë në zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi

Mali i Zi
Kaleziq: Ndikimi hibrid rus do të forcohet në Mal të Zi, vendet e Perëndimit duhet ta mbështesin DSP-në dhe partnerët e koalicionit

Kaleziq: Ndikimi hibrid rus do të forcohet në Mal të Zi, vendet e Perëndimit duhet ta mbështesin DSP-në dhe partnerët e koalicionit

Mali i Zi
Mushkolaj: Të nxirret Ligji për bashkësitë fetare sa më parë

Mushkolaj: Të nxirret Ligji për bashkësitë fetare sa më parë

Kosovë
Neni 7 i marrëveshjes, Hasani flet për statusin e Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë

Neni 7 i marrëveshjes, Hasani flet për statusin e Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë

Kosovë
Trajkoviq: Barrikadat në veri u ngritën nga grupi mafioz i Radoiçiqit, Kisha Ortodokse Serbe është vegla e pushtetit destabilizues të Vuçiqit

Trajkoviq: Barrikadat në veri u ngritën nga grupi mafioz i Radoiçiqit, Kisha Ortodokse Serbe është vegla e pushtetit destabilizues të Vuçiqit

Serbia
Musliu: Kisha Ortodokse Serbe është bekuese e të gjithë kriminelëve dhe luftërave të dikurshme në Kosovë, Bosnjë e Kroaci

Musliu: Kisha Ortodokse Serbe është bekuese e të gjithë kriminelëve dhe luftërave të dikurshme në Kosovë, Bosnjë e Kroaci

Siguri
Analisti malazez Filipoviq: Rusia nëpërmjet Serbisë po e përdor Kishën Ortodokse për të thelluar tensionet në Mal të Zi

Analisti malazez Filipoviq: Rusia nëpërmjet Serbisë po e përdor Kishën Ortodokse për të thelluar tensionet në Mal të Zi

Mali i Zi
Dinosha: Kisha Ortodokse Serbe nuk do ta definojë rrugën evropiane të Malit të Zi, ndikimi rus prezentë në rajon

Dinosha: Kisha Ortodokse Serbe nuk do ta definojë rrugën evropiane të Malit të Zi, ndikimi rus prezentë në rajon

Mali i Zi
Qeveria e Malit të Zi nënshkruan marrëveshjen me Kishën Ortodokse Serbe, partia e Gjukanoviqit nis iniciativën për mocion mosbesimi

Qeveria e Malit të Zi nënshkruan marrëveshjen me Kishën Ortodokse Serbe, partia e Gjukanoviqit nis iniciativën për mocion mosbesimi

Mali i Zi
Vërtetohen lidhjet e Kishës Ortodokse të Rusisë dhe Serbisë me shërbimet sekrete të vendeve të tyre

Vërtetohen lidhjet e Kishës Ortodokse të Rusisë dhe Serbisë me shërbimet sekrete të vendeve të tyre

Serbia
Pendarovski: Vendimi i Kishës Ortodokse të Serbisë do të kontribuojë në korrigjimin e padrejtësive historike

Pendarovski: Vendimi i Kishës Ortodokse të Serbisë do të kontribuojë në korrigjimin e padrejtësive historike

Maqedonia e Veriut
Kisha Ortodokse e Serbisë e pranoi autoqefalin e Kishës Ortodokse Maqedonase

Kisha Ortodokse e Serbisë e pranoi autoqefalin e Kishës Ortodokse Maqedonase

Maqedonia e Veriut
Çanak kritikon pagëzimit e Ushtrisë serbe: Forcat e Armatosura po përdorën nga Kisha Ortodokse

Çanak kritikon pagëzimit e Ushtrisë serbe: Forcat e Armatosura po përdorën nga Kisha Ortodokse

Serbia
Përçarje në Kishën Ortodokse Serbe, revokohet autoriteti i peshkopit Irinej

Përçarje në Kishën Ortodokse Serbe, revokohet autoriteti i peshkopit Irinej

Serbia
Peter Stano: Kisha Ruse ose kishat e tjera nuk duhej të përfshiheshin vullnetarisht në dezinformim

Peter Stano: Kisha Ruse ose kishat e tjera nuk duhej të përfshiheshin vullnetarisht në dezinformim

Ballkan
Dokumentari VIRUSSIA: Veprimet e Millosheviqit kanë qenë të përkrahura nga Kisha Ortodokse dhe Rusia

Dokumentari VIRUSSIA: Veprimet e Millosheviqit kanë qenë të përkrahura nga Kisha Ortodokse dhe Rusia

Serbia
Dokumentari ‘VIRUSSIA’ – pjesa e katërt shfaq kryqëzatën ruse në vendet e Ballkanit Perëndimor

Dokumentari ‘VIRUSSIA’ – pjesa e katërt shfaq kryqëzatën ruse në vendet e Ballkanit Perëndimor

Siguri
Korrespondentë të dyshimtë rusë prezentë në shugurimin e mitropolitit Joanikije në Cetinje të Malit të Zi

Korrespondentë të dyshimtë rusë prezentë në shugurimin e mitropolitit Joanikije në Cetinje të Malit të Zi

Mali i Zi
Priftërinjtë serbë në Mal të Zi kënduan “kur ushtria kthehet në Kosovë”, vijnë reagimet e ashpra nga Kosova

Priftërinjtë serbë në Mal të Zi kënduan “kur ushtria kthehet në Kosovë”, vijnë reagimet e ashpra nga Kosova

Politikë
Tensione në Mal të Zi, Zogaj: Rusia po e keqpërdor Kishën Ortodokse Serbe, deklarata e Lavrovit është për konsum politik

Tensione në Mal të Zi, Zogaj: Rusia po e keqpërdor Kishën Ortodokse Serbe, deklarata e Lavrovit është për konsum politik

Mali i Zi
Raporti i Këshillit Atlantik të Malit të Zi: Rusia po përdor të gjitha dobësitë e Perëndimit, BE-ja nuk duhet të vonojë procesin e integrimit të Ballkanit

Raporti i Këshillit Atlantik të Malit të Zi: Rusia po përdor të gjitha dobësitë e Perëndimit, BE-ja nuk duhet të vonojë procesin e integrimit të Ballkanit

Mali i Zi
Historiani Kabashi: Serbia shpresonte në ndonjë ekses te Kisha në Prishtinë për të fituar poenë politikë

Historiani Kabashi: Serbia shpresonte në ndonjë ekses te Kisha në Prishtinë për të fituar poenë politikë

Siguri
Klinaku reagon për liturgjinë serbe në Prishtinë: “Veç kur t’na hyjë policia serbe…”

Klinaku reagon për liturgjinë serbe në Prishtinë: “Veç kur t’na hyjë policia serbe…”

Kosovë
Gashi: Serbia po synon të na provokojë sikur në mars të vitit 2004

Gashi: Serbia po synon të na provokojë sikur në mars të vitit 2004

Kosovë