LAJMI I FUNDIT:

kërthiza

18 Artikuj

Trupi bën një gjë të pabesueshme kur fusim gishtin në kërthizë

Trupi bën një gjë të pabesueshme kur fusim gishtin në kërthizë

Të tjera
Dushi i parë i bebes… rregulla për prindërit e rinj!

Dushi i parë i bebes… rregulla për prindërit e rinj!

Këshilla për prindër
Shikojeni në kërthizë: E dalë jashtë, e futur brenda, e rrumbullakët… njëra zbulon femrën të cilën lehtë do ta çoni në shtrat

Shikojeni në kërthizë: E dalë jashtë, e futur brenda, e rrumbullakët… njëra zbulon femrën të cilën lehtë do ta çoni në shtrat

Intimitet dhe Pasion
Shtypni këtë pikë në stomak dhe për 30 sekonda organizmit tuaj do t’i ndodhë diç e mrekullueshme

Shtypni këtë pikë në stomak dhe për 30 sekonda organizmit tuaj do t’i ndodhë diç e mrekullueshme

Mjekësi alternative
A është rrezik nëse bebja e ka kërthizën rreth qafës?

A është rrezik nëse bebja e ka kërthizën rreth qafës?

Temat Javore
Nga përkujdesja te rreziku për infeksion: Ç’duhet të dini para se të bëni ‘piercing’ në kërthizë?

Nga përkujdesja te rreziku për infeksion: Ç’duhet të dini para se të bëni ‘piercing’ në kërthizë?

Këshilla mjekësore
Forma e kërthizës tregon se çfarë sëmundje keni!

Forma e kërthizës tregon se çfarë sëmundje keni!

Mjekësi alternative
Pse disa njerëz kanë fobi kërthizën?

Pse disa njerëz kanë fobi kërthizën?

Të tjera
Njohuri themelore për banjën e foshnjave dhe kujdesi për kërthizën

Njohuri themelore për banjën e foshnjave dhe kujdesi për kërthizën

Këshilla për prindër
Secila pjesë e trupit e kryen një funksion – por për çfarë shërben kërthiza?

Secila pjesë e trupit e kryen një funksion – por për çfarë shërben kërthiza?

Të tjera
Si dhe sa shpesh duhet ta lajmë kërthizën?!

Si dhe sa shpesh duhet ta lajmë kërthizën?!

Të tjera
Operimi i kërthizës = trend i ri! Femrat duan të kenë stomak si të Emily Ratajkowskit

Operimi i kërthizës = trend i ri! Femrat duan të kenë stomak si të Emily Ratajkowskit

Femra
Një vonesë 2-minutëshe në prerjen e kërthizës ndikon në zhvillim më të mirë të të porsalindurve

Një vonesë 2-minutëshe në prerjen e kërthizës ndikon në zhvillim më të mirë të të porsalindurve

Shëndetësi Lajme
Fakte të çuditshme që nuk i keni ditur për kërthizën

Fakte të çuditshme që nuk i keni ditur për kërthizën

Shëndetësi Lajme
Përse janë të rrezikuara nënat që lindin djem

Përse janë të rrezikuara nënat që lindin djem

Për nënat
A shihni herë pas here ‘lesh’ apo pambuk në KËRTHIZË? Ja pse ndodh kjo…

A shihni herë pas here ‘lesh’ apo pambuk në KËRTHIZË? Ja pse ndodh kjo…

Të tjera
Vendoseni këtë në KËRTHIZË dhe hiqni qafe KOLLIN, GRIPIN dhe DHIMBJET MENSTRUALE

Vendoseni këtë në KËRTHIZË dhe hiqni qafe KOLLIN, GRIPIN dhe DHIMBJET MENSTRUALE

Mjekësi alternative
Ka pasur DHEMBJE MENSTRUALE dhe ka zbuluar mënyrën për ELIMINIMIN e dhembjeve!

Ka pasur DHEMBJE MENSTRUALE dhe ka zbuluar mënyrën për ELIMINIMIN e dhembjeve!

Mjekësi alternative