LAJMI I FUNDIT:

Keqtrajtimi

23 Artikuj

3 mijë euro gjobë ndaj policit të akuzuar për keqtrajtim gjatë detyrës, policja lirohet nga akuza

3 mijë euro gjobë ndaj policit të akuzuar për keqtrajtim gjatë detyrës, policja lirohet nga akuza

Drejtësi
27-vjeçari në gjendje kome pasi u arrestua për vjedhje në Tiranës, OJQ-ja paralajmëron hetim të plotë të ngjarjes

27-vjeçari në gjendje kome pasi u arrestua për vjedhje në Tiranës, OJQ-ja paralajmëron hetim të plotë të ngjarjes

Shqipëri
Vitin e kaluar 98 punonjës të Policisë janë arrestuar për keqpërdorimi të detyrës, e vepra të ndryshme penale

Vitin e kaluar 98 punonjës të Policisë janë arrestuar për keqpërdorimi të detyrës, e vepra të ndryshme penale

Kosovë
Arrestohen dy policët malazezë për rrahjen e profesorit shqiptar

Arrestohen dy policët malazezë për rrahjen e profesorit shqiptar

Mali i Zi
Reagime në Mal të Zi pas keqtrajtimit fizik të shtetasit shqiptar Petraq Milo nga policia malazeze

Reagime në Mal të Zi pas keqtrajtimit fizik të shtetasit shqiptar Petraq Milo nga policia malazeze

Ballkan
900 euro gjobë për policin që goditi me grushte në kokë të dëmtuarin gjatë arrestimit

900 euro gjobë për policin që goditi me grushte në kokë të dëmtuarin gjatë arrestimit

Kosovë
E thirrën në stacion policor për kundërvajtje, pastaj dyshohet se e keqtrajtuan – kërkohet paraburgim ndaj dy policëve

E thirrën në stacion policor për kundërvajtje, pastaj dyshohet se e keqtrajtuan – kërkohet paraburgim ndaj dy policëve

Drejtësi
Sërish konfirmohet aktakuza ndaj Haris Kelmendit dhe policit tjetër të akuzuar për keqtrajtimin e një 18 vjeçari në stacion policor

Sërish konfirmohet aktakuza ndaj Haris Kelmendit dhe policit tjetër të akuzuar për keqtrajtimin e një 18 vjeçari në stacion policor

Drejtësi
​Keqtrajtimi i të burgosurve, Ministria e Drejtësisë: Nuk ka asgjë shqetësuese, janë raste sporadike

​Keqtrajtimi i të burgosurve, Ministria e Drejtësisë: Nuk ka asgjë shqetësuese, janë raste sporadike

Kosovë
Gjilan, qytetari pretendon se policët e arrestuan brutalisht dhe e keqtrajtuan

Gjilan, qytetari pretendon se policët e arrestuan brutalisht dhe e keqtrajtuan

Kronika e Zezë
Angelina Jolie mezi i mbajti lotët në fjalimin emocionues për dhunën ndaj femrave

Angelina Jolie mezi i mbajti lotët në fjalimin emocionues për dhunën ndaj femrave

Po Flitet
Keqtrajtuan katër persona në Prizren, aktakuzë kundër pesë zyrtarëve policorë

Keqtrajtuan katër persona në Prizren, aktakuzë kundër pesë zyrtarëve policorë

Drejtësi
Gjakovari keqtrajton gruan, viktima së bashku me fëmijën 11 muajsh dërgohet në strehim

Gjakovari keqtrajton gruan, viktima së bashku me fëmijën 11 muajsh dërgohet në strehim

Kronika e Zezë
Keqtrajton babain e tij, arrestohet i dyshuari në Prishtinë

Keqtrajton babain e tij, arrestohet i dyshuari në Prishtinë

Kronika e Zezë
Prokuroria Themelore në Prishtinë ngrit aktakuzë kundër policit Haris Kelmendi që keqtrajtoi 18-vjeçarin, Leotrim Rama

Prokuroria Themelore në Prishtinë ngrit aktakuzë kundër policit Haris Kelmendi që keqtrajtoi 18-vjeçarin, Leotrim Rama

Drejtësi
Djali keqtrajton prindërit e tij në Gjakovë

Djali keqtrajton prindërit e tij në Gjakovë

Kronika e Zezë
IKD: Keqtrajtimi i qytetarit në stacionin policor paraqet një varg dështimesh të institucioneve

IKD: Keqtrajtimi i qytetarit në stacionin policor paraqet një varg dështimesh të institucioneve

Kosovë
Prindërit keqtrajtojnë dhe braktisin fëmijët në Mitrovicë

Prindërit keqtrajtojnë dhe braktisin fëmijët në Mitrovicë

Kronika e Zezë
Keqtrajtonte djalin, arrestohet babai në Gllogoc

Keqtrajtonte djalin, arrestohet babai në Gllogoc

Kronika e Zezë
Një grua mbahet e mbyllur në banesë dhe keqtrajtohet, arrestohet i dyshuari

Një grua mbahet e mbyllur në banesë dhe keqtrajtohet, arrestohet i dyshuari

Kronika e Zezë
Arrestohet prizrenasi pasi keqtrajtoi nënën

Arrestohet prizrenasi pasi keqtrajtoi nënën

Kronika e Zezë
Nusja keqtrajtohet nga burri dhe vjehrra në Prizren

Nusja keqtrajtohet nga burri dhe vjehrra në Prizren

Kronika e Zezë
Keqtrajtimi në vendin e punës e dëmton martesën

Keqtrajtimi në vendin e punës e dëmton martesën

Lifestyle