LAJMI I FUNDIT:

KE (Komisioni Evropian)

118 Artikuj

Anulohet publikimi i metodologjisë së re, Maqedonia ka përmbushur kushtet për hapjen e negociatave

Anulohet publikimi i metodologjisë së re, Maqedonia ka përmbushur kushtet për hapjen e negociatave

Politikë
Parlamenti Evropian apel për futje urgjente të mbushësit universal për telefona mobilë

Parlamenti Evropian apel për futje urgjente të mbushësit universal për telefona mobilë

Mobile
Komisioni Evropian i jep Kosovës mbi 11 milionë euro – si mbështetje direkte buxhetore

Komisioni Evropian i jep Kosovës mbi 11 milionë euro – si mbështetje direkte buxhetore

Financa
Dimitrov: KE-ja sa më shpejtë ta përgatisë propozimin për përmirësimin e procesit të anëtarësimit

Dimitrov: KE-ja sa më shpejtë ta përgatisë propozimin për përmirësimin e procesit të anëtarësimit

Politikë
Përfundon mandatin në krye të Komisionit Evropian, diplomatët përshëndeten me Jean-Claude Junckerin: Do të na mungojnë puthjet e tij

Përfundon mandatin në krye të Komisionit Evropian, diplomatët përshëndeten me Jean-Claude Junckerin: Do të na mungojnë puthjet e tij

Nga Bota
Edhe përkundër Francës, Komisioni Evropian i vendosur të hapen negociatat me Maqedoninë e Veriut

Edhe përkundër Francës, Komisioni Evropian i vendosur të hapen negociatat me Maqedoninë e Veriut

Politikë
Pijet e falsifikuara alkoolike në tregun e BE-së më shumë vijnë nga Maqedonia e Veriut

Pijet e falsifikuara alkoolike në tregun e BE-së më shumë vijnë nga Maqedonia e Veriut

Maqedonia e Veriut
Ursula von der Leyen prezanton kabinetin e ri – kjo pritet të jetë ‘Qeveria’ e re e BE-së

Ursula von der Leyen prezanton kabinetin e ri – kjo pritet të jetë ‘Qeveria’ e re e BE-së

Nga Bota
Komisioni Evropian nuk e komenton paraburgimin e Katica Janevës

Komisioni Evropian nuk e komenton paraburgimin e Katica Janevës

Maqedonia e Veriut
UBT, përfituese e projekteve milionëshe nga Komisioni Evropian

UBT, përfituese e projekteve milionëshe nga Komisioni Evropian

UBT
Ursula von der Leyen dëshiron negociata të shpejta me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

Ursula von der Leyen dëshiron negociata të shpejta me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

Politikë
Kosova mirëpret zgjedhjen e Ursula von der Leyen presidente të KE

Kosova mirëpret zgjedhjen e Ursula von der Leyen presidente të KE

Kosovë
Johaness Hahn emërohet anëtar i KE-së

Johaness Hahn emërohet anëtar i KE-së

Nga Bota
KE: Rritja ekonomike e Maqedonisë së Veriut me pikëpamje pozitive

KE: Rritja ekonomike e Maqedonisë së Veriut me pikëpamje pozitive

Ekonomi
Ursula von der Leyen: E gatshme t’i jap më shumë kohë Londrës për Brexit

Ursula von der Leyen: E gatshme t’i jap më shumë kohë Londrës për Brexit

Nga Bota
S’ka rikthim vizash për Shqipërinë, KE hedh poshtë kërkesën e Holandës

S’ka rikthim vizash për Shqipërinë, KE hedh poshtë kërkesën e Holandës

Shqipëri
Kociançiq shkruan për takimin Rama-Mogherini: KE i njeh rezultatet e reformave

Kociançiq shkruan për takimin Rama-Mogherini: KE i njeh rezultatet e reformave

Shqipëri
Këshilli Ministror diskuton të gjeturat e raportit të progresit për Kosovën

Këshilli Ministror diskuton të gjeturat e raportit të progresit për Kosovën

Kosovë
Apostolova: Emërimi i kriminelëve të luftës në pozita të larta qeveritare është zhgënjyese

Apostolova: Emërimi i kriminelëve të luftës në pozita të larta qeveritare është zhgënjyese

Kosovë
KE dënon Italinë me 3.5 miliardë euro?

KE dënon Italinë me 3.5 miliardë euro?

Të Tjera
KE nis procedurën kundër Sllovenisë lidhur me procesin zgjedhor

KE nis procedurën kundër Sllovenisë lidhur me procesin zgjedhor

Ballkan
Juncker pas krizës në qeverinë austriake: Nuk do të ndërhyja, edhe pse do të doja

Juncker pas krizës në qeverinë austriake: Nuk do të ndërhyja, edhe pse do të doja

Nga Bota
Hahn: KE do të rekomandojë nisjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

Hahn: KE do të rekomandojë nisjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

Politikë
Hahn: KE do të rekomandojë hapjen e negociatave për Shqipërinë

Hahn: KE do të rekomandojë hapjen e negociatave për Shqipërinë

Shqipëri