LAJMI I FUNDIT:

Karikues

32 Artikuj

Kjo kabllo mund të ndihmojë në lehtësimin e tranzicionit USB-C të iPhone

Kjo kabllo mund të ndihmojë në lehtësimin e tranzicionit USB-C të iPhone

Lajme Teknologji
Paralajmërim për blerësit e iPhone 15: Përdorimi i karikuesit të gabuar USB-C mund të “djeg” telefonin tuaj të ri

Paralajmërim për blerësit e iPhone 15: Përdorimi i karikuesit të gabuar USB-C mund të “djeg” telefonin tuaj të ri

Lajme Teknologji
Tesla Superchargers gjithashtu funksionojnë me energji elektrike të prodhuar nga gjeneratorët me naftë

Tesla Superchargers gjithashtu funksionojnë me energji elektrike të prodhuar nga gjeneratorët me naftë

Auto Lajme
iPhone 15 mund të vije me karikim më të shpejtë

iPhone 15 mund të vije me karikim më të shpejtë

Mobile
Konfirmohet se Tesla Supercharger V4 do ta mbështet karikimin me 350kW

Konfirmohet se Tesla Supercharger V4 do ta mbështet karikimin me 350kW

Auto Lajme
Startup-i izraelit do të ndërtojë rrugë me karikim me valë në Francë dhe Norvegji

Startup-i izraelit do të ndërtojë rrugë me karikim me valë në Francë dhe Norvegji

Auto Lajme
Stacioni i ri i karikimit V4 të Tesla shfaqet në Francë

Stacioni i ri i karikimit V4 të Tesla shfaqet në Francë

EVs
ADS-TEC Energy prezanton karikuesit e shpejtë të bazuar në NACS dhe CCS1

ADS-TEC Energy prezanton karikuesit e shpejtë të bazuar në NACS dhe CCS1

EVs
Ford arrin marrëveshje me Tesla për të fituar qasje në stacionet e tyre të karikimit

Ford arrin marrëveshje me Tesla për të fituar qasje në stacionet e tyre të karikimit

Auto Lajme
Një gabim që bëjnë shumica e njerëzve: Pse nuk duhet ta lini karikuesin në prizë

Një gabim që bëjnë shumica e njerëzve: Pse nuk duhet ta lini karikuesin në prizë

Këshilla Lifestyle
Teknologjia e re e karikuesit ChargePoint EV synojnë transformimin e përvojë së karikimit

Teknologjia e re e karikuesit ChargePoint EV synojnë transformimin e përvojë së karikimit

EVs
Tesla padit zinxhirin gjerman të pompave të derivateve mbi të drejtën e instalimit të karikuesve të veturave elektrike në autostradë

Tesla padit zinxhirin gjerman të pompave të derivateve mbi të drejtën e instalimit të karikuesve të veturave elektrike në autostradë

Auto Lajme
FBI paralajmëron: Kujdes me përdorimin e stacioneve publike të karikimit të telefonave

FBI paralajmëron: Kujdes me përdorimin e stacioneve publike të karikimit të telefonave

Lajme Teknologji
Tesla del me “teaser-in” e një produkti të ri

Tesla del me “teaser-in” e një produkti të ri

EVs
Pajisjet shtëpiake që shpenzojnë energji edhe kur nuk janë në përdorim

Pajisjet shtëpiake që shpenzojnë energji edhe kur nuk janë në përdorim

Këshilla Lifestyle
Rrjeti i dyqaneve 7-Eleven lançon rrjetin e vet të karikimit të shpejtë të veturave elektrike

Rrjeti i dyqaneve 7-Eleven lançon rrjetin e vet të karikimit të shpejtë të veturave elektrike

EVs
Volkswagen dhe Mercedes kërkojnë të përshpejtohet zgjerimi i rrjetit të karikimit të automjeteve elektrike

Volkswagen dhe Mercedes kërkojnë të përshpejtohet zgjerimi i rrjetit të karikimit të automjeteve elektrike

EVs
1,000 karikues të shpejtë DC do vendosen në qendrat TravelCenters në Amerikë

1,000 karikues të shpejtë DC do vendosen në qendrat TravelCenters në Amerikë

Auto
Deri në vitin 2030, SHBA do të ketë nevojë për më shumë karikues të veturave elektrike

Deri në vitin 2030, SHBA do të ketë nevojë për më shumë karikues të veturave elektrike

EVs
Nio prezanton karikuesin ultra të shpejtë 500 kW që mund të karikojë veturën elektrike në më pak se 12 minuta

Nio prezanton karikuesin ultra të shpejtë 500 kW që mund të karikojë veturën elektrike në më pak se 12 minuta

EVs
Teknologjia e karikimit të shpejtë 240 W të OPPO thuhet se do të vijë së shpejti

Teknologjia e karikimit të shpejtë 240 W të OPPO thuhet se do të vijë së shpejti

Mobile
Marrëveshja e BE-së për “portin e përbashkët të karikimit” për celularë ka të ngjarë të arrihet më 7 qershor

Marrëveshja e BE-së për “portin e përbashkët të karikimit” për celularë ka të ngjarë të arrihet më 7 qershor

Lajme Teknologji
Tesla, ashtu si Apple, tani do t’ju bëjë të blini veçmas një karikues për makinën tuaj

Tesla, ashtu si Apple, tani do t’ju bëjë të blini veçmas një karikues për makinën tuaj

Auto Lajme
Apple kundërshton propozimin që të gjithë telefonat celularë në BE të kenë një karikues universal

Apple kundërshton propozimin që të gjithë telefonat celularë në BE të kenë një karikues universal

Mobile