LAJMI I FUNDIT:

Karburantet

56 Artikuj

Bie çmimi i naftës në tregun ndërkombëtar

Bie çmimi i naftës në tregun ndërkombëtar

Botë
Bie çmimi i karburanteve në bursën ndërkombëtare

Bie çmimi i karburanteve në bursën ndërkombëtare

Botë
Në Kosovë bien çmimet e naftës, por jo edhe të produkteve tjera

Në Kosovë bien çmimet e naftës, por jo edhe të produkteve tjera

Biznes
Një fuqi nafte kushton mbi 83 dollarë

Një fuqi nafte kushton mbi 83 dollarë

Botë
Në tregjet ndërkombëtare, bie çmimi i naftës

Në tregjet ndërkombëtare, bie çmimi i naftës

Botë
Përcaktimi i çmimeve të karburanteve në Shqipëri, Autoriteti i Konkurrencës: Mund të kenë efekte negative

Përcaktimi i çmimeve të karburanteve në Shqipëri, Autoriteti i Konkurrencës: Mund të kenë efekte negative

Shqipëri
Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Shqipëri

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Shqipëri

Shqipëri
Shqiptarët kanë paguar 185 milionë euro më shumë për të blerë 9 për qind më pak karburant

Shqiptarët kanë paguar 185 milionë euro më shumë për të blerë 9 për qind më pak karburant

Shqipëri
Përderisa ne thithim tym, në Maqedoni përdorimi i karburantit dizel po thyen rekorde

Përderisa ne thithim tym, në Maqedoni përdorimi i karburantit dizel po thyen rekorde

Maqedonia e Veriut
Publikohen çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri

Publikohen çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri

Shqipëri
Bien çmimet e karburanteve në tregjet ndërkombëtare

Bien çmimet e karburanteve në tregjet ndërkombëtare

Botë
Bie çmimi i naftës në Shqipëri, rritet benzina

Bie çmimi i naftës në Shqipëri, rritet benzina

Shqipëri
Bie çmimi i naftës në tregjet ndërkombëtare

Bie çmimi i naftës në tregjet ndërkombëtare

Botë
Kalifornia ndalon shitjen e karburanteve prej vitit 2035

Kalifornia ndalon shitjen e karburanteve prej vitit 2035

Auto Lajme
Bie çmimi i karburanteve në tregun ndërkombëtar – nafta më e lirë prej kohës kur Rusia pushtoi Ukrainën

Bie çmimi i karburanteve në tregun ndërkombëtar – nafta më e lirë prej kohës kur Rusia pushtoi Ukrainën

Botë
Ulet konsumi i karburanteve në korrik dhe gusht në Shqipëri

Ulet konsumi i karburanteve në korrik dhe gusht në Shqipëri

Shqipëri
Ulet çmimi i naftës në Shqipëri, shkon në 204 lekë [1.72 euro] për litër

Ulet çmimi i naftës në Shqipëri, shkon në 204 lekë [1.72 euro] për litër

Shqipëri
Bie çmimi i naftës në tregjet ndërkombëtare

Bie çmimi i naftës në tregjet ndërkombëtare

Botë
Biden: Çmimet e karburanteve kanë rënë në nivele rekorde

Biden: Çmimet e karburanteve kanë rënë në nivele rekorde

Botë
Vazhdon të bie çmimi i naftës në tregjet ndërkombëtare

Vazhdon të bie çmimi i naftës në tregjet ndërkombëtare

Botë
Pse shtimi i prodhimit nuk do ta parandalojë rritjen e çmimit të naftës?

Pse shtimi i prodhimit nuk do ta parandalojë rritjen e çmimit të naftës?

Botë
Vazhdon uljen e lehtë çmimi i naftës në Shqipëri, rritet benzina

Vazhdon uljen e lehtë çmimi i naftës në Shqipëri, rritet benzina

Shqipëri
Bien çmimet e karburanteve në tregun ndërkombëtar

Bien çmimet e karburanteve në tregun ndërkombëtar

Botë
Momenti kur dy persona vjedhin 1100 litra karburante në Florida

Momenti kur dy persona vjedhin 1100 litra karburante në Florida

Amerika