Kampanja e Telegrafit për gratë e prekura nga Kanceri i gjirit

Kampanja e Telegrafit për gratë e prekura nga Kanceri i gjirit

Telegrafi realizon këtë kampanjë vetëdijësuese që i këshillon femrat të bëjnë kontrolle më të shpeshta në mënyrë që ta detektojnë sëmundjen në kohë dhe ta shpëtojnë jetën e tyre.

3 Artikuj