LAJMI I FUNDIT:

Kamerier

15 Artikuj

Rrëfimi i Kledi Kadiut për sakrificat në fillimet e tij në Itali: Punoja kamerier dhe murator

Rrëfimi i Kledi Kadiut për sakrificat në fillimet e tij në Itali: Punoja kamerier dhe murator

Yjet
Qëndroi tri vite jashtë shtetit, befasoi fëmijët e tij duke shërbyer si kamerier i maskuar (Video)

Qëndroi tri vite jashtë shtetit, befasoi fëmijët e tij duke shërbyer si kamerier i maskuar (Video)

Fun Lajme
I prekë të pasmet kamerieres, klienti e pëson keq kur ajo e përplas për tokë (Video)

I prekë të pasmet kamerieres, klienti e pëson keq kur ajo e përplas për tokë (Video)

Dështime
Kamerieri iu zbrazi kovën me ujë të papastër, dy nxënëseve të ulura përjashta kafesë (Video)

Kamerieri iu zbrazi kovën me ujë të papastër, dy nxënëseve të ulura përjashta kafesë (Video)

Dështime
Maskohet si i pastrehë për të parë nëse e lejojnë të hyjë në restorant (Video)

Maskohet si i pastrehë për të parë nëse e lejojnë të hyjë në restorant (Video)

Interesante
Atraksioni i ri: Restoranti në errësirë totale, ku shërbejnë kamerierët e verbër (Foto)

Atraksioni i ri: Restoranti në errësirë totale, ku shërbejnë kamerierët e verbër (Foto)

Interesante
Klientët kreativ shpërblyen kamerierët duke i mbështjellë bakshishet në forma të ndryshme (Foto)

Klientët kreativ shpërblyen kamerierët duke i mbështjellë bakshishet në forma të ndryshme (Foto)

Fun Lajme
Kamerieri i shpejtë që pastron tavolinën për pak sekondave (Video)

Kamerieri i shpejtë që pastron tavolinën për pak sekondave (Video)

Fun Lajme
Vuri bast se ia rrëzon dorën, por mbeti me krah të thyer (Video)

Vuri bast se ia rrëzon dorën, por mbeti me krah të thyer (Video)

Dështime
Për të ikur pa paguar, Hedh qime flokësh në ushqimin që e hante (Video)

Për të ikur pa paguar, Hedh qime flokësh në ushqimin që e hante (Video)

Dështime
Harroi t’ia jepte sheqerin, klienti ia derdh kamerierit çajin në fytyrë (Video)

Harroi t’ia jepte sheqerin, klienti ia derdh kamerierit çajin në fytyrë (Video)

Dështime
Nuk ia lavdëron ushqimin, kuzhinieri i hedh pluhur djegës në fytyrë (Video)

Nuk ia lavdëron ushqimin, kuzhinieri i hedh pluhur djegës në fytyrë (Video)

Fun Lajme
I tmerroi të pranishmit me britmë, sepse mendoi se ka krimb në ushqim (Foto)

I tmerroi të pranishmit me britmë, sepse mendoi se ka krimb në ushqim (Foto)

Dështime
Klienti la bakshish të majmë, pasi dëgjoi planet që kishte kamerieri për festat e fundvitit (Foto)

Klienti la bakshish të majmë, pasi dëgjoi planet që kishte kamerieri për festat e fundvitit (Foto)

Fun Lajme
Kamerieri rrahu dy fëmijë dhe i detyroi të fshijnë dyshemenë, sepse rrëzuan gotën me lëng (Video)

Kamerieri rrahu dy fëmijë dhe i detyroi të fshijnë dyshemenë, sepse rrëzuan gotën me lëng (Video)

Burger King