LAJMI I FUNDIT:

Kafshët

105 Artikuj

Miket e “putroshëve” në Prizren bëjnë thirrje për kujdes më të madh ndaj kafshëve në rrugë 

Miket e “putroshëve” në Prizren bëjnë thirrje për kujdes më të madh ndaj kafshëve në rrugë 

Fisnik Minci
Disa fotografi “kundër stresit” që ndoshta duhet t’i shikoni pas një dite të vështirë

Disa fotografi “kundër stresit” që ndoshta duhet t’i shikoni pas një dite të vështirë

Fun Lajme
Gripi vdekjeprurës i shpendëve është ‘potencialisht afër’ pandemisë së ardhshme dhe është ‘koha për t’u përgatitur’ – paralajmërojnë ekspertët

Gripi vdekjeprurës i shpendëve është ‘potencialisht afër’ pandemisë së ardhshme dhe është ‘koha për t’u përgatitur’ – paralajmërojnë ekspertët

Nga Bota
Brenda laboratorit Neuralink të Elon Musk ku thuhet se janë vrarë 1500 kafshë dhe majmunët iu nënshtruan ‘vuajtjeve ekstreme’

Brenda laboratorit Neuralink të Elon Musk ku thuhet se janë vrarë 1500 kafshë dhe majmunët iu nënshtruan ‘vuajtjeve ekstreme’

Nga Bota
Janë vetëm shtatë të tillë në botë, ka lindur aligatori i bardhë jashtëzakonisht i rrallë

Janë vetëm shtatë të tillë në botë, ka lindur aligatori i bardhë jashtëzakonisht i rrallë

Libri i madh i kafshëve
Fotografi të disa kafshëve, pak para se të sjellin në jetë të vegjlit e tyre

Fotografi të disa kafshëve, pak para se të sjellin në jetë të vegjlit e tyre

Fun Lajme
Akita është nga racat më të njohura të qenve, por nuk preferohet për pronarët fillestarë

Akita është nga racat më të njohura të qenve, por nuk preferohet për pronarët fillestarë

Libri i madh i kafshëve
Qindra kafka kafshësh nga Afrika u kapën në aeroportin e Parisit – vlerësohet se pas drogës dhe armëve, është njëri nga bizneset më fitimprurëse në botë

Qindra kafka kafshësh nga Afrika u kapën në aeroportin e Parisit – vlerësohet se pas drogës dhe armëve, është njëri nga bizneset më fitimprurëse në botë

Nga Bota
Reagimi i qenit pasi u ribashkua me pronaren e tij ukrainase, emocionon shumëkënd

Reagimi i qenit pasi u ribashkua me pronaren e tij ukrainase, emocionon shumëkënd

Kërshëri
Kafshë të panumërta janë vrarë nga zjarret që shpërthyen në Greqi këtë javë

Kafshë të panumërta janë vrarë nga zjarret që shpërthyen në Greqi këtë javë

Greqia
Shtatë kafshët më ‘romantike’ në botë

Shtatë kafshët më ‘romantike’ në botë

Libri i madh i kafshëve
AUV asgjëson 32 krerë gjedhe me sëmundjen e brucelozës në Prizren dhe Gjilan

AUV asgjëson 32 krerë gjedhe me sëmundjen e brucelozës në Prizren dhe Gjilan

Bujqësi


mob5