LAJMI I FUNDIT:

Kafeja

96 Artikuj

A e dini pse nuk preferohet të pini kafe në aeroplan

A e dini pse nuk preferohet të pini kafe në aeroplan

Lifestyle
I përdorni çdo ditë, por mund të mos e dini se janë shpëtimtarë për punët e vështira të shtëpisë

I përdorni çdo ditë, por mund të mos e dini se janë shpëtimtarë për punët e vështira të shtëpisë

Bëje vet
Heqja dorë nga kafeja e mëngjesit dhe çfarë ndodh në organizëm

Heqja dorë nga kafeja e mëngjesit dhe çfarë ndodh në organizëm

Shëndetësi Lajme
Arma kundër Parkinsonit dhe Alzheimerit mund të jetë në mbetjet e zakonshme të kuzhinës

Arma kundër Parkinsonit dhe Alzheimerit mund të jetë në mbetjet e zakonshme të kuzhinës

Shëndetësi Lajme
Sa kafe pini në ditë? Numri i filxhanëve që mund t’i përmirësojë funksionet e trurit

Sa kafe pini në ditë? Numri i filxhanëve që mund t’i përmirësojë funksionet e trurit

Këshilla Lifestyle
Përfshini në orarin tuaj: Shtatë shprehitë e mëngjesit që mund t’ju ndihmojnë të humbni peshë

Përfshini në orarin tuaj: Shtatë shprehitë e mëngjesit që mund t’ju ndihmojnë të humbni peshë

Këshilla Lifestyle
Dhjetë ushqime që mund të shkaktojnë ‘mjegull të trurit’

Dhjetë ushqime që mund të shkaktojnë ‘mjegull të trurit’

Të tjera
Gabimet e mundshme që i bëni para ushtrimeve

Gabimet e mundshme që i bëni para ushtrimeve

Sport / Fitnes
Dy erëza që mund t’i shtoni në kafe çdo mëngjes për një metabolizëm më të shpejtë

Dy erëza që mund t’i shtoni në kafe çdo mëngjes për një metabolizëm më të shpejtë

Të njohim produktet
Ekspertët zbërthejnë dilemën: A duhet pirë kafja me një gotë ujë?

Ekspertët zbërthejnë dilemën: A duhet pirë kafja me një gotë ujë?

Shëndetësi Lajme
Nuk mund të pini kafe të hidhur? Ky lloj ëmbëltuesi është më i shëndetshmi që mund të shtoni

Nuk mund të pini kafe të hidhur? Ky lloj ëmbëltuesi është më i shëndetshmi që mund të shtoni

Të njohim produktet
Tri gabime dietike që ju bëjnë të shtoni edhe më shumë peshë

Tri gabime dietike që ju bëjnë të shtoni edhe më shumë peshë

Këshilla Lifestyle
Pija e mrekullueshme që do t’ju zgjojë më mirë se kafeja

Pija e mrekullueshme që do t’ju zgjojë më mirë se kafeja

Kuzhina
Pesë ushqime që femrat mendojnë se nuk duhet t’i hanë gjatë shtatzënisë, por në fakt janë të sigurta

Pesë ushqime që femrat mendojnë se nuk duhet t’i hanë gjatë shtatzënisë, por në fakt janë të sigurta

Shtatzëna
Efektiviteti i kafesë në zvogëlimin e rrezikut për dy gjendje të shëndetit mendor

Efektiviteti i kafesë në zvogëlimin e rrezikut për dy gjendje të shëndetit mendor

Psikologji
A e dinit se kafeja përmban një vitaminë të rëndësishme?

A e dinit se kafeja përmban një vitaminë të rëndësishme?

Të njohim produktet
Tri pije për humbje të shpejtë të peshës

Tri pije për humbje të shpejtë të peshës

Sport / Fitnes
Tetë shprehi të mëngjesit që po e dëmtojnë trupin tuaj

Tetë shprehi të mëngjesit që po e dëmtojnë trupin tuaj

Këshilla mjekësore
Shtoni një përbërës në kafe për përmirësimin e kujtesës, vigjilencës dhe ndjenjën e mirëqenies

Shtoni një përbërës në kafe për përmirësimin e kujtesës, vigjilencës dhe ndjenjën e mirëqenies

Këshilla mjekësore
Ushqimet që mund ta nxitin migrenën dhe llojet tjera të kokëdhimbjes

Ushqimet që mund ta nxitin migrenën dhe llojet tjera të kokëdhimbjes

Këshilla mjekësore
Bartin kalori ‘të fshehura’ – shprehitë e vogla që ju pengojnë të humbni peshë

Bartin kalori ‘të fshehura’ – shprehitë e vogla që ju pengojnë të humbni peshë

Sport / Fitnes
E keni ditur se çfarë ndodh me trupin tuaj nëse pini kafe çdo ditë

E keni ditur se çfarë ndodh me trupin tuaj nëse pini kafe çdo ditë

Të njohim produktet
Pesë karbohidratet e pashëndetshme, qëndroni larg tyre

Pesë karbohidratet e pashëndetshme, qëndroni larg tyre

Të njohim produktet
Pija perfekte për ta hequr yndyrën dhe për të humbur peshë më shpejt

Pija perfekte për ta hequr yndyrën dhe për të humbur peshë më shpejt

Të njohim produktet