LAJMI I FUNDIT:

Jugohrom

18 Artikuj

LSDM: OBRM-PDUKM-ja kriminale nuk mendonte për punëtorët e Jugohrimit duke i lënë pa punë

LSDM: OBRM-PDUKM-ja kriminale nuk mendonte për punëtorët e Jugohrimit duke i lënë pa punë

Rexhep Azizi
Eco Guerilla: Angjushevi sa më larg vendimmarrjes për Jugohromin

Eco Guerilla: Angjushevi sa më larg vendimmarrjes për Jugohromin

Rexhep Azizi
Punëtorët e Jugohromit kërkojnë takim me Ali Ahmetin

Punëtorët e Jugohromit kërkojnë takim me Ali Ahmetin

Venhar Ramadani
AEM: Zvogëlohet prodhimtaria e energjisë elektrike në Maqedoni

AEM: Zvogëlohet prodhimtaria e energjisë elektrike në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Punëtorët e ‘Jugohrom’ e bllokojnë Shkupin (Foto)

Punëtorët e ‘Jugohrom’ e bllokojnë Shkupin (Foto)

Politikë
”Mbyllja 90 ditëshe e “Joughromit”, për pikë politike” (Video)

”Mbyllja 90 ditëshe e “Joughromit”, për pikë politike” (Video)

Venhar Ramadani
Kombinati Jugohrom është mbyllur vetëm për 90 ditë (Video)

Kombinati Jugohrom është mbyllur vetëm për 90 ditë (Video)

Venhar Ramadani
Nëna dhe fëmija: ‘Jugohromi’ të vëndojë filtra dhe të respektojë puntorët

Nëna dhe fëmija: ‘Jugohromi’ të vëndojë filtra dhe të respektojë puntorët

Venhar Ramadani
Asgjë e re për ”Jugohromin”, i njejti vazhdon të punojë (Video)

Asgjë e re për ”Jugohromin”, i njejti vazhdon të punojë (Video)

Venhar Ramadani
Çka u tha e nuk u bë në lidhje me ”Jugohromin” (Video)

Çka u tha e nuk u bë në lidhje me ”Jugohromin” (Video)

Venhar Ramadani
Jugohrom, Gruevski jep afate të reja, ministri Ameti pa përgjigje

Jugohrom, Gruevski jep afate të reja, ministri Ameti pa përgjigje

Emir Hamzai
”Jugohromi rrezikon fëmijët” (Video)

”Jugohromi rrezikon fëmijët” (Video)

Venhar Ramadani
Kritikohet ministri Nurhan Izairi për Jugokromin

Kritikohet ministri Nurhan Izairi për Jugokromin

Lirim Shabani
Edhe ”Snapchat” e njeh Tetovën si qytet të ndotur (Foto)

Edhe ”Snapchat” e njeh Tetovën si qytet të ndotur (Foto)

Komunat
Jugohromi do t’i vendos filtrat në muajin tetor?

Jugohromi do t’i vendos filtrat në muajin tetor?

Komunat
”Eco Guerilla”: Abonimi për ajër të pastër në Tetovë ka përfunduar sot

”Eco Guerilla”: Abonimi për ajër të pastër në Tetovë ka përfunduar sot

Komunat
Arianit Xhaferi: Si duket qeveria ka vendosur të na kthej helmin e Jugohromit (Foto)

Arianit Xhaferi: Si duket qeveria ka vendosur të na kthej helmin e Jugohromit (Foto)

Komunat
Hapja e Jugohrom, reagon Lëvizja ”Nëna dhe Fëmija”

Hapja e Jugohrom, reagon Lëvizja ”Nëna dhe Fëmija”

Politikë