LAJMI I FUNDIT:

Jodi

20 Artikuj

Pse është jodi i rëndësishëm për sytë?

Pse është jodi i rëndësishëm për sytë?

Këshilla mjekësore
Jodi mund të ndihmojë në luftën kundër obezitetit

Jodi mund të ndihmojë në luftën kundër obezitetit

Shëndetësi Lajme
Nëna të ardhshme, kujdes – jodi është i rëndësishëm për shëndetin e bebes

Nëna të ardhshme, kujdes – jodi është i rëndësishëm për shëndetin e bebes

Ushqim i shëndetshëm
Me siguri këtë nuk e keni ditur – jodi është aleat i mrekullueshëm në luftën kundër gripit dhe ftohjes

Me siguri këtë nuk e keni ditur – jodi është aleat i mrekullueshëm në luftën kundër gripit dhe ftohjes

Këshilla mjekësore
Finlanda i bën thirrje të rinjve nën moshën 40-vjeçare të blejnë tableta jodi, barnatoret për pak orë mbesin pa to  

Finlanda i bën thirrje të rinjve nën moshën 40-vjeçare të blejnë tableta jodi, barnatoret për pak orë mbesin pa to  

Evropa
Reja misterioze ngjyrë vjollcë i huton kilianët

Reja misterioze ngjyrë vjollcë i huton kilianët

Interesante
Mundni infeksionet verore me jod

Mundni infeksionet verore me jod

Shëndetësi Lajme
Minerali kundër lodhjes e përqendrimit të dobët

Minerali kundër lodhjes e përqendrimit të dobët

Nutricion
Sasia e nevojshme e jodit për shëndetin e gjëndrës tiroide dhe ushqimet ku mund ta gjeni

Sasia e nevojshme e jodit për shëndetin e gjëndrës tiroide dhe ushqimet ku mund ta gjeni

Shëndetësi Lajme
Shenjat në fytyrë që tregojnë mungesë vitaminash

Shenjat në fytyrë që tregojnë mungesë vitaminash

Shëndetësi Lajme
Pneumonia si pasojë e coronavirusit mund të jetë fatale, mposhteni atë me ndihmën e jodit

Pneumonia si pasojë e coronavirusit mund të jetë fatale, mposhteni atë me ndihmën e jodit

Shëndetësi Lajme
Katër mënyra për depilim me ndihmën e përbërësve natyralë

Katër mënyra për depilim me ndihmën e përbërësve natyralë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Shkencëtarët konstatojnë: Edhe një element ndihmon në luftën kundër coronavirusit

Shkencëtarët konstatojnë: Edhe një element ndihmon në luftën kundër coronavirusit

Shëndetësi Lajme
Si të kuptoni nëse organizmi juaj po merr mjaftueshëm jod

Si të kuptoni nëse organizmi juaj po merr mjaftueshëm jod

Këshilla mjekësore
Testi shtëpiak zbulon a keni probleme me gjëndrën tiroide!

Testi shtëpiak zbulon a keni probleme me gjëndrën tiroide!

Mjekësi alternative
Alergjia ndaj kontrastit mund të rrezikojë jetën: Këta pacientë mund të kenë probleme me rastin e fotografimit në rëntgen, skaner apo në rezonancë magnetike

Alergjia ndaj kontrastit mund të rrezikojë jetën: Këta pacientë mund të kenë probleme me rastin e fotografimit në rëntgen, skaner apo në rezonancë magnetike

Këshilla mjekësore
Qiteni këtë përzierje çdo kund ku keni qime: Do të zhduken përgjithmonë, pa zhiletë, pa ndukje dhe pa dhembje!

Qiteni këtë përzierje çdo kund ku keni qime: Do të zhduken përgjithmonë, pa zhiletë, pa ndukje dhe pa dhembje!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Cilën materie ushqyese femrat shtatzënë nuk e konsumojnë mjaftueshëm

Cilën materie ushqyese femrat shtatzënë nuk e konsumojnë mjaftueshëm

Shtatzëna
Ushqime të pasura me jod në shtatzëni – fëmijë të mirë në drejtshkrim

Ushqime të pasura me jod në shtatzëni – fëmijë të mirë në drejtshkrim

Shtatzëna
Ushqimi para shtatzënisë

Ushqimi para shtatzënisë

Ushqim i shëndetshëm