LAJMI I FUNDIT:
Jeton Shaqiri

Jeton Shaqiri

176 Artikuj

Info

Jeton Shaqiri është Ministër i Arsimit dhe Shkencës në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ai më herët ka qenë Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës në mandatin e dytë të Qeverisë së udhëhequr nga kryeministri Zoran Zaev.

Nga 16 janari të vitit 2022 ushtron detyrën Ministër i Arsimit dhe Shkencës.

Shaqiri është kuadër i BDI-së nga Struga.

Ministria e Arsimit dhe Kulturës nesër do të nisë shpalljen e thirrjeve për autorë për tekste të reja për klasën e shtatë

Ministria e Arsimit dhe Kulturës nesër do të nisë shpalljen e thirrjeve për autorë për tekste të reja për klasën e shtatë

Politikë
Maqedonia e Veriut është ndër pjesëmarrësit më aktivë nga rajoni në aksionet e programit COST

Maqedonia e Veriut është ndër pjesëmarrësit më aktivë nga rajoni në aksionet e programit COST

Maqedonia e Veriut
Shaqiri: Përveç “Historisë” dhe “Shoqërisë” për klasën e pestë, të gjithë librat tjerë janë dorëzuar te nxënësit

Shaqiri: Përveç “Historisë” dhe “Shoqërisë” për klasën e pestë, të gjithë librat tjerë janë dorëzuar te nxënësit

Arsim
Shaqiri: Po fillojmë një proces gjithëpërfshirës të krijimit të dokumenteve strategjike për përmirësimin e cilësisë së arsimit të lartë

Shaqiri: Po fillojmë një proces gjithëpërfshirës të krijimit të dokumenteve strategjike për përmirësimin e cilësisë së arsimit të lartë

Politikë
Shaqiri: Shkolla është shtëpia e dytë e fëmijëve dhe të rinjve, zakonet e jetesës së shëndetshme mësohen që në moshë të vogël

Shaqiri: Shkolla është shtëpia e dytë e fëmijëve dhe të rinjve, zakonet e jetesës së shëndetshme mësohen që në moshë të vogël

Arsim
Jeton Shaqiri: Disa shkolla i kanë marrë tekstet shkollore por ende nuk i kanë dorëzuar tek nxënësit

Jeton Shaqiri: Disa shkolla i kanë marrë tekstet shkollore por ende nuk i kanë dorëzuar tek nxënësit

Politikë
Jeton Shaqiri: Në të gjitha shkollat e Shkupit janë dorëzuar librat

Jeton Shaqiri: Në të gjitha shkollat e Shkupit janë dorëzuar librat

Arsim
“E Majta” për paralelen shqipe në Veles: Do të kërkojmë llogari nga institucionet

“E Majta” për paralelen shqipe në Veles: Do të kërkojmë llogari nga institucionet

Politikë
Shaqiri për protestat kundër paraleles shqipe në Idrizovë: Nuk cenohet asnjë e drejtë e tyre kushtetuese

Shaqiri për protestat kundër paraleles shqipe në Idrizovë: Nuk cenohet asnjë e drejtë e tyre kushtetuese

Arsim
Shaqiri: Deri në fund të javës do të dorëzohen të gjitha librat

Shaqiri: Deri në fund të javës do të dorëzohen të gjitha librat

Arsim
Shaqiri: Të gjitha tekstet për klasën e tretë janë dorëzuar nëpër shkolla

Shaqiri: Të gjitha tekstet për klasën e tretë janë dorëzuar nëpër shkolla

Arsim
Maqedoni, pagat e mësimdhënësve nga shtatori rriten për 15 përqind

Maqedoni, pagat e mësimdhënësve nga shtatori rriten për 15 përqind

Maqedonia e Veriut
Shaqiri për mungesën e librave: Deri në fund të shtatorit të gjithë do të furnizohen me tekste shkollore

Shaqiri për mungesën e librave: Deri në fund të shtatorit të gjithë do të furnizohen me tekste shkollore

Arsim
Maqedoni, java e dytë pa libra

Maqedoni, java e dytë pa libra

Arsim
Shaqiri: Deri në fund të shtatorit do të sigurohen të gjitha tekstet shkollore

Shaqiri: Deri në fund të shtatorit do të sigurohen të gjitha tekstet shkollore

Maqedonia e Veriut
Shaqiri: Më 7 shtator do të miratohen tekstet e fundit për klasën e gjashtë

Shaqiri: Më 7 shtator do të miratohen tekstet e fundit për klasën e gjashtë

Arsim
Maqedoni, viti i ri shkollor fillon me problemin e vjetër të librave

Maqedoni, viti i ri shkollor fillon me problemin e vjetër të librave

Maqedonia e Veriut
Shaqiri: Nga 1 shtatori rriten pagat për arsimtarët, nxënësit të mos përdoren për politikë ditore

Shaqiri: Nga 1 shtatori rriten pagat për arsimtarët, nxënësit të mos përdoren për politikë ditore

Maqedonia e Veriut
Nesër fillon viti i ri shkollor në Maqedoni, për herë të parë do të ketë edhe pushim pranveror

Nesër fillon viti i ri shkollor në Maqedoni, për herë të parë do të ketë edhe pushim pranveror

Arsim
Shaqiri: Mungesa e librave për shkak të reformave në sistemin arsimor në Maqedoni

Shaqiri: Mungesa e librave për shkak të reformave në sistemin arsimor në Maqedoni

Arsim
Nxënësit e Vizbegut të Shkupit nga 1 shtatori do të nisin mësimin në shkollën e re

Nxënësit e Vizbegut të Shkupit nga 1 shtatori do të nisin mësimin në shkollën e re

Arsim
Shaqiri: Shumica e teksteve për klasat e treta dhe të gjashta dhe të gjitha tekstet për klasat e tjera do të jenë në dispozicion më 1 shtator

Shaqiri: Shumica e teksteve për klasat e treta dhe të gjashta dhe të gjitha tekstet për klasat e tjera do të jenë në dispozicion më 1 shtator

Maqedonia e Veriut
Ministrat BDI-së i dorëzuan dorëheqjet kryeministrit Kovaçevski

Ministrat BDI-së i dorëzuan dorëheqjet kryeministrit Kovaçevski

Politikë
Shaqiri: I ndihmojmë studentët për të siguruar subvencionimin e racionit

Shaqiri: I ndihmojmë studentët për të siguruar subvencionimin e racionit

Arsim