LAJMI I FUNDIT:

jetëgjatësia

164 Artikuj

Shikimi i gjokseve të femrave – një nga plot mënyrat për të jetuar më gjatë

Shikimi i gjokseve të femrave – një nga plot mënyrat për të jetuar më gjatë

Lifestyle
Studimi i fundit: Hunda mund të nuhasë edhe vdekjen!

Studimi i fundit: Hunda mund të nuhasë edhe vdekjen!

Shëndetësi Lajme
​Si të jetoni më gjatë

​Si të jetoni më gjatë

Këshilla mjekësore
Meshkuj, mësoni sa gjatë do të jetoni!

Meshkuj, mësoni sa gjatë do të jetoni!

Të tjera
Zbulohet gjallesa e pavdekshme (Foto)

Zbulohet gjallesa e pavdekshme (Foto)

Shkencë
Speci i kuq, sekreti i jetëgjatësisë

Speci i kuq, sekreti i jetëgjatësisë

Të tjera
Përse nuk trashen gratë japoneze dhe jetojnë gjatë? Ky është sekreti i tyre

Përse nuk trashen gratë japoneze dhe jetojnë gjatë? Ky është sekreti i tyre

Këshilla mjekësore
Çfarë duhet të bëni që të jetoni më gjatë?

Çfarë duhet të bëni që të jetoni më gjatë?

Këshilla mjekësore
Tri sporte ju sigurojnë vite shtesë në jetën tuaj! Ja cilat janë ato…

Tri sporte ju sigurojnë vite shtesë në jetën tuaj! Ja cilat janë ato…

Të tjera
Zbulohet misteri: Ja përse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt

Zbulohet misteri: Ja përse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt

Të tjera
Kjo është gruaja më e vjetër në botë, mësojeni sekretin e jetëgjatësisë

Kjo është gruaja më e vjetër në botë, mësojeni sekretin e jetëgjatësisë

Interesante
A e dini përse njerëzit nuk mund të jetojnë më shumë se 125 vite?

A e dini përse njerëzit nuk mund të jetojnë më shumë se 125 vite?

Të tjera
Njeriu më i vjetër në botë, 120-vjeҫar, tregon dy sekretet e ҫuditshme të jetëgjatësisë

Njeriu më i vjetër në botë, 120-vjeҫar, tregon dy sekretet e ҫuditshme të jetëgjatësisë

Të tjera
Dëshironi të jetoni më gjatë? Pini ALKOOL!

Dëshironi të jetoni më gjatë? Pini ALKOOL!

Shendetesi
Njeriu më i vjetër në botë, murgu 120-vjeçar: Sekreti i jetëgjatësisë sime? Nuk kam bërë seks (Foto)

Njeriu më i vjetër në botë, murgu 120-vjeçar: Sekreti i jetëgjatësisë sime? Nuk kam bërë seks (Foto)

Interesante
Këto janë shprehitë që po ua përgjysmojnë jetëgjatësinë!

Këto janë shprehitë që po ua përgjysmojnë jetëgjatësinë!

Këshilla mjekësore
Studim: Meshkujt që martohen me gra të mençura jetojnë më gjatë

Studim: Meshkujt që martohen me gra të mençura jetojnë më gjatë

Në çift
A mundet jetëgjatësia juaj të përcaktohen nga një trakë

A mundet jetëgjatësia juaj të përcaktohen nga një trakë

Kardio ushtrime
Doni të dini sa gjatë do të jetoni? Shikojeni numrin e këpucëve tua!

Doni të dini sa gjatë do të jetoni? Shikojeni numrin e këpucëve tua!

Interesante
Numëroni vijat në kyçin e dorës dhe mësoni për jetëgjatësinë dhe personalitetin tuaj

Numëroni vijat në kyçin e dorës dhe mësoni për jetëgjatësinë dhe personalitetin tuaj

Mjekësi alternative