LAJMI I FUNDIT:

jetëgjatësia

164 Artikuj

Është zbuluar në cilën moshë lodhen qentë nga jeta, më herët sesa mendoni

Është zbuluar në cilën moshë lodhen qentë nga jeta, më herët sesa mendoni

A e dini se...
Të lindurit në tetor kanë shanse shumë më të mëdha të përjetojnë ditëlindjen e njëqindtë

Të lindurit në tetor kanë shanse shumë më të mëdha të përjetojnë ditëlindjen e njëqindtë

Shëndetësi Lajme
Si të jetojmë më gjatë: Specat djegës mbrojnë nga kanceri dhe rrisin jetëgjatësinë

Si të jetojmë më gjatë: Specat djegës mbrojnë nga kanceri dhe rrisin jetëgjatësinë

Të njohim produktet
Si jua merr mendja: Sa më shumë vajza, aq më e gjatë jeta juaj?

Si jua merr mendja: Sa më shumë vajza, aq më e gjatë jeta juaj?

Këshilla Lifestyle
Njerëzit me kofshë më të forta ose ije të gjera jetojnë më gjatë se ata me bark të madh

Njerëzit me kofshë më të forta ose ije të gjera jetojnë më gjatë se ata me bark të madh

Shëndetësi Lajme
Krijohet aplikacioni që parashikon se sa gjatë do të jetoni, ja si funksionon

Krijohet aplikacioni që parashikon se sa gjatë do të jetoni, ja si funksionon

Shëndetësi Lajme
Është treguar që njerëzit të cilët kanë qen jetojnë më gjatë: Si kanakarë shtëpiakë i kontribuojnë shëndetit tuaj!

Është treguar që njerëzit të cilët kanë qen jetojnë më gjatë: Si kanakarë shtëpiakë i kontribuojnë shëndetit tuaj!

Kërshëri
Lajme të mira për prindërit: Të pasurit fëmijë do të thotë se do të jetoni më gjatë

Lajme të mira për prindërit: Të pasurit fëmijë do të thotë se do të jetoni më gjatë

Prindër dhe fëmijë
Një libër mbi njëqindvjeçarët

Një libër mbi njëqindvjeçarët

Libri
Vaji i ullirit fsheh çelësin e jetëgjatësisë – rëndësi ka koha kur e konsumojmë

Vaji i ullirit fsheh çelësin e jetëgjatësisë – rëndësi ka koha kur e konsumojmë

Ushqim i shëndetshëm
Bëhuni zemërgjerë dhe zgjatjani jetën vetes

Bëhuni zemërgjerë dhe zgjatjani jetën vetes

Shëndetësi Lajme
E konfirmojnë shkencëtarët amerikanë: Agjërimi është dieta më e mirë për një jetë të gjatë

E konfirmojnë shkencëtarët amerikanë: Agjërimi është dieta më e mirë për një jetë të gjatë

Nutricion
Njerëzit që ndjekin shpesh aktivitetet kulturore, jetojnë më gjatë

Njerëzit që ndjekin shpesh aktivitetet kulturore, jetojnë më gjatë

Lifestyle
Personat e lindur në dhjetor jetojnë më së gjati

Personat e lindur në dhjetor jetojnë më së gjati

Shëndetësi Lajme
Ata do ta presin moshën njëqindvjeçare: Këto tri shenja horoskopi jetojnë më së gjati!

Ata do ta presin moshën njëqindvjeçare: Këto tri shenja horoskopi jetojnë më së gjati!

Lifestyle
Beli përcakton jetëgjatësinë

Beli përcakton jetëgjatësinë

Shëndetësi Lajme
Baballarët që kanë vajza jetojnë më gjatë

Baballarët që kanë vajza jetojnë më gjatë

Të tjera
Çdo sasi vrapimi shpie në jetë më të gjatë – këtë e konstaton edhe shkenca!

Çdo sasi vrapimi shpie në jetë më të gjatë – këtë e konstaton edhe shkenca!

Shëndetësi Lajme
Doktori i njohur e jep verdiktin: A do të jetoni më gjatë nëse e hani një mollë në ditë?

Doktori i njohur e jep verdiktin: A do të jetoni më gjatë nëse e hani një mollë në ditë?

Këshilla mjekësore
108-vjeçarja thotë se sekreti i jetëgjatësisë është shampanja dhe çokollata

108-vjeçarja thotë se sekreti i jetëgjatësisë është shampanja dhe çokollata

Këshilla mjekësore
Meshkujt australianë jetojnë më gjatë – është koha që të marrim mësim nga ta!

Meshkujt australianë jetojnë më gjatë – është koha që të marrim mësim nga ta!

Këshilla Lifestyle
Personat e varfër dhe të papunë vdesin më herët

Personat e varfër dhe të papunë vdesin më herët

Lifestyle
Meshkujt që kanë partnere të mençura jetojnë më gjatë

Meshkujt që kanë partnere të mençura jetojnë më gjatë

Lifestyle
Mbajtja e qenit jua ulë rrezikun e vdekjes për 24 për qind

Mbajtja e qenit jua ulë rrezikun e vdekjes për 24 për qind

Kujdesi për kafshët