LAJMI I FUNDIT:

jetëgjatësia

164 Artikuj

Shpreheni mllefin dhe jetoni më gjatë

Shpreheni mllefin dhe jetoni më gjatë

Shëndetësi Lajme
Optimizmi mund të jetë po aq i rëndësishëm sa ushtrimet për jetëgjatësi

Optimizmi mund të jetë po aq i rëndësishëm sa ushtrimet për jetëgjatësi

Lifestyle
Shkencëtarët më në fund kanë një shpjegim se si macet na e zgjasin jetën

Shkencëtarët më në fund kanë një shpjegim se si macet na e zgjasin jetën

Kërshëri
Feston ditëlindjen e 113-të njeriu më i vjetër në botë, këto vite jetë i atribuon edhe pijes së tij të preferuar

Feston ditëlindjen e 113-të njeriu më i vjetër në botë, këto vite jetë i atribuon edhe pijes së tij të preferuar

Interesante
“Jetëgjatësia nuk është qëllimi – jetëgjatësia e shëndetshme është kryesore”

“Jetëgjatësia nuk është qëllimi – jetëgjatësia e shëndetshme është kryesore”

Shëndetësi Lajme
Sipas studimit, pirja e tre filxhanëve kafe në ditë ‘mund të shtojë vite në jetën tuaj’

Sipas studimit, pirja e tre filxhanëve kafe në ditë ‘mund të shtojë vite në jetën tuaj’

Shëndetësi Lajme
Shkallët mund t’ju ndihmojnë të jetoni më gjatë!

Shkallët mund t’ju ndihmojnë të jetoni më gjatë!

Shëndetësi Lajme
Sa do të jetojmë? Ekzaminimi zbulon – sekreti i jetëgjatësisë i shkruar në retinë

Sa do të jetojmë? Ekzaminimi zbulon – sekreti i jetëgjatësisë i shkruar në retinë

Shëndetësi Lajme
Japonezët zhvillojnë vaksinën që e bënë njeriun e “pavdekshëm”

Japonezët zhvillojnë vaksinën që e bënë njeriun e “pavdekshëm”

Shkencë
Njerëzit mund të jetojnë mbi 130 vite

Njerëzit mund të jetojnë mbi 130 vite

Këshilla mjekësore
Nëse doni të jetoni më gjatë – duhet të fitoni këto katër zakone

Nëse doni të jetoni më gjatë – duhet të fitoni këto katër zakone

Shëndetësi Lajme
Cila është jetëgjatësia e erëzave: Vetëm vanilja është e përjetshme!

Cila është jetëgjatësia e erëzave: Vetëm vanilja është e përjetshme!

Këshilla dhe ide
Dëgjoni miqtë tuaj teksa shprehen, mund t’i ndihmojë të jetojnë më gjatë

Dëgjoni miqtë tuaj teksa shprehen, mund t’i ndihmojë të jetojnë më gjatë

Psikologji
Ushqimi i shpejtë shkurton jetën

Ushqimi i shpejtë shkurton jetën

Shëndetësi Lajme
Pretendon se është më e moshuara në botë, turkja festoi ditëlindjen e 119-të – thotë se sekreti i jetëgjatësisë është ushqimi i shëndetshëm

Pretendon se është më e moshuara në botë, turkja festoi ditëlindjen e 119-të – thotë se sekreti i jetëgjatësisë është ushqimi i shëndetshëm

Kuriozitete
Sporti i preferuar për jetëgjatësi

Sporti i preferuar për jetëgjatësi

Sport / Fitnes
Disa prej efekteve anësore të qumështit

Disa prej efekteve anësore të qumështit

Shëndetësi Lajme
Vlen të jesh hipokondriak: Personat që vazhdimisht mendojnë se janë të sëmurë jetojnë më gjatë!

Vlen të jesh hipokondriak: Personat që vazhdimisht mendojnë se janë të sëmurë jetojnë më gjatë!

Shëndetësi Lajme
Kjo cilësi e personalitetit lidhet me jetëgjatësi më të lartë: Po ti a e ke?

Kjo cilësi e personalitetit lidhet me jetëgjatësi më të lartë: Po ti a e ke?

Psikologji
Studimet kanë treguar se ky çaj është pija më e mirë për jetëgjatësinë!

Studimet kanë treguar se ky çaj është pija më e mirë për jetëgjatësinë!

Të njohim produktet
Si të jetojmë më gjatë: Çaji me një fetë limoni mund të bëj mrekulli

Si të jetojmë më gjatë: Çaji me një fetë limoni mund të bëj mrekulli

Nutricion
Njerëzit po jetojnë deri në 10 vite më gjatë se më parë, por po vuajnë më gjatë nga sëmundjet e pleqërisë

Njerëzit po jetojnë deri në 10 vite më gjatë se më parë, por po vuajnë më gjatë nga sëmundjet e pleqërisë

Shëndetësi Lajme
Sa gjatë do të jetoni? Matni vëllimin e belit tuaj dhe do të mësoni

Sa gjatë do të jetoni? Matni vëllimin e belit tuaj dhe do të mësoni

Shëndetësi Lajme
Kafja dhe çaji i gjelbër mund të zgjasin jetën, është mirë t’i kombinoni

Kafja dhe çaji i gjelbër mund të zgjasin jetën, është mirë t’i kombinoni

Shëndetësi Lajme