LAJMI I FUNDIT:

Jeep Wrangler

37 Artikuj

Jeep ka shitur deri më tani pesë milionë njësi të modelit Wrangler

Jeep ka shitur deri më tani pesë milionë njësi të modelit Wrangler

Auto Lajme
Jeep realizon reklamën Wranglerit me “dinosaur”

Jeep realizon reklamën Wranglerit me “dinosaur”

Auto Lajme
Jeep Wrangler i rifreskuar për klientët në Evropë – do të shitet vetëm si një hibrid plug-in 4x

Jeep Wrangler i rifreskuar për klientët në Evropë – do të shitet vetëm si një hibrid plug-in 4x

Auto Lajme
Jeep zbulon veturën ekologjikisht miqësore Wrangler

Jeep zbulon veturën ekologjikisht miqësore Wrangler

Auto Lajme
Jeep feston ditëlindjen e 80-të

Jeep feston ditëlindjen e 80-të

Auto Lajme
Hummer që do duhej të prezantohej sot, ka një mundësi shumë të ngjashme me Jeep

Hummer që do duhej të prezantohej sot, ka një mundësi shumë të ngjashme me Jeep

Modelet e Reja
Jeep ka punuar që Wrangler të jetë sa më miqësor me ambientin

Jeep ka punuar që Wrangler të jetë sa më miqësor me ambientin

Modelet e Reja
Jeep tregon kapacitetin e makinave të reja hibride edhe nëpër terrene të vështira

Jeep tregon kapacitetin e makinave të reja hibride edhe nëpër terrene të vështira

Modelet e Reja
Kanë rrjedhur pamjet që e shfaqin nga afër Ford Bronco, makinës së re mund t’i largohet kulmi

Kanë rrjedhur pamjet që e shfaqin nga afër Ford Bronco, makinës së re mund t’i largohet kulmi

Modelet e Reja
Jeep me dy hibridë të ri që mbushen me rrymë, vetëm për tregun evropian

Jeep me dy hibridë të ri që mbushen me rrymë, vetëm për tregun evropian

Modelet e Reja
Ford Bronco vazhdon të testohet, zbulohet më në fund si do të quhet

Ford Bronco vazhdon të testohet, zbulohet më në fund si do të quhet

Modelet e Reja
Ford ka bërë të ditur se çfarë po e vonon prezantimin e Bronco R

Ford ka bërë të ditur se çfarë po e vonon prezantimin e Bronco R

Modelet e Reja
Ford Mustang patenton formën e re të xhamit të përparmë, që ka hapësirë shumë më të madhe

Ford Mustang patenton formën e re të xhamit të përparmë, që ka hapësirë shumë më të madhe

Modelet e Reja
Jeep Wrangler i modifikuar me drita që të frikësojë për Halloween

Jeep Wrangler i modifikuar me drita që të frikësojë për Halloween

Auto Fun
Jeep Cherokee me vlerësimin më të lartë për siguri

Jeep Cherokee me vlerësimin më të lartë për siguri

Modelet e Reja
Makinat më të mira për të gjitha terrenet me tavane të hapura

Makinat më të mira për të gjitha terrenet me tavane të hapura

Auto Fun
Rezvani Tank është makina më e fuqishme SUV

Rezvani Tank është makina më e fuqishme SUV

Modelet e Reja
Jeep do të sjellë disa përditësime në Wrangler

Jeep do të sjellë disa përditësime në Wrangler

Modelet e Reja
Dizajni që mund të ketë Mitsubishi Pajero i ri (Foto)

Dizajni që mund të ketë Mitsubishi Pajero i ri (Foto)

Modelet e Reja
Jeep Wrangler kthehet në makinë luksoze për të gjitha terrenet (Foto)

Jeep Wrangler kthehet në makinë luksoze për të gjitha terrenet (Foto)

Modelet e Reja
Jeep Wrangler mund ta ketë së shpejti një rival (Foto)

Jeep Wrangler mund ta ketë së shpejti një rival (Foto)

Modelet e Reja
Nderohet shoferi që e tërhoqi me Jeep Wrangler një kamion të ngecur në rrugën me borë (Foto)

Nderohet shoferi që e tërhoqi me Jeep Wrangler një kamion të ngecur në rrugën me borë (Foto)

Auto Fun
Ford Bronco i ri, me mundësi t’i hiqen dyert dhe tavani (Foto)

Ford Bronco i ri, me mundësi t’i hiqen dyert dhe tavani (Foto)

Modelet e Reja
Ford Bronco rikthehet për të rivalizuar me Jeep Wrangler (Foto)

Ford Bronco rikthehet për të rivalizuar me Jeep Wrangler (Foto)

Modelet e Reja