LAJMI I FUNDIT:

Jeep Gladiator

12 Artikuj

Hummer që do duhej të prezantohej sot, ka një mundësi shumë të ngjashme me Jeep

Hummer që do duhej të prezantohej sot, ka një mundësi shumë të ngjashme me Jeep

Modelet e Reja
Jeep Gladiator në aksion, demonstron në shkretëtirë kapacitetin prej 1,000 kuaj fuqive

Jeep Gladiator në aksion, demonstron në shkretëtirë kapacitetin prej 1,000 kuaj fuqive

Auto Fun
Jeep Gladiator vjen edhe me një opsion shumë të këndshëm

Jeep Gladiator vjen edhe me një opsion shumë të këndshëm

Auto Fun
Vozitje me makina Jeep në poligonin e vendosur sipër një aeroplanmbajtëseje

Vozitje me makina Jeep në poligonin e vendosur sipër një aeroplanmbajtëseje

Ngjarje
Investime të mëdha nga Toyota në fabrikat ku do të prodhohen Tacoma dhe Tundra

Investime të mëdha nga Toyota në fabrikat ku do të prodhohen Tacoma dhe Tundra

Modelet e Reja
Jeep do të sjellë disa përditësime në Wrangler

Jeep do të sjellë disa përditësime në Wrangler

Modelet e Reja
Jeep Gladiator Hercules do të lansohet për të rivalizuar me Ford Raptor (Foto)

Jeep Gladiator Hercules do të lansohet për të rivalizuar me Ford Raptor (Foto)

Modelet e Reja
Jeep i modifikuar që të lëvizë me fuqinë e avullit sikurse lokomotiva (Foto)

Jeep i modifikuar që të lëvizë me fuqinë e avullit sikurse lokomotiva (Foto)

Auto Fun
Pritje të mëdha për New York Auto Show 2019 (Foto)

Pritje të mëdha për New York Auto Show 2019 (Foto)

Auto Lajme
15 prezantimet më të rëndësishme në LA Auto Show 2018 (Foto)

15 prezantimet më të rëndësishme në LA Auto Show 2018 (Foto)

Auto Lajme
Ky është Jeep Gladiator 2020 (Foto)

Ky është Jeep Gladiator 2020 (Foto)

Modelet e Reja
Zbulohet emri që do të ketë Jeep Scrambler i ri (Foto)

Zbulohet emri që do të ketë Jeep Scrambler i ri (Foto)

Modelet e Reja