Jay Z

Jay Z

Jay-Z është një reper i njohur amerikan i lindur më 4 dhjetor të vitit 1969.

Emri i tij i vërtetë është Shawn Corey Carter.

Ai është martuar me këngëtaren e famshme Beyonce më 4 prill të vitit 2008, dhe së bashku kanë tre fëmijë: Blue Ivy Carter, Rumi Carter, dhe Sir Carter.

Ai është një ndër producentët më të famshëm botërorë.

205 Artikuj