LAJMI I FUNDIT:

Jani Makraduli

73 Artikuj

Stefanov do ta zëvendësojë Jani Makradulin në “Postat e Maqedonisë”

Stefanov do ta zëvendësojë Jani Makradulin në “Postat e Maqedonisë”

Maqedonia e Veriut
Shkarkohet drejtori i postës së Maqedonisë, Jani Makraduli

Shkarkohet drejtori i postës së Maqedonisë, Jani Makraduli

Maqedonia e Veriut
Propozim për paga më të larta në Postën e Maqedonisë, sindikatat do të vendosin nëse do të vazhdojë greva

Propozim për paga më të larta në Postën e Maqedonisë, sindikatat do të vendosin nëse do të vazhdojë greva

Maqedonia e Veriut
Paralajmërohet rritja e pagave në Postën e Maqedonisë

Paralajmërohet rritja e pagave në Postën e Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Sot lëshuam pagat, punëtorët nuk duhet të shqetësohen

Makraduli: Sot lëshuam pagat, punëtorët nuk duhet të shqetësohen

Maqedonia e Veriut
20 vjet MO, promovohet Pulla postare kushtuar këtij jubileu

20 vjet MO, promovohet Pulla postare kushtuar këtij jubileu

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Kah fundi i muajit të gjitha shërbimet do të jenë në dispozicion në sportelet e Postës

Makraduli: Kah fundi i muajit të gjitha shërbimet do të jenë në dispozicion në sportelet e Postës

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Në vend se në sportel, dokumentet personale do t’ju vijnë në adresën e shtëpisë

Makraduli: Në vend se në sportel, dokumentet personale do t’ju vijnë në adresën e shtëpisë

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Postën do t’ua kthejmë qytetarëve

Makraduli: Postën do t’ua kthejmë qytetarëve

Maqedonia e Veriut
Nënshkruhet marrëveshja, 71% e fitimit për Postën e Maqedonisë dhe 29% për Halk Bank

Nënshkruhet marrëveshja, 71% e fitimit për Postën e Maqedonisë dhe 29% për Halk Bank

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Posta e Maqedonisë ka borxh rreth 10 milionë euro

Makraduli: Posta e Maqedonisë ka borxh rreth 10 milionë euro

Maqedonia e Veriut
Nga 1 marsi qytetarët e Maqedonisë do të mund të kryejnë pagesat në postë

Nga 1 marsi qytetarët e Maqedonisë do të mund të kryejnë pagesat në postë

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Plani për ajër të pastër po realizohet, epidemia nuk ka ndikuar në investimet

Makraduli: Plani për ajër të pastër po realizohet, epidemia nuk ka ndikuar në investimet

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Mbeturinat RDF që përdoren në UJS nuk janë të rrezikshme

Makraduli: Mbeturinat RDF që përdoren në UJS nuk janë të rrezikshme

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Në Maqedoninë e Veriut ka ndotje të ajrit

Makraduli: Në Maqedoninë e Veriut ka ndotje të ajrit

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Këtë vit kemi më pak ditë me ajër të ndotur

Makraduli: Këtë vit kemi më pak ditë me ajër të ndotur

Politikë
Makraduli: Gjatë viteve 2017 dhe 2018 është ulur në mënyrë drastike importi i mbeturinave

Makraduli: Gjatë viteve 2017 dhe 2018 është ulur në mënyrë drastike importi i mbeturinave

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Deri më 2024 nuk do të ketë institucion që do të ndotë ajrin

Makraduli: Deri më 2024 nuk do të ketë institucion që do të ndotë ajrin

Maqedonia e Veriut
Makraduli për ndotjen në Shkup: Nuk ka nevojë për situatë alarmante

Makraduli për ndotjen në Shkup: Nuk ka nevojë për situatë alarmante

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Të gjitha institucionet veprojnë në mënyrë të koordinuar në përballjen me ndotje e ajrit

Makraduli: Të gjitha institucionet veprojnë në mënyrë të koordinuar në përballjen me ndotje e ajrit

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Gjelbërimi është pjesë e planit për ajër të pastër

Makraduli: Gjelbërimi është pjesë e planit për ajër të pastër

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Të gjitha institucionet kanë reaguar shpejtë për rastin në Ohis

Makraduli: Të gjitha institucionet kanë reaguar shpejtë për rastin në Ohis

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Në gjashtë muajt e parë të këtij viti janë gjobitur 242 subjekte për ndotjen e ajrit

Makraduli: Në gjashtë muajt e parë të këtij viti janë gjobitur 242 subjekte për ndotjen e ajrit

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Për herë të parë në buxhet kemi fond kundër ndotjes së ajrit

Makraduli: Për herë të parë në buxhet kemi fond kundër ndotjes së ajrit

Maqedonia e Veriut