LAJMI I FUNDIT:

Jakup Krasniqi

654 Artikuj

Krasniqi: Veseli dhe Thaçi përkulen te varri i Rugovës veç për pushtet

Krasniqi: Veseli dhe Thaçi përkulen te varri i Rugovës veç për pushtet

Kosovë
Krasniqi i përgjigjet Thaçit: Penguesit e vetëm të vizave janë qeveritarët

Krasniqi i përgjigjet Thaçit: Penguesit e vetëm të vizave janë qeveritarët

Politikë
Krasniqi, Thaçi po shitet francez

Krasniqi, Thaçi po shitet francez

Politikë
Krasniqi, Hahnit: Demarkacioni të ndahet nga procesi i liberalizimit të vizave

Krasniqi, Hahnit: Demarkacioni të ndahet nga procesi i liberalizimit të vizave

Kosovë
Bëhen bashkë pozitë e opozitë

Bëhen bashkë pozitë e opozitë

Politikë
Krasniqi i reagon Lunaçekut: Opozita nuk mund ta ndihmojë pozitën në rrugën jo evropiane

Krasniqi i reagon Lunaçekut: Opozita nuk mund ta ndihmojë pozitën në rrugën jo evropiane

Politikë
Krasniqi: Lirimi i Limajt, lajm jo i mirë për pushtetarët

Krasniqi: Lirimi i Limajt, lajm jo i mirë për pushtetarët

Politikë
Krasniqi: Nismës po i ikin njerëzit fshehurazi (Video)

Krasniqi: Nismës po i ikin njerëzit fshehurazi (Video)

Politikë
Krasniqi: Mirupafshim në zgjedhje të parakoshme

Krasniqi: Mirupafshim në zgjedhje të parakoshme

Politikë
Krasniqi: Na duhen ndryshime urgjente në qeverisje

Krasniqi: Na duhen ndryshime urgjente në qeverisje

Kosovë
“Nisma u formua t’i bashkohej VV-së dhe të udhëhiqej nga Krasniqi”

“Nisma u formua t’i bashkohej VV-së dhe të udhëhiqej nga Krasniqi”

Politikë
Krasniqi: A do ta linçojë Vetëvendosja Shpendin pse “shkoi” në PDK?

Krasniqi: A do ta linçojë Vetëvendosja Shpendin pse “shkoi” në PDK?

Politikë
Krasniqi thotë se Hashim Thaçi është njeriu më përçarës

Krasniqi thotë se Hashim Thaçi është njeriu më përçarës

Politikë
Krasniqi, Selimit: Nuk ta përmenda emrin askund, nuk e kuptoj reagimin tënd

Krasniqi, Selimit: Nuk ta përmenda emrin askund, nuk e kuptoj reagimin tënd

Politikë
Jakup Krasniqi e kupton pse PDK e ka luftuar Nismën, por nuk e kupton pse VV po i sulmon (Video)

Jakup Krasniqi e kupton pse PDK e ka luftuar Nismën, por nuk e kupton pse VV po i sulmon (Video)

Politikë
Selimi, Krasniqi: VV s’luti për Policinë në Kuvend

Selimi, Krasniqi: VV s’luti për Policinë në Kuvend

Politikë
Krasniqi:  Në seancën e 19 prillit lejova policinë të intervenoj me kërkesë të deputetit të VV-së (Video)

Krasniqi: Në seancën e 19 prillit lejova policinë të intervenoj me kërkesë të deputetit të VV-së (Video)

Kosovë
Nisma në Gjakovë shënoi dy vjetorin e themelimit

Nisma në Gjakovë shënoi dy vjetorin e themelimit

Politikë
Krasniqi: “Vetëvendosja” duhet të na bashkohet në protestë

Krasniqi: “Vetëvendosja” duhet të na bashkohet në protestë

Kosovë
NISMA-s i bashkohen anëtarë të rinj në Drenas

NISMA-s i bashkohen anëtarë të rinj në Drenas

Kosovë
Krasniqi: S’kemi vija të kuqe me PDK-në (Video)

Krasniqi: S’kemi vija të kuqe me PDK-në (Video)

Kosovë
Jakup Krasniqi thotë se u sulmua nga katër shërbime sekrete

Jakup Krasniqi thotë se u sulmua nga katër shërbime sekrete

Kosovë
Nismës i bashkohen mbi 50 anëtarë të rinj në Prishtinë

Nismës i bashkohen mbi 50 anëtarë të rinj në Prishtinë

Kosovë
Jakup Krasniqi: Vetëvendosje ka trafikuar deputetë (Video)

Jakup Krasniqi: Vetëvendosje ka trafikuar deputetë (Video)

Politikë