LAJMI I FUNDIT:

Jakup Krasniqi

654 Artikuj

Nga Haga në Bruksel, sërish pritet të protestohet me moton “Për UÇK-në, të vërtetën dhe drejtësinë”

Nga Haga në Bruksel, sërish pritet të protestohet me moton “Për UÇK-në, të vërtetën dhe drejtësinë”

Elfije Boletini
Përfundon senaca ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Përfundon senaca ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Të martën nis dëgjimi i dëshmitarëve në rastin e ish-krerëve të UÇK-së në Hagë

Të martën nis dëgjimi i dëshmitarëve në rastin e ish-krerëve të UÇK-së në Hagë

Drejtësi
Mbledhja e nënshkrimeve për rezolutën e re në KiE në kundërshtim të raportit të Dick Martyt, Arifi: Hap i madh për drejtësinë

Mbledhja e nënshkrimeve për rezolutën e re në KiE në kundërshtim të raportit të Dick Martyt, Arifi: Hap i madh për drejtësinë

Elfije Boletini
Ekspertë ndërkombëtarë: E vështirë të shpallen fajtorë ish-krerët e UÇK-së

Ekspertë ndërkombëtarë: E vështirë të shpallen fajtorë ish-krerët e UÇK-së

Drejtësi
​Nipi i Jakup Krasniqit: Familja e xhaxhait tim s’ka pasur ndonjë përfitim përpos vuajtjeve

​Nipi i Jakup Krasniqit: Familja e xhaxhait tim s’ka pasur ndonjë përfitim përpos vuajtjeve

Kosovë
Përfundojnë deklaratat hyrëse – gjykimi vazhdon të martën me provat e Prokurorisë

Përfundojnë deklaratat hyrëse – gjykimi vazhdon të martën me provat e Prokurorisë

Kosovë
Avokatja: Provat e ZPS-së nuk mund ta lidhin Krasniqin me asnjë krim të pretenduar

Avokatja: Provat e ZPS-së nuk mund ta lidhin Krasniqin me asnjë krim të pretenduar

Kosovë
Krasniqi: Absurde të akuzohem për persekutimin e anëtarëve të LDK-së, kam qenë pjesë e kësaj partie

Krasniqi: Absurde të akuzohem për persekutimin e anëtarëve të LDK-së, kam qenë pjesë e kësaj partie

Kosovë
Krasniqi: Asnjëherë s’kam qenë i përfshirë në asnjë vrasje e në asnjë burgosje

Krasniqi: Asnjëherë s’kam qenë i përfshirë në asnjë vrasje e në asnjë burgosje

Kosovë
Avokatja e Krasniqit: Ai ishte zëdhënës i UÇK-së, s’është përfshirë në çështje operacionale ushtarake

Avokatja e Krasniqit: Ai ishte zëdhënës i UÇK-së, s’është përfshirë në çështje operacionale ushtarake

Kosovë
Përfundojnë deklaratat hyrëse – gjykimi vazhdon të martën me provat e Prokurorisë

Përfundojnë deklaratat hyrëse – gjykimi vazhdon të martën me provat e Prokurorisë

Drejtësi
Vlerësohet pozitivisht paraqitja e ekipit mbrojtës të ish-krerëve të UÇK-së në ditën e dytë të gjykimit në Hagë

Vlerësohet pozitivisht paraqitja e ekipit mbrojtës të ish-krerëve të UÇK-së në ditën e dytë të gjykimit në Hagë

Drejtësi
Qytetarët besojnë në pafajësinë e ish-krerëve të UÇK-së: Janë njerëzit kryesor që e kanë sjellë lirinë në Kosovë

Qytetarët besojnë në pafajësinë e ish-krerëve të UÇK-së: Janë njerëzit kryesor që e kanë sjellë lirinë në Kosovë

Elfije Boletini
Vajza e Jakup Krasniqit: Të adhuroj buzëqeshjen dhe kravatën me shqiponja

Vajza e Jakup Krasniqit: Të adhuroj buzëqeshjen dhe kravatën me shqiponja

Kosovë
Hagë, protestuesit ia thonë këngës për Kosovën

Hagë, protestuesit ia thonë këngës për Kosovën

Kosovë
Vajza e Jakup Krasniqit: Pres gjykim të drejtë

Vajza e Jakup Krasniqit: Pres gjykim të drejtë

Drejtësi
Prokurori i Speciales: Thaçi, Veseli, Krasniqi dhe Selimi kishin kompetenca brenda UÇK-së për të kryer krime

Prokurori i Speciales: Thaçi, Veseli, Krasniqi dhe Selimi kishin kompetenca brenda UÇK-së për të kryer krime

Kosovë
Prokuroria: Motivi i kryerjes së krimeve, fitimi i pushtetit

Prokuroria: Motivi i kryerjes së krimeve, fitimi i pushtetit

Drejtësi
“UÇK, nderi i shqiptarëve”, “Mos ma gjyko lirinë”, “Kosova viktimë, Serbia agresore”, qytetarë të shumtë protestojnë në Hagë

“UÇK, nderi i shqiptarëve”, “Mos ma gjyko lirinë”, “Kosova viktimë, Serbia agresore”, qytetarë të shumtë protestojnë në Hagë

Kosovë
Krasniqi para trupit gjykues: Aktakuzën e kuptoj, po nuk pajtohem me të dhe nuk mbajë asnjë përgjegjësi

Krasniqi para trupit gjykues: Aktakuzën e kuptoj, po nuk pajtohem me të dhe nuk mbajë asnjë përgjegjësi

Kosovë
Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi deklarohen të pafajshëm

Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi deklarohen të pafajshëm

Kosovë
Mbyllet seanca e parë në gjykimin ndaj Thaçit e të tjerëve

Mbyllet seanca e parë në gjykimin ndaj Thaçit e të tjerëve

Drejtësi
Nga dyshimet për “trafikim” e deri te akuzat për “vrasje politike” – sot fillon gjykimi ndaj katërshes së UÇK-së

Nga dyshimet për “trafikim” e deri te akuzat për “vrasje politike” – sot fillon gjykimi ndaj katërshes së UÇK-së

Jehona Hulaj