LAJMI I FUNDIT:

Jack Dorsey

39 Artikuj

Bluesky përjetoi “rekord trafiku” pasi Elon Musk vendosi masa të reja në Twitter

Bluesky përjetoi “rekord trafiku” pasi Elon Musk vendosi masa të reja në Twitter

Media Sociale
Burri që bleu një NFT për 2.9 milionë dollarë, priste ta shiste për 48 milionë por befasohet me atë se çka i ofruan blerësit

Burri që bleu një NFT për 2.9 milionë dollarë, priste ta shiste për 48 milionë por befasohet me atë se çka i ofruan blerësit

Lajme Teknologji
Jack Dorsey thotë se nuk do ta pranonte postin e CEO-s në Twitter

Jack Dorsey thotë se nuk do ta pranonte postin e CEO-s në Twitter

Media Sociale
​Twitter shkarkon nga puna pa paralajmërim mbi 4 mijë punëtorë me kontrata

​Twitter shkarkon nga puna pa paralajmërim mbi 4 mijë punëtorë me kontrata

Botë
Bashkë themeluesi i Twitter, Jack Dorsey merr përgjegjësinë për largimet e shumta nga puna që po bëhen nga Elon Musk

Bashkë themeluesi i Twitter, Jack Dorsey merr përgjegjësinë për largimet e shumta nga puna që po bëhen nga Elon Musk

Lajme Teknologji
Bashkë-themeluesi i Twitterit, Jack Dorsey thyen heshtjen pas blerjes së kompanisë nga Elon Musk

Bashkë-themeluesi i Twitterit, Jack Dorsey thyen heshtjen pas blerjes së kompanisë nga Elon Musk

Media Sociale
Elon Musk blen 3 miliardë dollarë aksione në Twitter, tashmë zotëron katër herë më shumë se themeluesi Jack Dorsey

Elon Musk blen 3 miliardë dollarë aksione në Twitter, tashmë zotëron katër herë më shumë se themeluesi Jack Dorsey

Botë
Jack Dorsey u bllokua në Twitter nga Marc Andreessen për shkak të debatit të ‘Web3’

Jack Dorsey u bllokua në Twitter nga Marc Andreessen për shkak të debatit të ‘Web3’

Media Sociale
Elon Musk tallet me Web 3.0

Elon Musk tallet me Web 3.0

Internet
Deshi të merrej me modelim dhe të bëhet terapeut, sot “peshon” 12 miliardë dollarë – kush është Jack Dorsey drejtori i dikurshëm i Twitter?

Deshi të merrej me modelim dhe të bëhet terapeut, sot “peshon” 12 miliardë dollarë – kush është Jack Dorsey drejtori i dikurshëm i Twitter?

Aplikacione
Dihet se kush do ta drejtojë Twitter-in në të ardhmen

Dihet se kush do ta drejtojë Twitter-in në të ardhmen

Media Sociale
Themeluesi i Twitter-it, Jack Dorsey më nuk do të jetë në krye të kompanisë amerikane

Themeluesi i Twitter-it, Jack Dorsey më nuk do të jetë në krye të kompanisë amerikane

Media Sociale
Postimi i parë në Twitter shitet për 2.9 milionë dollarë

Postimi i parë në Twitter shitet për 2.9 milionë dollarë

Media Sociale
U shkrua saktësisht 15 vjet më parë, mesazhi i parë në Twitter në rrugën e duhur për t’u shitur për 2.5 milionë dollarë

U shkrua saktësisht 15 vjet më parë, mesazhi i parë në Twitter në rrugën e duhur për t’u shitur për 2.5 milionë dollarë

Aplikacione
Ky është postimi i parë në Twitter, për ta blerë atë janë ofruar 2.5 milionë dollarë

Ky është postimi i parë në Twitter, për ta blerë atë janë ofruar 2.5 milionë dollarë

Aplikacione
Jack Dorsey, “njeriu kryesor” i Twitter – sot multimiliarder, por dikur pothuajse u largua nga teknologjia për të punuar diçka krejt të ndryshme

Jack Dorsey, “njeriu kryesor” i Twitter – sot multimiliarder, por dikur pothuajse u largua nga teknologjia për të punuar diçka krejt të ndryshme

Botë
Twitter regjistron të hyra rekorde gjatë vitit 2020

Twitter regjistron të hyra rekorde gjatë vitit 2020

Botë
Ja se si i fillojnë mëngjeset e tyre, miliarderët

Ja se si i fillojnë mëngjeset e tyre, miliarderët

Interesante
Shefi i Twitter “nuk e ndjek më” Donald Trumpin në këtë rrjet social

Shefi i Twitter “nuk e ndjek më” Donald Trumpin në këtë rrjet social

Media Sociale
Facebook dhe Twitter përsëri para Senatit

Facebook dhe Twitter përsëri para Senatit

Media Sociale
Kompania e themeluesit të Twitterit, “Square” ka blerë Bitcoin në vlerë prej 50 milionë dollarësh

Kompania e themeluesit të Twitterit, “Square” ka blerë Bitcoin në vlerë prej 50 milionë dollarësh

Botë
Beyonce dhe Jay-Z shijojnë pushimet verore me CEO-n e Twitterit, Jack Dorsey

Beyonce dhe Jay-Z shijojnë pushimet verore me CEO-n e Twitterit, Jack Dorsey

Yjet
Kriza me të ardhurat, disa shërbime të Twitter mund të bëhen me pagesë!?

Kriza me të ardhurat, disa shërbime të Twitter mund të bëhen me pagesë!?

Lajme Teknologji
Rihanna dhe Jack Dorsey dhurojnë 15 milionë dollarë për personat që vuajnë nga shëndeti mendor

Rihanna dhe Jack Dorsey dhurojnë 15 milionë dollarë për personat që vuajnë nga shëndeti mendor

Yjet