LAJMI I FUNDIT:

Izmir Zeqiri

40 Artikuj

“Kërkesa e serbëve për shkarkimin e kryetarëve në veri”, Zeqiri: Nëse gjithçka është konform ligjit, unë përkrah çfarëdo rezultati

“Kërkesa e serbëve për shkarkimin e kryetarëve në veri”, Zeqiri: Nëse gjithçka është konform ligjit, unë përkrah çfarëdo rezultati

Kosovë
Zeqiri: Jam detyruar ta plotësoj kabinetin me familjarë

Zeqiri: Jam detyruar ta plotësoj kabinetin me familjarë

Politikë
Lista Serbe kërkon zgjedhje përmes dorëheqjeve, por s’ka këso vullnet nga kryetarët e komunave

Lista Serbe kërkon zgjedhje përmes dorëheqjeve, por s’ka këso vullnet nga kryetarët e komunave

Politikë
Zeqiri: Nuk shoh interes të serbëve që do t’u përgjigjen institucioneve të Kosovës për zgjedhje

Zeqiri: Nuk shoh interes të serbëve që do t’u përgjigjen institucioneve të Kosovës për zgjedhje

Kosovë
Emërimi i vajzës në postin e drejtoreshës, Zeqiri: E kam bërë në mungesë të kuadrit

Emërimi i vajzës në postin e drejtoreshës, Zeqiri: E kam bërë në mungesë të kuadrit

Kosovë
Kryetari i Zubin Potokut: Nuk shoh kushte për zgjedhje të afërta, dorëheqjet janë më të dinjitetshme

Kryetari i Zubin Potokut: Nuk shoh kushte për zgjedhje të afërta, dorëheqjet janë më të dinjitetshme

Politikë
Haradinaj kundër shkarkimit të kryetarëve të komunave në veri: Albin, gjej një strategji të re

Haradinaj kundër shkarkimit të kryetarëve të komunave në veri: Albin, gjej një strategji të re

Kosovë
Zeqiri: Iniciativën e shkarkimit e shoh problematike dhe të padinjitetshme

Zeqiri: Iniciativën e shkarkimit e shoh problematike dhe të padinjitetshme

Komunat
Kryetari i Zubin Potokut, Zeqiri: Jam i gatshëm të jap dorëheqje

Kryetari i Zubin Potokut, Zeqiri: Jam i gatshëm të jap dorëheqje

Kosovë
Kryetari i Zubin Potokut: Jap dorëheqje nëse ka dakordim Qeveri-PDK

Kryetari i Zubin Potokut: Jap dorëheqje nëse ka dakordim Qeveri-PDK

Politikë
Kur dhe si mund të mbahen zgjedhjet e reja në katër komunat veriore të Kosovës?

Kur dhe si mund të mbahen zgjedhjet e reja në katër komunat veriore të Kosovës?

Kosovë
Komunat në veri edhe me drejtorë serbë, qytetarët kryejnë dhjetëra shërbime

Komunat në veri edhe me drejtorë serbë, qytetarët kryejnë dhjetëra shërbime

Kosovë
Situata në veri, Zeqiri i PDK-së: Veprimet e Kurtit dhe veprimet tona janë ligjore

Situata në veri, Zeqiri i PDK-së: Veprimet e Kurtit dhe veprimet tona janë ligjore

Kosovë
Kryetari i Zubin Potokut, Zeqiri: Duhet arsye ligjore për dorëheqje

Kryetari i Zubin Potokut, Zeqiri: Duhet arsye ligjore për dorëheqje

Kosovë
Serbët në veri mohojnë kryetarët, por s’refuzojnë shërbimet komunale

Serbët në veri mohojnë kryetarët, por s’refuzojnë shërbimet komunale

Kosovë
Kryetari i Zubin Potokut thirrje banorëve serb që të punësohen në administratën e komunës

Kryetari i Zubin Potokut thirrje banorëve serb që të punësohen në administratën e komunës

Komunat
Disa qytetarë serbë protestojnë, të tjerët kryejnë shërbime në komunat në veri

Disa qytetarë serbë protestojnë, të tjerët kryejnë shërbime në komunat në veri

Elfije Boletini
KFOR-i duke ofruar siguri, serbët në protesta e kryetarët në punën e tyre – një ditë në Zveçan dhe Zubin Potok

KFOR-i duke ofruar siguri, serbët në protesta e kryetarët në punën e tyre – një ditë në Zveçan dhe Zubin Potok

Elfije Boletini
Kryetarët e komunave në veri po vazhdojnë punën – flasin Atiq, Peci e Zeqiri

Kryetarët e komunave në veri po vazhdojnë punën – flasin Atiq, Peci e Zeqiri

Elfije Boletini
Krasniqi në veri: Shqiptarët po përballen me sfida, Zeqiri dhe Peci po kontribuojnë për paqen

Krasniqi në veri: Shqiptarët po përballen me sfida, Zeqiri dhe Peci po kontribuojnë për paqen

Kosovë
MAPL tregon nëse do të paguhen kryetarët e Zubin Potokut dhe Zveçanit, të cilët nuk po shkojnë në objektet komunale

MAPL tregon nëse do të paguhen kryetarët e Zubin Potokut dhe Zveçanit, të cilët nuk po shkojnë në objektet komunale

Kosovë
Kryetari i Zveçanit dhe ai i Zubin Potokut të gatshëm të punojnë nga objekti i komunës kur situata të stabilizohet

Kryetari i Zveçanit dhe ai i Zubin Potokut të gatshëm të punojnë nga objekti i komunës kur situata të stabilizohet

Elfije Boletini
Kryetari i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri kundërshton zgjedhjet e reja

Kryetari i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri kundërshton zgjedhjet e reja

Kosovë
Kryetari i Zubin Potokut: Do t’i dëgjoj rekomandimet e ShBA-së, sot e kam ushtruar detyrën në Çabër

Kryetari i Zubin Potokut: Do t’i dëgjoj rekomandimet e ShBA-së, sot e kam ushtruar detyrën në Çabër

Kosovë