LAJMI I FUNDIT:

Ismail Hasani

13 Artikuj

Askush plotësisht i kënaqur me Projektligjin për lirinë fetare në Kosovë

Askush plotësisht i kënaqur me Projektligjin për lirinë fetare në Kosovë

Kosovë
Hasani: Në Kosovë ka depërtim të radikalizmit fetar

Hasani: Në Kosovë ka depërtim të radikalizmit fetar

Kosovë
A janë deradikalizuar ish-luftëtarët nga Kosova që morën pjesë në luftërat e huaja?

A janë deradikalizuar ish-luftëtarët nga Kosova që morën pjesë në luftërat e huaja?

Kosovë
Komuniteti LGBTI me sy nga Kuvendi

Komuniteti LGBTI me sy nga Kuvendi

Kosovë
Konflikti izraelito-palestinez nxit reagime në Kosovë

Konflikti izraelito-palestinez nxit reagime në Kosovë

Kosovë
Ligjëratat e BIK-ut në burgje, nuk mjaftojnë për deradikalizim

Ligjëratat e BIK-ut në burgje, nuk mjaftojnë për deradikalizim

Kosovë
Shumë konsultime, por jo pajtim se si të dilet nga kriza politike

Shumë konsultime, por jo pajtim se si të dilet nga kriza politike

Kosovë
Analistët: Serbia po bën politikë të rrezikshme ndaj Kosovës

Analistët: Serbia po bën politikë të rrezikshme ndaj Kosovës

Politikë
Kosovarët e kthyer nga luftërat e huaja, vështirë po integrohen në shoqëri

Kosovarët e kthyer nga luftërat e huaja, vështirë po integrohen në shoqëri

Kosovë
Analistëst tregojnë se a do të formohen institucionet e Kosovës javën e ardhshme

Analistëst tregojnë se a do të formohen institucionet e Kosovës javën e ardhshme

Politikë
Zgjedhjet e parakohshme thellojnë bllokadën në vendimmarrje

Zgjedhjet e parakohshme thellojnë bllokadën në vendimmarrje

Kosovë
Përfundimi i matjes së territorit risjell Demarkacionin në Kuvend

Përfundimi i matjes së territorit risjell Demarkacionin në Kuvend

Kosovë
Gjuhë e ashpër dhe tensione në prag të debatit për demarkacionin

Gjuhë e ashpër dhe tensione në prag të debatit për demarkacionin

Kosovë