LAJMI I FUNDIT:

Isa Boletini

51 Artikuj

Nipat e Isa Boletinit nuk janë hakmarrës

Nipat e Isa Boletinit nuk janë hakmarrës

Histori
Amerikanët më 1912: Isa Boletini, heroi që duhet ta njihni!

Amerikanët më 1912: Isa Boletini, heroi që duhet ta njihni!

Histori
Historia e panjohur e Isa Boletinit (Video)

Historia e panjohur e Isa Boletinit (Video)

Histori
Bahtiri: Mitrovica do të bashkohet, nuk u pyetëm kur e ndanë

Bahtiri: Mitrovica do të bashkohet, nuk u pyetëm kur e ndanë

Kosovë
Veseli: Sot dhe përgjithmonë, andej dhe këndej Ibrit do të jetë një Mitrovicë dhe një Kosovë

Veseli: Sot dhe përgjithmonë, andej dhe këndej Ibrit do të jetë një Mitrovicë dhe një Kosovë

Kosovë
Thaçi: Bashkimi kombëtar dhe fuqizimi i kombit, ishin porositë e Isa Boletinit

Thaçi: Bashkimi kombëtar dhe fuqizimi i kombit, ishin porositë e Isa Boletinit

Kosovë
103 vite nga vrasja e Isa Boletinit në Podgoricë

103 vite nga vrasja e Isa Boletinit në Podgoricë

Kosovë
Isa Boletini, për Daily Telegraph (1913): Gjithë jetën time, deri në çlirim apo në vdekje, unë do të luftoj serbët, grekët, malazezët…

Isa Boletini, për Daily Telegraph (1913): Gjithë jetën time, deri në çlirim apo në vdekje, unë do të luftoj serbët, grekët, malazezët…

Aurenc Bebja
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Dy heronjtë e flamurit drejt Vlorës, përmes Myzeqesë…

Dy heronjtë e flamurit drejt Vlorës, përmes Myzeqesë…

Histori
“Sa u gëzuem për njohjen e Shqipnisë, kur e muer vesh se Kosova, ma se gjysma e Shqipnisë u çkëput nga gjiu i mamës së vet e ngeli nën thundrën e armikut, të gjithë fort u helmuem”

“Sa u gëzuem për njohjen e Shqipnisë, kur e muer vesh se Kosova, ma se gjysma e Shqipnisë u çkëput nga gjiu i mamës së vet e ngeli nën thundrën e armikut, të gjithë fort u helmuem”

Fakte
Veseli: Në kullën e Isa Boletinit, i ka rrënjët liria jonë kombëtare

Veseli: Në kullën e Isa Boletinit, i ka rrënjët liria jonë kombëtare

Politikë
Kush ishte Isa Boletini? Nga dëbimi i konsullit rus në Mitrovicë, deri te vrasja e tij në Podgoricë (Video)

Kush ishte Isa Boletini? Nga dëbimi i konsullit rus në Mitrovicë, deri te vrasja e tij në Podgoricë (Video)

Kosovë
Universiteti i Mitrovicës në gjyq shkaku i një konkursi të kontestuar

Universiteti i Mitrovicës në gjyq shkaku i një konkursi të kontestuar

Kosovë
Isa Boletini, sulltan Abdul Hamidit (1903): Nuk duam ta kemi në zemër të atdheut shqiptar një fole sllave

Isa Boletini, sulltan Abdul Hamidit (1903): Nuk duam ta kemi në zemër të atdheut shqiptar një fole sllave

Aurenc Bebja
Vrasja në pusi e Isa Boletinit, nga 80 xhandarë serbë e malazezë

Vrasja në pusi e Isa Boletinit, nga 80 xhandarë serbë e malazezë

Histori
Gashi i kërkon në Tiranë, eksponat e Isa Boletinit

Gashi i kërkon në Tiranë, eksponat e Isa Boletinit

Cult+
Kur Isa Boletini parashikonte – para 100 vitesh – influencën ruse në Ballkan (Foto)

Kur Isa Boletini parashikonte – para 100 vitesh – influencën ruse në Ballkan (Foto)

Kosovë
Bëhen 101 vjet nga vrasja e Isa Boletinit

Bëhen 101 vjet nga vrasja e Isa Boletinit

Kosovë
Edi Rama kujton Masakrën e Reçakun dhe ditëlindjen e Isa Boletinit

Edi Rama kujton Masakrën e Reçakun dhe ditëlindjen e Isa Boletinit

Sociale
Vojo Kushi “i” Prishtinës, pjesë e grupit që vrau djalin e Isa Begut – nënkolonelin Adem Boletini

Vojo Kushi “i” Prishtinës, pjesë e grupit që vrau djalin e Isa Begut – nënkolonelin Adem Boletini

Prishtina
Kosova nderon edhe Boletinin – Veseli: Kësaj feste i shtohet dimensioni i munguar për 100 vjet

Kosova nderon edhe Boletinin – Veseli: Kësaj feste i shtohet dimensioni i munguar për 100 vjet

Kosovë
Boletini vizitohet nga qindra qytetarë

Boletini vizitohet nga qindra qytetarë

Kosovë
Isa Boletini, kreu më i fuqishëm ushtarak

Isa Boletini, kreu më i fuqishëm ushtarak

Kosovë