LAJMI I FUNDIT:

IPARD 2

21 Artikuj

Prej sot fillon thirrja e fundit IPARD 2 në Maqedoni, afati i fundit për aplikim është 18 shtatori

Prej sot fillon thirrja e fundit IPARD 2 në Maqedoni, afati i fundit për aplikim është 18 shtatori

Ekonomi
Hetim përdorimit të fondeve të IPARD II, BE-ja ndërpret rimbursimin për bujqësinë në Shqipëri

Hetim përdorimit të fondeve të IPARD II, BE-ja ndërpret rimbursimin për bujqësinë në Shqipëri

Shqipëri
BE pezullon përkohësisht fondet për bujqësinë në Shqipëri

BE pezullon përkohësisht fondet për bujqësinë në Shqipëri

Shqipëri
IPARD II, 10 milionë euro të pashfrytëzuara në Maqedoninë e Veriut

IPARD II, 10 milionë euro të pashfrytëzuara në Maqedoninë e Veriut

Ekonomi
Maqedoni: Publikohet thirrje e re publike nga IPARD 2, mbi pesë milionë euro fond investime

Maqedoni: Publikohet thirrje e re publike nga IPARD 2, mbi pesë milionë euro fond investime

Ekonomi
IPARD 2, ditë informimi në Zhelinë dhe Tearcë

IPARD 2, ditë informimi në Zhelinë dhe Tearcë

Komunat
Maqedoni, nga programi IPARD 2 në dispozicion 9.2 milionë euro, aplikimi prej sot deri më 14 prill

Maqedoni, nga programi IPARD 2 në dispozicion 9.2 milionë euro, aplikimi prej sot deri më 14 prill

Maqedonia e Veriut
Dimkovski: Për herë të parë pas 12 viteve shteti nuk do të kthejë fonde evropiane nga programi IPARD 2

Dimkovski: Për herë të parë pas 12 viteve shteti nuk do të kthejë fonde evropiane nga programi IPARD 2

Maqedonia e Veriut
Mjete të reja nga IPARD 2 për bujqësinë e Maqedonisë

Mjete të reja nga IPARD 2 për bujqësinë e Maqedonisë

Ekonomi
Për bujqësinë e Maqedonisë vitin e ardhshëm 15 milionë euro nga BE-ja (Video)

Për bujqësinë e Maqedonisë vitin e ardhshëm 15 milionë euro nga BE-ja (Video)

Rexhep Azizi
Maqedoni, shfrytëzohen mbi 12 milionë euro nga programi Ipard 2

Maqedoni, shfrytëzohen mbi 12 milionë euro nga programi Ipard 2

Bashkim Iljazi
Këto janë kushtet për të aplikuar për programin IPARD 2 në Maqedoni

Këto janë kushtet për të aplikuar për programin IPARD 2 në Maqedoni

Lirim Shabani
Ministri Cvetkov shpreson se bujqit do t’i shfrytëzojnë paratë e IPARD 2

Ministri Cvetkov shpreson se bujqit do t’i shfrytëzojnë paratë e IPARD 2

Venhar Ramadani
Këto janë kushtet për të aplikuar për fondet bujqësore të programit IPARD 2

Këto janë kushtet për të aplikuar për fondet bujqësore të programit IPARD 2

Lirim Shabani
Në rajonin Shtip-Karbinci prezantohet IPARD 2 Programi për bujqësi

Në rajonin Shtip-Karbinci prezantohet IPARD 2 Programi për bujqësi

Lirim Shabani
Rritet bashkëpunimi ndërkufitar me Greqinë (Video)

Rritet bashkëpunimi ndërkufitar me Greqinë (Video)

Lirim Shabani
Përfundon programi IPARD 1, janë shfrytëzuar 18,4 milionë euro

Përfundon programi IPARD 1, janë shfrytëzuar 18,4 milionë euro

Venhar Ramadani
MBPEU: Mjetet për IPARD 2 nuk janë zvogëluar

MBPEU: Mjetet për IPARD 2 nuk janë zvogëluar

Venhar Ramadani
Si janë përvojat e Maqedonisë me fondet evropiane IPA!?

Si janë përvojat e Maqedonisë me fondet evropiane IPA!?

Venhar Ramadani
Sot përfundon IPARD 1 programi i fondeve të BE-së për bujqësi

Sot përfundon IPARD 1 programi i fondeve të BE-së për bujqësi

Lirim Shabani
Zhvillim më i madh i fshatrave me IPARD 2

Zhvillim më i madh i fshatrave me IPARD 2

Venhar Ramadani