LAJMI I FUNDIT:

Intervistë

53 Artikuj

Rama flet për median franceze: Pas 10 vitesh, Shqipëria do të jetë në BE

Rama flet për median franceze: Pas 10 vitesh, Shqipëria do të jetë në BE

Shqipëri
Ekskluzive, ish-ministri i Brendshëm Dritan Demiraj: Shqipëria duhet të mbështes anëtarësimin e Kosovës në NATO

Ekskluzive, ish-ministri i Brendshëm Dritan Demiraj: Shqipëria duhet të mbështes anëtarësimin e Kosovës në NATO

Klaudjo Jonuzaj
Eksperti për energjinë flet për krizën në Shqipëri dhe pasojat e konfliktit në Ukrainë: Reformat zhvillimore, shpëtimi i vetëm

Eksperti për energjinë flet për krizën në Shqipëri dhe pasojat e konfliktit në Ukrainë: Reformat zhvillimore, shpëtimi i vetëm

Klaudjo Jonuzaj
Ekskluzive, Butel për liberalizimin e vizave: Franca konsideron se në këtë fazë ende nuk janë plotësuar të gjitha kushtet e kërkuara

Ekskluzive, Butel për liberalizimin e vizave: Franca konsideron se në këtë fazë ende nuk janë plotësuar të gjitha kushtet e kërkuara

Muhamet Hajrullahu
Investimet nga SHBA-ja, Ceka: Kosovës i nevojitet biznesi i diasporës

Investimet nga SHBA-ja, Ceka: Kosovës i nevojitet biznesi i diasporës

Të Tjera
Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike, Kusari-Lila: I mangët ndaj nevojave aktuale, do të bëhet rishikimi i tij

Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike, Kusari-Lila: I mangët ndaj nevojave aktuale, do të bëhet rishikimi i tij

Financa
Ekskluzive, flet për Telegrafin Presidenti slloven Pahor një ditë para vizitës në Kosovë: Nuk e kam të njohur non-paper-in, idetë mbi ndryshimin e kufijve janë plotësisht të papranueshme

Ekskluzive, flet për Telegrafin Presidenti slloven Pahor një ditë para vizitës në Kosovë: Nuk e kam të njohur non-paper-in, idetë mbi ndryshimin e kufijve janë plotësisht të papranueshme

Muhamet Hajrullahu
BQK: Rënia ekonomike e Kosovës për vitin e kaluar pritet të jetë 5.2 për qind

BQK: Rënia ekonomike e Kosovës për vitin e kaluar pritet të jetë 5.2 për qind

Financa
Nimani: Mungesa e një qeverie stabile po ndikon negativisht për investime në sektorin e TIK-ut

Nimani: Mungesa e një qeverie stabile po ndikon negativisht për investime në sektorin e TIK-ut

Albert Spahiu
Ambasadori Minxhozi: Kosova shpëtoi turizmin e Shqipërisë

Ambasadori Minxhozi: Kosova shpëtoi turizmin e Shqipërisë

Albert Spahiu
Tubimet elektorale, Zeka: Është dyfytyrësi e partive politike, bizneset po humbin mijëra vende pune nga kufizimet e vendosura

Tubimet elektorale, Zeka: Është dyfytyrësi e partive politike, bizneset po humbin mijëra vende pune nga kufizimet e vendosura

Biznes
Premtimet miliardëshe të partive, Zeka: Janë vazhdimësi nga zgjedhjet e kaluara, bizneset nuk po ndihmohen

Premtimet miliardëshe të partive, Zeka: Janë vazhdimësi nga zgjedhjet e kaluara, bizneset nuk po ndihmohen

Albert Spahiu
Intervistë me krijuesin e Ambra.app – një aplikacion që mundëson organizimin e detyrave vetëm duke përdorur #tags dhe @mentions

Intervistë me krijuesin e Ambra.app – një aplikacion që mundëson organizimin e detyrave vetëm duke përdorur #tags dhe @mentions

Albert Spahiu
Ekskluzive, Isa Mustafa për Telegrafin: Nëse nuk pajtohemi për Presidentin, do të pajtohemi për zgjedhje

Ekskluzive, Isa Mustafa për Telegrafin: Nëse nuk pajtohemi për Presidentin, do të pajtohemi për zgjedhje

Muhamet Hajrullahu
Rukiqi: Akterët institucional duhet ta kuptojnë që kauza e rimëkëmbjes ekonomike është kombëtare

Rukiqi: Akterët institucional duhet ta kuptojnë që kauza e rimëkëmbjes ekonomike është kombëtare

Albert Spahiu
Gjykata Speciale fton për intervistim edhe Latif Gashin

Gjykata Speciale fton për intervistim edhe Latif Gashin

Kosovë
Basha: Qeveria është dorëzuar përballë pandemisë COVID-19, shtimi i rasteve ka izoluar vendin

Basha: Qeveria është dorëzuar përballë pandemisë COVID-19, shtimi i rasteve ka izoluar vendin

Shqipëri
Basha: Shqipëria ka problem me votën e lirë, krimi ka ndërhyrë në proceset zgjedhore

Basha: Shqipëria ka problem me votën e lirë, krimi ka ndërhyrë në proceset zgjedhore

Shqipëri
Basha për Telegrafin: Kosova ka ditur gjithmonë t’i tejkalojë sfidat, një Shqipëri e fortë e me diplomaci dinamike do ta ndihmonte shumë 

Basha për Telegrafin: Kosova ka ditur gjithmonë t’i tejkalojë sfidat, një Shqipëri e fortë e me diplomaci dinamike do ta ndihmonte shumë 

Muhamet Hajrullahu
Bugajski për Telegrafin: Shtëpia e Bardhë e vendosur të krijojë një marrëveshje Kosovë-Serbi, që ta prezantojë atë si një sukses gjatë zgjedhjeve presidenciale

Bugajski për Telegrafin: Shtëpia e Bardhë e vendosur të krijojë një marrëveshje Kosovë-Serbi, që ta prezantojë atë si një sukses gjatë zgjedhjeve presidenciale

Muhamet Hajrullahu
Ambasadori Kosnett: Prioriteti ynë mbetet promovimi i zhvillimit ekonomik të Kosovës

Ambasadori Kosnett: Prioriteti ynë mbetet promovimi i zhvillimit ekonomik të Kosovës

Të Tjera
Mehmeti: Nëse diaspora nuk vjen këtë vit në Kosovë rrezikohen miliarda euro shpenzime nga ta

Mehmeti: Nëse diaspora nuk vjen këtë vit në Kosovë rrezikohen miliarda euro shpenzime nga ta

Albert Spahiu
Aliu: Kemi pranuar mbi 200 mijë aplikime për Pakon Emergjente, rreth 50 mijë prej tyre nuk është dashur të bëhen

Aliu: Kemi pranuar mbi 200 mijë aplikime për Pakon Emergjente, rreth 50 mijë prej tyre nuk është dashur të bëhen

Financa
Rukiqi: Asnjë masë e Pakos Emergjente që e prek sektorin privat nuk është zbatuar në tërësi

Rukiqi: Asnjë masë e Pakos Emergjente që e prek sektorin privat nuk është zbatuar në tërësi

Biznes